- 16 Ağustos 2022
- 552
- 384
- 31
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #2.481
İnşallah sizler ne yaptınız test günleriniz ne zaman. Allah hepimize hayırlı haberler almayı vermeyi nasip etsinCanım tutunmaya calısıyor bence o zaman..sen dınlen yarın da kan verırsın ınsallah hayırlı haberler alırsın
Oyle yapicam kuzumcanım silik bi cizgi görüyorum ama yinede cok ümitlendirmiyeyim biliyorsun testleri bugün zaten find50 de gördük o yüzden cok emin konuşamıyoruz sen sabah ilk idrarla tekrarla bakalım koyuluk olursa o zaman emin olabiliriz umarım vardır
Yine bi 6 ay olmayacak kuzum hayır aslında hep değil bu defa gelince gitmeyecekKac ay yalnız kalacaksın.hepmı gıdecek artık eşin.sende mi gitsen onla
Cumartesı benımkı canımİnşallah sizler ne yaptınız test günleriniz ne zaman. Allah hepimize hayırlı haberler almayı vermeyi nasip etsin
Canım ben de çok hafif bir çizgi gördüm testlerinde ama akşam yapmaBana diosan ben akşam yine yaparım
Umarım hayırlı oluyordur kuzum öyle yapayım sabah her şey belli olurCanım ben de çok hafif bir çizgi gördüm testlerinde ama akşam yapma
bu kadar silikse akşam çıkmaz üzülürsün
sabah normal kaset test yap bence
hayırlısı olsun
çok çok güzel haberini sabah bekliyoruz canımUmarım hayırlı oluyordur kuzum öyle yapayım sabah her şey belli olur
Epeyi kötü cikmisti halbukiBen neden hep bu durumu yaşıyorum neden. Neden hep böyle testler bana denk geliyor. Şuan ağlamaktan mahvoldum. Yıkıldım. Hamile falan değilim. Allah kahretsin böyle testleri. @Papatyamaviss @melegim can @melisaa93 @Tikabasabeyons unuttuğum her kim varsa bir kere daha hamile olmadığıma şahit olabilirsiniz
Kuzu sanırım kist az önce siyah atık gibi kalıntılar geldiRica ederim kuşum
Olabilir canım bende kisti attığım pıhtı gibi birşey düşmüştü resmen atıldığını hissetmiştim koyu kırmızı siyaha yakınKuzu sanırım kist az önce siyah atık gibi kalıntılar geldi
Evet evet benimde parça parça böyle koyu siyaha yakın pıhtılar düşüyor.Olabilir canım bende kisti attığım pıhtı gibi birşey düşmüştü resmen atıldığını hissetmiştim koyu kırmızı siyaha yakın
Ay inşallah tamamen temizlenirEvet evet benimde parça parça böyle koyu siyaha yakın pıhtılar düşüyor.
İnşallahhhhh acaba bu akşam soğan suyu içsem atar mıyım tamamennn zarar vermekten de korkuyorumAy inşallah tamamen temizlenir
Doktora godecektın gottınmı canm?bence dra gitmefen bıseyler yapmaEvet evet benimde parça parça böyle koyu siyaha yakın pıhtılar düşüyor.
5 inde randevumDoktora godecektın gottınmı canm?bence dra gitmefen bıseyler yapma
Soğanın zararı yok bence ya. Akşam yatmadan iç sebze sonuçta ilaç falan değil kiİnşallahhhhh acaba bu akşam soğan suyu içsem atar mıyım tamamennn zarar vermekten de korkuyorum
Bende öyle düşünüyorum ya aslında sebze sonuçta çiğ yediğimizde oluyorSoğanın zararı yok bence ya. Akşam yatmadan iç sebze sonuçta ilaç falan değil ki
Ümitlenmekte çooooooook haklısın doktor bana bu ay adet olursun çok ümitlenme dediği halde yonla test yaptım kaç kez buraya attım. Normal yaniiiii
Ümitlenmekte çooooooook haklısın doktor bana bu ay adet olursun çok ümitlenme dediği halde tonla test yaptım kaç kez buraya attım. Normal yaniiiii
Yani dimi zararı varsa yemeklere de koymayalım ozamanBende öyle düşünüyorum ya aslında sebze sonuçta çiğ yediğimizde oluyor