- 8 Ağustos 2023
- 5.566
- 5.938
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #2.501
Şifa niyetine yap sendeYani dimi zararı varsa yemeklere de koymayalım ozaman. Kuzum sen yatmadan iç sonrada hiç birşey yiyip içmeden yat faydası olur inşallah. Kız aklıma düşürdün bende mi yapsam
Tamam kız yapıyorumŞifa niyetine yap sende
Soğanın zararı yok bence ya. Akşam yatmadan iç sebze sonuçta ilaç falan değil ki
Soğana adapte olman daha uzun sürebilir ozamanben corekotu bak tarcın yemeye bıle tam bır yıl sonra karar verebılmıs bırıyım sekerm
Her etiketlemede kalbimin çarpması
Canimm benim sat 10ocak bat 8 OcakGüzel annelerim ve anne adaylarım,
Hepimizin güzel haberi alacağı hayırlı bir ay ve topik olsun inşallah. Kimimiz yorulduk, belki kimimiz yeni başlıyor. Ama hepimiz biliyoruz ki yolun sonunda güzel şeyler bizi bekliyor. Şimdi kendini toparla güzel annem, yolculuğumuz devam ediyor
İsmini listeye yazdırmak isteyen güzel annelerim bana Özel mesaj atsınlar lütfen veyahut beni etiketleyerek sat ve bat tarihlerimizi yazalım.
SAT BAT S. ArasaNillGerek 4 Ocak 1 Şubat K Keskeolsa 1 Ocak 1 Şubat @cans16 1 Ocak 1 Şubat @mrstroisy 31 Ocak 1 Şubat @degisimdonusum 4 Ocak 2 Şubat @sirius 82 2 Şubat @yanasip52 11 Ocak 2 Şubat @astralseyahat 2 Ocak 2 Şubat @nilanka5698 10 Ocak 2 Şubat @ecemlhn 6 Ocak 3 Şubat @iamarwen 8 Ocak 3 Şubat @lila004 8 Ocak 4 Şubat @nurumik 3 Ocak 4 Şubat @burdabikiz 11 Ocak 4 Şubat @arwen42 10 Ocak 4 Şubat @Eymennnannesi 4 Şubat @beyons 9 Ocak 5 Şubat @uniq12 9 Ocak 5 Şubat @incirlikekim 5 Ocak 5 Şubat @eflaak 9 Ocak 5 Şubat @Anjelique94 9 Ocak 5 Şubat @Yesmar Yesmarr 6 Ocak 6 Şubat @zesamu93 13 Ocak 6 Şubat O _okyanus 14 Ocak 6 Şubat @blackkdahlia 11 Ocak 6 Şubat @itsnotabigdeal 7 Ocak 6 Şubat @ruzgarr18 9 Ocak 6 Şubat @Minnos28 5 Ocak 6 Şubat @1fafeyla 9 Ocak 6 Şubat Mervenur277 9 Ocak 7 Şubat @Bahar esinti 10 Ocak 7 Şubat @hemsirebiri 7 Ocak 7 Şubat @Esra0806 10 Ocak 7 Şubat @Hayat su 10 Ocak 7 Şubat @Askkadiniii 12 Ocak 7 Şubat @kelebek_vadisi 3 Ocak 7 Şubat @Eleni1 12 Ocak 8 Şubat imagination forever 11 Ocak 8 Şubat @bademlicikolata 12 Ocak 8 Şubat mucizelerbenibulur 8 Ocak @tufiberry 9 Ocak 9 Şubat @namuzmr 13 Ocak 9 Şubat @Bebikoo 13 Ocak 10 Şubat @Nogaa 6 Ocak 10 Şubat @rabianizzz 12 Ocak 10 Şubat @Yaseminnn35 13 Ocak 10 Şubat @Perlitik 13 Ocak 11 Şubat @misshaa 11 Ocak 11 Şubat @brcubrcu0101 13 Ocak 12 Şubat @laylsari 12 Ocak 12 Şubat @sbkt86 16 Ocak 12 Şubat @sevayd 17 Ocak 14 Şubat @Elma_armut 15 Ocak 14 Şubat @yesilruyaa 17 Ocak 14 Şubat @bestemilka 10 Ocak 16 Şubat @Numi Nata 20 Ocak 16 Şubat @sundy94 19 Ocak 17 Şubat @berrawst 18 Ocak 18 Şubat @sundy94 21 Ocak 20 Şubat @Minaa95 25 Ocak 21 Şubat @OLENA MIRA 25 Ocak 25 Şubat @orchagoci 25 Ocak 27 Şubat ParlayanGece 27 Ocak 27 Şubat @Fatoss06 30 Ocak 27 Şubat Candy7777 31 Ocak 28 Şubat K Keskeolsa 31 Ocak 28 Şubat ArasaNillGerek 31 Ocak 28 Şubat @kuence 29 Ocak 29 Şubat @kirmizi puantiye
Herkese selamTamam kız yapıyorumben bir hafta yapar bırakırım
Ya bide kuzenimden dudyum ben yeni konuştuk hatta uyanık olursan o an duyduğun acıdan hareket etsen geri cekilsen film de düzgün çıkmıyormuş o yüzden 5 dk da olsa uyutup çekelim demiş ona da dr u o zamanlar baya oldu tabi hahhaha güldürdün beni allah da seni güldürsün inşallah emiFarkediyormus cnm. Anestezisiz ağrılı oluyor diyorlar hele ki kapalılık söz konusu olunca açmak için epey uğraşılıyormus. Özel de dediğin gibi uçmuş. Benim HGS işlemi bittikten sonra adet sancısı gibi ağrı oldu bir iki gün..ama 3 gün kanamam oldu. Sanırım fazla kurcaladilar beni
