- 14 Mayıs 2021
- 4.603
- 9.108
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #2.381
Guzel kuzum aglama lütfen.hepımızın basına geldi bu test üzüntüleri.belkıde arkadasların dedıgı gıbı kımyasal olmustur.Uzulme..hersey bırgun guzel olacakBen neden hep bu durumu yaşıyorum neden. Neden hep böyle testler bana denk geliyor. Şuan ağlamaktan mahvoldum. Yıkıldım. Hamile falan değilim. Allah kahretsin böyle testleri. @Papatyamaviss @melegim can @melisaa93 @Tikabasabeyons unuttuğum her kim varsa bir kere daha hamile olmadığıma şahit olabilirsiniz
canım seni korkutmak istemem ama benim kist olduğu ay öyle olmuştu. Adetle atılamayıp bir ay boyunca damla damla kanamam olmuştu aynı senin dediğin gibi birgün var birgün yoktuKızlar çok korkuyorum kilodan dolayı adetim benim çok az gelirdi. Diyete girmeye karar verdim 3 4 gündür kilo verdim. Adetim bitmesi lazım ama hala minik minik kanamam geliyor. Bir gün hiç gelmiyor bitti sanıyorum sonra ertesi gün geliyor akşam geliyor. 5 inde kadın doğum a randevum var ama çok korkuyorum
Peki naptınız nasıl atlattınızcanım seni korkutmak istemem ama benim kist olduğu ay öyle olmuştu. Adetle atılamayıp bir ay boyunca damla damla kanamam olmuştu aynı senin dediğin gibi birgün var birgün yoktu
Ağrın var mıydı ya da başka belirtiPeki naptınız nasıl atlattınız
Özellerdeki fiyatlar uçmuş. Kısa süren bi işlemmiş galiba anestezili, anestezisiz fark etmez gibime geliyoYok canım devlette.ama.kadin doğum hastanesinde. O yüzden anestezili oldu. Başka devlet hastanesinde anestezi yapmıyorlar
canımm kaç aydır deniyorsunuz? sağlık sıkıntınız var mı? isyan etme rabbimin gücüne gider, o hayırlısıyla ne zaman nasip ederse o zaman olur.Ben neden hep bu durumu yaşıyorum neden. Neden hep böyle testler bana denk geliyor. Şuan ağlamaktan mahvoldum. Yıkıldım. Hamile falan değilim. Allah kahretsin böyle testleri. @Papatyamaviss @melegim can @melisaa93 @Tikabasabeyons unuttuğum her kim varsa bir kere daha hamile olmadığıma şahit olabilirsiniz
benimde 36.50 devam ediyor canım seninki umut verici cumartesi test bekliyoruzBebısm ates tablom.hala ara ara akıntım var.sendede oluyormu?balık yagından ötürü oldugunu dusunuyorum ben.senın ates tablon nasılbeyons
Bir sonraki adetle atılmıştı soğan kürü yapmıştımPeki naptınız nasıl atlattınız
Annem bana soğanla maydanoz u kaynat iç dedi içini temizler dediBir sonraki adetle atılmıştı soğan kürü yapmıştım
Kist sağ tarafta olduğu için sağ tarafımda hafif batma oluyor öyle aman aman ağrı yoktuAğrın var mıydı ya da başka belirti
Bebegım senınkıde umut vaad edıyor bencebenimde 36.50 devam ediyor canım seninki umut verici cumartesi test bekliyoruz
Bence de haklı bende soğan kürüyle atmıştımAnnem bana soğanla maydanoz u kaynat iç dedi içini temizler dedi
Farkediyormus cnm. Anestezisiz ağrılı oluyor diyorlar hele ki kapalılık söz konusu olunca açmak için epey uğraşılıyormus. Özel de dediğin gibi uçmuş. Benim HGS işlemi bittikten sonra adet sancısı gibi ağrı oldu bir iki gün..ama 3 gün kanamam oldu. Sanırım fazla kurcaladilar beniÖzellerdeki fiyatlar uçmuş. Kısa süren bi işlemmiş galiba anestezili, anestezisiz fark etmez gibime geliyo
ay niye bu kadar umutsuzsun millet ayda bir kez ilişkiyle hamile kalıyor neler gördük burda bende bekliyorum kuzum eger düşüş olmazsa cumartesi teste katılırımBebegım senınkıde umut vaad edıyor bencehala düşmemiş.cumartesıde boyle cıkarsa sende test yap.benım hıc umudum yok ama sen boyle dıyınce hosuma gıdıyor
kuzum soğan kürünü nasıl uyguladınKist sağ tarafta olduğu için sağ tarafımda hafif batma oluyor öyle aman aman ağrı yoktu
ben ne zaman test yapayım canlaray niye bu kadar umutsuzsun millet ayda bir kez ilişkiyle hamile kalıyor neler gördük burda bende bekliyorum kuzum eger düşüş olmazsa cumartesi teste katılırım
Belki de dünkü test doğru bugün yaptığın bozuk.. Umudunu kaybetme. Regl gününüz ne zamandı? Kan verseniz de içiniz rahat etse güzel olur aslında..Ben neden hep bu durumu yaşıyorum neden. Neden hep böyle testler bana denk geliyor. Şuan ağlamaktan mahvoldum. Yıkıldım. Hamile falan değilim. Allah kahretsin böyle testleri. @Papatyamaviss @melegim can @melisaa93 @Tikabasabeyons unuttuğum her kim varsa bir kere daha hamile olmadığıma şahit olabilirsiniz