• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Evet ama o benimkinde pek mümkün değil gibi kilo ver diyorum yemeye devam ediyor gece felan sürekli bişeyler yiyor aşırı kilo aldı şuan 20 kilo fazlası var 😂 ben yanında minicik kalıyorum, ben aşırı zayıfladım sanki yemeğimi kaçırmış gibi o da fazlasıyla almış
Hahahaha aynı biz yani🤣🤣 eşimle aynı boyda sayılırız boyum kısada değil ucunda değil ama o kilo aldıkça daha kısa duruyor 🤣

Arkadaşlar oğulumun burnu inanılmaz tıkalı. Öndekileri alabilşyorum ama arkadaya doğru bayağı bir dolu. Şi di baby vac aldım. Süpürgeyle çekilmesi gerekşyormuş. Bende dyson var. Onunla da olur mu?
Nasıl yani? Neyi süpürgeyle çekeceksiniz burnunu mu? Anlamadım 😱

Youtube baby vac yazıp bakın mekanizmaya.
Teşekkürler öneriniz için, yazıp geldim :)
İnanmak istemedim bunun gerçek olduğuna. Ben kendi gücümle burnunu çektiğimde bazen çok zorladığımı hissediyorum. Süpürge ile hiç ayarsız çekme fikri çok garip geldi. O nedenle sormak istemiştim zaten.

Arkadaşlar oğulumun burnu inanılmaz tıkalı. Öndekileri alabilşyorum ama arkadaya doğru bayağı bir dolu. Şi di baby vac aldım. Süpürgeyle çekilmesi gerekşyormuş. Bende dyson var. Onunla da olur mu?
Geçmiş olsun. Süpürgenin borusunun ucu yuvarlaksa eğer olur.

Teşekkürler öneriniz için, yazıp geldim :)
İnanmak istemedim bunun gerçek olduğuna. Ben kendi gücümle burnunu çektiğimde bazen çok zorladığımı hissediyorum. Süpürge ile hiç ayarsız çekme fikri çok garip geldi. O nedenle sormak istemiştim zaten.
İlk duyduğumda bana da çok garip gelmişti. Ama başka çarem kalmadı. Düşük bir modda deneyeceğim bugün. Hiç uyuyamıyor çocuk.

İlk duyduğumda bana da çok garip gelmişti. Ama başka çarem kalmadı. Düşük bir modda deneyeceğim bugün. Hiç uyuyamıyor çocuk.
Kullanımında diyor zaten en düşük ayara alın diye ve filtreliyor çekim gücünü yani öyle çocuğa zarar verecek bir çekimi yok kendine denersen yada eline tutarsan anlaşılır. Hemen 2 saniye tutsan yetiyor. Geçmiş olsun bebişe

İyi akşamlar kızlar nasılsınız ben çok yorgunum oruç oruç avmye gittim oğlumla. Çocuğa bayramlık birşey alacam diye çok zor oldu. Önce iyi durdu sonra inecem diye tutturdu sonra acıktı ağza sıkılan meyve püreleri varya ondan aldım onu bir sıktı heryeri püre oldu falan 🤦🏻‍♀️

İyi akşamlar kızlar nasılsınız ben çok yorgunum oruç oruç avmye gittim oğlumla. Çocuğa bayramlık birşey alacam diye çok zor oldu. Önce iyi durdu sonra inecem diye tutturdu sonra acıktı ağza sıkılan meyve püreleri varya ondan aldım onu bir sıktı heryeri püre oldu falan 🤦🏻‍♀️
Oruçken uzak bir yere gitmek zor oluyor ben her şeyi interneyten alıyorum ya olmayınca iade ediyorum böyke daha kolay geliyor dışarı çıkınca sadece market dolaşıyorum. Ramazanda bitiyor artık havalarda ısınırsa alırız çayımızı çıkarız inşallah park bahçelere 🤣

Arkadaşlar bugün doktora götürdüm bebeği. Öksürük ateş yoksa burnunu iyi temizle ilaç vermiycem dedi. Ama gerçekten inanılmaz hırıldıyor. Genzi çok dolu balgam var gibi. Nefes alırken bile horıldıyor. Arada öksürğk de başladı. Napıcam. Çok korkuyorum hiç hasta çocuk bakmadım. Ya beceremezsem. Kimsem de yok anne falan. Napılır böyle durumlarda.

Arkadaşlar bugün doktora götürdüm bebeği. Öksürük ateş yoksa burnunu iyi temizle ilaç vermiycem dedi. Ama gerçekten inanılmaz hırıldıyor. Genzi çok dolu balgam var gibi. Nefes alırken bile horıldıyor. Arada öksürğk de başladı. Napıcam. Çok korkuyorum hiç hasta çocuk bakmadım. Ya beceremezsem. Kimsem de yok anne falan. Napılır böyle durumlarda.
Korkma illa ki hasta olacaklar baby vac ile iyice temizlemeye çalış ki balgam akciğerlere inmesin. Buhar cihazı ile günde 6 kere buhar verip sonrasında taputman yapıp balgam varsa baby vac ile çekmen iyi gelebilir. Ben bu şekilde hastalıktan kurtarmıştım. Yine de doktoruna danışırsın tabi

İinşallah birşey olmaz canım. Şöyle birşey var havluyu ütü ile ısıt yeşil banyo sabununu sür iyice havluya sonra bu havluyu göğüs kısmına koy Sabah akşam tekrarla .

Oruçken uzak bir yere gitmek zor oluyor ben her şeyi interneyten alıyorum ya olmayınca iade ediyorum böyke daha kolay geliyor dışarı çıkınca sadece market dolaşıyorum. Ramazanda bitiyor artık havalarda ısınırsa alırız çayımızı çıkarız inşallah park bahçelere 🤣
Ben de internetten veriyorum genelde ama sıkılıyorum AVM’ye gitmek istiyorum bazen 😁

Buhar ver canım bide ben öksürüğü olunca ayağına baby viks sürüp akşam çorap giydirip öyle uyutuyordum öksürüğe iyi geliyor diyorlardı

Buhar ver canım bide ben öksürüğü olunca ayağına baby viks sürüp akşam çorap giydirip öyle uyutuyordum öksürüğe iyi geliyor diyorlardı
Bunu ben de yaptım birkaç kere ama sonra baby vicksin açıklamasında da direkt deriye temas etmeyin yazıyordu. Korktum sonra.
Bir de vicksi sıcak suda eritip odasına koyuyordum. Ama bu da önerilmiyor anladığım

Bunu ben de yaptım birkaç kere ama sonra baby vicksin açıklamasında da direkt deriye temas etmeyin yazıyordu. Korktum sonra.
Bir de vicksi sıcak suda eritip odasına koyuyordum. Ama bu da önerilmiyor anladığım
mustela nın rahatlatıcı göğüs balsamı var. Mentollü gibi hafif bi kokusu var. Hastayken ben göğsüne sırtına ayaklarına sürdüm. Vicks gibi ağır değil.

Back
X