İbrahim saraçoğlunun kullanım şekli böyle bende görünce düzeltmek istedim bi inşallah faydası olsun rica ederim ❤Aa tamam ben adet dönemi boyunca kullanacaz biliyordum teşekkür ederim canım
Şuan regli dönemim olup bu yazıyı görmemHerkese selamkonularda gezinirken gördüm. Belki faydam olur diye yazmak istedimm. Şuan sağlıkla kucağıma almak nasip olsun 8 haftalık hamişim. Umarım darısı tum bekleyenlere olsun. 35 yasindayim ilk gebeliğim olacak. 1 yıldır deniyoduk fakat olmamışti. Aralık ayinda son regl bittikten 3 gün sonra soğan suyuna başladım. sabah ve akşam aç karnina 15 gün ılık olarak tükettim. Veee bi baktım hamileyim. Tabi önce Allah'ın izniyle sonra bilmiyorum çok fazla enerji yuklemesiyle soğan suyuna oldu O yüzden denemekten vazgeçmeyin
Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allahım ❤❤❤ tarifi detaylı yazabilir misinizHerkese selamkonularda gezinirken gördüm. Belki faydam olur diye yazmak istedimm. Şuan sağlıkla kucağıma almak nasip olsun 8 haftalık hamişim. Umarım darısı tum bekleyenlere olsun. 35 yasindayim ilk gebeliğim olacak. 1 yıldır deniyoduk fakat olmamışti. Aralık ayinda son regl bittikten 3 gün sonra soğan suyuna başladım. sabah ve akşam aç karnina 15 gün ılık olarak tükettim. Veee bi baktım hamileyim. Tabi önce Allah'ın izniyle sonra bilmiyorum çok fazla enerji yuklemesiyle soğan suyuna oldu O yüzden denemekten vazgeçmeyin
Aynen canım o kadar kurcalamaya karıştırmaya bebiş gelmesi lazım zaten.Ya bide kuzenimden dudyum ben yeni konuştuk hatta uyanık olursan o an duyduğun acıdan hareket etsen geri cekilsen film de düzgün çıkmıyormuş o yüzden 5 dk da olsa uyutup çekelim demiş ona da dr u o zamanlar baya oldu tabi hahhaha güldürdün beni allah da seni güldürsün inşallah emitez zamanda sonuclarına ulaş o kurcuklamaya göre inşallahhh
Şuan regli dönemim olup bu yazıyı görmem
Umarım bi işarettir o haldeSağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allahım ❤❤❤ tarifi detaylı yazabilir misiniz
Bende hiç bilemedim çörek otunu öğütmeden koydum yabana gitti büyüm malzeme bende çatır çutur yiyorumKesinlikle deneyecem en kötü bütün koyarım midede nasılsa öğütülcek
Ben bu geçen ay başında yaptım. Şuan sanırım kist yaptıBende hiç bilemedim çörek otunu öğütmeden koydum yabana gitti büyüm malzeme bende çatır çutur yiyorumkistlerim yok inşallah kist yapmaz bu kür bende inşallah işe yarar
Gerçekten mi ay bir de onunla uğraşmayalım ya. Adetiniz mi gecikti nasıl anladınızBen bu geçen ay başında yaptım. Şuan sanırım kist yaptı
Benim sol yanımda hep kıpırdama olur gaz sancım vs eğer sizde her ay bu tarz şeyler yaşamıyorsanız eğer yumurtlama zamanı döllenme olduysa erken gebelikte çıkar benceKızlar bişey sormak istiyorum,benim karnimda garip bir his var ve kasıklarımda ağrı bir haftadır, reglime daha 7gun var acaba test yapsam çıkar mı
Burada arkadaşlar şahit. Baya gecikti. 18 inde beklerken 27 sınde oldum ve hala kanama oluyor. Arada siyah pıhtılar atıyor. Vücut atmaya çalışıyor sanırım ama kanama insanı strese sokuyorGerçekten mi ay bir de onunla uğraşmayalım ya. Adetiniz mi gecikti nasıl anladınız