- 27 Nisan 2023
- 633
- 715
- 23
- 30
Benim tsh 4.17 çıkınca dahiliye doktoruna göründüm ilaç tedavisi uyguluyo şu an.. normalde en fazla 2 buçuk olmalıymış hamileliğin ilk donemlerindeKızlar benim tsh 3,34 çıkmış t4 de 17,14 değerlerim yüksek mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim tsh 4.17 çıkınca dahiliye doktoruna göründüm ilaç tedavisi uyguluyo şu an.. normalde en fazla 2 buçuk olmalıymış hamileliğin ilk donemlerindeKızlar benim tsh 3,34 çıkmış t4 de 17,14 değerlerim yüksek mi
Geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bebeğine kavuşursunKürtaj için bugün doktorla görüşüyorum canım hastanedeyim. Bekliyorum öyle
Hamile misin canim.. en son düşük oldu diye hatırlıyorumCanım benimd3 sağlık Sigortam var. seneye marta kdar.Doğum nisanın ilk haftası olsa karşılıyor mu doğumu acaba
Ben oğlum için kullanıyorum çok güzellerKızlar Ocak grubunda görüp bebeğime ilk alt açma seti aldımtrendyolda görüp beğenmiştim ikili testten sonra aşırım diyordum ama trendyolda tanesi 200 tl burda çok çok küçük defolara 2 tanesi 175 tekli de 89 gibi bir şey bakın isterseniz. Cinsiyet belli değil diye ben bu rengi aldım ama filli daha tatlı sankiii
maalesef iki kere ben de yaşamak zorunda kaldım, hiç korktuğun gibi olmayacak anestezisiz yaptırma ama.Sağlıklı gebeliğin olsun en güzel zamanda inşallahAminn inşallah geldiğim hastanede şimdi yatışım yapıldı. Korkuyorum geriyo beni böyle işler. Dua edin bana![]()
bazıları 2.5 diyor bazıları 3 diyorBenim tsh 4.17 çıkınca dahiliye doktoruna göründüm ilaç tedavisi uyguluyo şu an.. normalde en fazla 2 buçuk olmalıymış hamileliğin ilk donemlerinde
Anesteziyle olacak şimdi hastanedeyim ilaçların etkisini bekliyoruz. 1 saati geçtiBen oğlum için kullanıyorum çok güzeller
maalesef iki kere ben de yaşamak zorunda kaldım, hiç korktuğun gibi olmayacak anestezisiz yaptırma ama.Sağlıklı gebeliğin olsun en güzel zamanda inşallah![]()
Merhaba ben kadın doğumda ikili taramaya girdim.Kendi kadın doğum doktorum söyledi cinsiyet tahminini detaylı ultrasondaBizde şimdi ikili tarama için geldik hayırlısıyla güzel sonuçlarla atlatırız inşallah cinsiyet tahminini kim söyledi acaba?ikili tarama için radyolojiden randevu aldık biz ondan soruyorum
Bende haftaya cuma tekrar gidiyorum ikili test için 45 mm olması lazımmış benim 39 mm dediCinsiyetler belli olmaya başlamışçatlıyorum ya daha haftaya perşembe gideriz biz ikili için of
![]()
çok gecmıs olsun canım, Rabbım bır daha yaşatmasın ınsallahAnesteziyle olacak şimdi hastanedeyim ilaçların etkisini bekliyoruz. 1 saati geçti
Maşallah bı şey dicem ikili testi yapmak için aç mi tok mu gittiniz kan falan verildi miBenimde dun ikili testim yapildi iki ayri doktorda randevumvardi ikiside erkek dedi12. Haftamdayım
Aç ya da tok olmanın bir önemi yok dendi.Kan tahlili de yapılıyorMaşallah bı şey dicem ikili testi yapmak için aç mi tok mu gittiniz kan falan verildi mi
Tamamdir teşekkür ederimAç ya da tok olmanın bir önemi yok dendi.Kan tahlili de yapılıyor![]()
Benimde yanıyordu hep doktorum rennie kullanablirsin dedi tabletini içiyordum sonra kontrole gidince şurubunu yazdı banakızlar bende iki gündür acayip bir reflü başladı, göğüs kafesime kadar yanıyor az bir şey yesem hemen mide yanması oluyor, aynı şikayet olup da ilaç kullanan var mı
İki ayrı doktor randevusunda kendi doktorunuz hariç başka hangi bölüme aldınız?bizim ikili taramayı radyoloji yaptı detaylı baktı ense kalınlığına falan sonucunada kendi doktorum baktı hem kan için hem radyoloji için ayrı para ödedik resmen saçma bir sistem yapmışlarMaşallah bı şey dicem ikili testi yapmak için aç mi tok mu gittiniz kan falan verildi mi
selam canım benim de aynı, boğazıma kadar vuruyor sancısı. Ben renmie kullanıyorum pastil şwklinde iyi geliyor.kızlar bende iki gündür acayip bir reflü başladı, göğüs kafesime kadar yanıyor az bir şey yesem hemen mide yanması oluyor, aynı şikayet olup da ilaç kullanan var mı