- 18 Ağustos 2016
- 5.018
- 20.826
- 348
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
YaniiiiBen de hiç anlamadım ama o sonuç bile panik yaptırdı banagittim doktoruma gösterdim yeni sonucu, diğeri test hatası hiç kafana takma dedi, o zaman pozitifti de şimdi negatife dönmüş olabilir mi dedim, öyle bişey yok dedi
![]()
Evet canım 1 yılı geçti uğraşıyoruz çok şükür olduaaa çok sevındımmmm, senı bayadır goruyordum sayfalarda ..
hayırla saglıkla gelsın ınsallaahhh![]()
![]()
Teşekkür ederim canım evet kasımda transfer olmuştum negatif olmuştu, doktor değiştirdim baştan başladım sürece ameliyat oldum vs derken haziranda olduğum transferim tuttu şükürHayırlı olsun canım , yanlış hatırlamıyorsam Ekim- kasım aylarında aynı zamanlarda transfer olmuştuk
Çok teşekkürler amin inşallah hepimizinkiHayırlı olsun sağlıkla gelsin minnosumuz![]()
![]()
Bence de subat olacak gibi sezaryen olursa![]()
Çok teşekkür ederim evet kimsenin böyle bi rahatsızlığı olsun istemem tabiki ama bende hamile kaldığımda o kadar büyük olduğunu öğrendim dünde agrim olunca çok korktum akşam da kadin doğum uzmanim ile görüştüm böyle ağrılar hamilelikten de olur kistten olabilir dedi ama adet dönemindeki regl deki ağrılara bende benzettim demek boyle ağrılar kist kuculene kadar olacak her şey yolunda sağlıklı oluşunda ağrılara dayanmaya çalışacağım insallahMerhaba benim de hem sağda hem solda çikolata kistim var ama çok büyük değil biri 2.5 diğeri 2 cm falandı ben de bu yüzden tüp bebek yaptırdım. O kadar şiddetli bir ağrım olmadı şuana kadar ama gebelik öncesinde de bildiğim için o ağrıları zaman zaman hissediyorum karında şişkinlik hep vardı hala var bazen çok geriliyor sol tarafımda bıçak saplanır gibi oluyor hatta bacağıma ve belime de vuruyor ağrısı özellikle adet zamanımda. Ultrasona girip her şeyin yolunda olduğunu görünce normal olduğunu düşünmeye başladım. Hatta şuan kese etrafında kanama alanım var kan sulandırıcıları kesti doktorum.İnsan yine de endişeleniyor tabi.Haftaya kendi doktorumda randevum var soracağım ben de bunları. Biraz uzattım ama size tek olmadığınızı hissettirmek istedim belki biraz olsun içiniz rahatlar![]()
Gelip gidiyor şiddetli değil bazen iğne batmaları oluyor , bazen belim ağrıyor rahim büyüyor dedi doktorB Buffalosos canm senin kasık ağrın geçtimi
Benim bu gün şiddetlendi bıçak giriyor sanki kanama vs yok ama ne bilim korktum .kaç haftalıktın senGelip gidiyor şiddetli değil bazen iğne batmaları oluyor , bazen belim ağrıyor rahim büyüyor dedi doktorama alıştım biraz canım o ağrılara
Benim de sık sık oluyor özellikle adet olacağım zaman hiç kistimden dolayı olduğunu düşünmemiştim çok şaşırdım sol tarafta 3.5 cm doğal bir şekilde hamile kaldım ben ama sol kaşığım ağrır benimdeÇok teşekkür ederim c/s da alırız gebelikte küçülüyor diye dediler ama benim merak ettigim aslında böyle ağrıları olan var mı ?
Sat’a göre 10+1 ultrasona göre 9+6Benim bu gün şiddetlendi bıçak giriyor sanki kanama vs yok ama ne bilim korktum .kaç haftalıktın sen
İnşallah sıkıntı olmaz bende bu gün 8+4Sat’a göre 10+1 ultrasona göre 9+6
Kanama yoksa sorun değil doktorum
Amin inşallahÇok teşekkür ederim evet kimsenin böyle bi rahatsızlığı olsun istemem tabiki ama bende hamile kaldığımda o kadar büyük olduğunu öğrendim dünde agrim olunca çok korktum akşam da kadin doğum uzmanim ile görüştüm böyle ağrılar hamilelikten de olur kistten olabilir dedi ama adet dönemindeki regl deki ağrılara bende benzettim demek boyle ağrılar kist kuculene kadar olacak her şey yolunda sağlıklı oluşunda ağrılara dayanmaya çalışacağım insallahhepimiz insallah sağlıkla alalim
Kucaklarımıza![]()
Bisey olmaz canım evham yapma geçen gün bende de çok şiddetli ağrı oldu yazmıştım hatta o gün misafirlikteydim ayaklarımı uzattım hafifledi hissediyorum rahmin büyüdüğünü de içten içeİnşallah sıkıntı olmaz bende bu gün 8+4
Bugün 12. Haftam ve bugun yaptirdimİkili testleri yaptırmaya başladınız mı?
Ben haftaya perşembe ya da cuma yaptıracağım. 12-13 falan olacak haftam.
Evet benimde doğal yolla ilk defa oldu böyle ağrılar doktorum kistten olabilir dedi bende sizlere sormak istedimBenim de sık sık oluyor özellikle adet olacağım zaman hiç kistimden dolayı olduğunu düşünmemiştim çok şaşırdım sol tarafta 3.5 cm doğal bir şekilde hamile kaldım ben ama sol kaşığım ağrır benimde
Şu an benimde hafifledi birazcıkBisey olmaz canım evham yapma geçen gün bende de çok şiddetli ağrı oldu yazmıştım hatta o gün misafirlikteydim ayaklarımı uzattım hafifledi hissediyorum rahmin büyüdüğünü de içten içe
Ben oglummda 2 li 3 lu test seker yuklemesi hicbirini yaptrmadm. Cunku boyle ornekler o kadrr cok duydm ki. Arkdsmda bu sekilde 4 aylikken cerahi mudahale ile aldilar. Stresli bir hamilelik gecrmemek adina ense burun kemigi kalinligini sorup sknti yoksa yine yaptrmayacam. Tabi bu tercih meselesikızlar kadınlar kulübünde bir başlıkta okudum da biri fetal DNA yaptırmış down çıkmış sonra amniyosentez önermişler yaptrmamıs şuan doğurmuş çocuk sağlammışsonra da açıklama su olmuş yüzde 99 diyoruz yüzde 1 ihtimal vardır yanılma payı
Ya anne aldırsaydı ve sağlam olduğu görülseydi tıpta bunların olmaması lazım artık
Esim dio bu kadr halsizlk bulanti ejderha doguracaksin herlde seninki de o meseleGelip gidiyor şiddetli değil bazen iğne batmaları oluyor , bazen belim ağrıyor rahim büyüyor dedi doktorama alıştım biraz canım o ağrılara
Selam nasıldı, nelere bakıyorlar bu arada izmittesiniz sanırım hangi hastaneye gidiyorsunuzBugün 12. Haftam ve bugun yaptirdim
Bugün 12. Haftam ve bugun yaptirdim