• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Kızlar selam bugün kontrolüm vardı 10+5 iz cinsiyet tahmini yapabilen var mı 🤩 ikili için beni 13. Haftada çağırdı

Eklentiler

• IMG_5447.webp
    IMG_5447.webp
    44,1 KB · Görüntüleme: 102
Ben 11+4 diye gidiyoruz sanıyorum ama 12+1 miş önden gidiyor benim ki ikili tarama için gelmiştik doktor çıkıntısı yok kıza benziyor dedi ama yinede çok sevinmicem😊sonra değişme ihtimali olablir dedi

Kızlar Ocak grubunda görüp bebeğime ilk alt açma seti aldım 😂😂 trendyolda görüp beğenmiştim ikili testten sonra aşırım diyordum ama trendyolda tanesi 200 tl burda çok çok küçük defolara 2 tanesi 175 tekli de 89 gibi bir şey bakın isterseniz. Cinsiyet belli değil diye ben bu rengi aldım ama filli daha tatlı sankiii
Ben oğlum için kullanıyorum çok güzeller ☺️
Aminn inşallah geldiğim hastanede şimdi yatışım yapıldı. Korkuyorum geriyo beni böyle işler. Dua edin bana 🙏🙏🥺
maalesef iki kere ben de yaşamak zorunda kaldım, hiç korktuğun gibi olmayacak anestezisiz yaptırma ama.Sağlıklı gebeliğin olsun en güzel zamanda inşallah 🙏🏻
Benim tsh 4.17 çıkınca dahiliye doktoruna göründüm ilaç tedavisi uyguluyo şu an.. normalde en fazla 2 buçuk olmalıymış hamileliğin ilk donemlerinde
bazıları 2.5 diyor bazıları 3 diyor 🤷🏻‍♀️

Ben oğlum için kullanıyorum çok güzeller ☺️

maalesef iki kere ben de yaşamak zorunda kaldım, hiç korktuğun gibi olmayacak anestezisiz yaptırma ama.Sağlıklı gebeliğin olsun en güzel zamanda inşallah 🙏🏻
Anesteziyle olacak şimdi hastanedeyim ilaçların etkisini bekliyoruz. 1 saati geçti

Bizde şimdi ikili tarama için geldik hayırlısıyla güzel sonuçlarla atlatırız inşallah cinsiyet tahminini kim söyledi acaba?ikili tarama için radyolojiden randevu aldık biz ondan soruyorum
Merhaba ben kadın doğumda ikili taramaya girdim.Kendi kadın doğum doktorum söyledi cinsiyet tahminini detaylı ultrasonda 🙏🏻

Merhaba kızlar bebeğimin 14+0 ultrason görüntüsü lütfen bilgisi olanlar yorum yapabilir mi sizce cinsiyeti nedir ☺️

Eklentiler

• AD34175F-E73C-439B-A583-639E36FA2F02.webp
    AD34175F-E73C-439B-A583-639E36FA2F02.webp
    59 KB · Görüntüleme: 92
kızlar bende iki gündür acayip bir reflü başladı, göğüs kafesime kadar yanıyor az bir şey yesem hemen mide yanması oluyor, aynı şikayet olup da ilaç kullanan var mı

kızlar bende iki gündür acayip bir reflü başladı, göğüs kafesime kadar yanıyor az bir şey yesem hemen mide yanması oluyor, aynı şikayet olup da ilaç kullanan var mı
Benimde yanıyordu hep doktorum rennie kullanablirsin dedi tabletini içiyordum sonra kontrole gidince şurubunu yazdı bana

Maşallah bı şey dicem ikili testi yapmak için aç mi tok mu gittiniz kan falan verildi mi
İki ayrı doktor randevusunda kendi doktorunuz hariç başka hangi bölüme aldınız?bizim ikili taramayı radyoloji yaptı detaylı baktı ense kalınlığına falan sonucunada kendi doktorum baktı hem kan için hem radyoloji için ayrı para ödedik resmen saçma bir sistem yapmışlar

selam canım benim de aynı, boğazıma kadar vuruyor sancısı. Ben renmie kullanıyorum pastil şwklinde iyi geliyor.

Back
X