- 4 Kasım 2021
- 3.402
- 3.310
- 63
- 32
Maşallah miniğeKızlar çok duygusalım bugün bebeğimizi gördük ikili tarama oldum ve büyük ihtimal bebeğimiz kızEki Görüntüle 3276591

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah miniğeKızlar çok duygusalım bugün bebeğimizi gördük ikili tarama oldum ve büyük ihtimal bebeğimiz kızEki Görüntüle 3276591
Evet ama Şebnem Hanım da yetmediği yerde Gürcan beye yolluyormuş zaten Gürcan beyden almak daha mantıklıAynen çok iyiydi bence eşi Şebnem hanımda çok iyiymiş ama Gürcan hocada daha iyi enerji aldım ve bilgisi daha iyiydi kanı da hayat hastanesinde verdim 3 hafta sonra sonucu öğrenebilirsiniz dedi
canım benim çok teşekkürler artık kız annesi olarak tavsiyelerini alırımMaşallah miniğekibar duruyor kız oldugunu belli etmiş gözün aydın kuzum
![]()
Yaklaşık 45 dakika sürdü muayene ve gerçekten zamanı güzel değerlendiriyorEvet ama Şebnem Hanım da yetmediği yerde Gürcan beye yolluyormuş zaten Gürcan beyden almak daha mantıklı
Peki zaman ayırdı mı
Oh oh süper tamam ben çok ısındım ben de Mehmet kaloya gidiyorum ama Gürcan beyi duydum baya iyi bi deniyim hala tam bulamadım doktorumuYaklaşık 45 dakika sürdü muayene ve gerçekten zamanı güzel değerlendiriyor
Tabikicanım benim çok teşekkürler artık kız annesi olarak tavsiyelerini alırım![]()
Bugün verdiniz sonuç cuma mı çıkacak çok hızlı Ankara da ki laboratuvar mıKızlar bugün fetal DNA verdim cuma günü cinsiyet belli olacak tam 11. haftada öğrenmiş oluyorum yani çok heyecanlı
Çok tatlı maşallahKızlar çok duygusalım bugün bebeğimizi gördük ikili tarama oldum ve büyük ihtimal bebeğimiz kızEki Görüntüle 3276591
Gittim kanamam devam ediyor ama kalp atışı var kesede kanama yokmu dışarıda kanama alanı oluşmuş dinlenmen gerekiyor dedi ağır hiçbir iş yapmadığım halde böyle olduCanım nasıl oldun doktoruna gittin mi ??
Duruma göre değişiyor ilk gebeliğimde 20. Haftada bırak demiştiTüp bebekde progestan fitili ne zaman kesti doktorunuz acaba?ben artik birakmak istiyorum
Canım bol su içmek kanama alanının çabuk iyileşmesine gerçekten yardımcı oluyor hep su içGittim kanamam devam ediyor ama kalp atışı var kesede kanama yokmu dışarıda kanama alanı oluşmuş dinlenmen gerekiyor dedi ağır hiçbir iş yapmadığım halde böyle oldu
Carsamba 12. Haftam oluyor kontrole gidicem ve umarim birakirim.3 aydir kullaniyorum ve resmen beni artik sersem ediyorDuruma göre değişiyor ilk gebeliğimde 20. Haftada bırak demişti
Bı sıkıntı yoksa 12. Haftada bırakıyosun ilaçları
Fitil olarak alınca hiçbir etkisi olmuyorCarsamba 12. Haftam oluyor kontrole gidicem ve umarim birakirim.3 aydir kullaniyorum ve resmen beni artik sersem ediyor
Teşekkürler canım benimÇok tatlı maşallah![]()
Ay inşallah kuzum diğer kontrolde tam belli olsun hem evi de taşımış olacağım artık alışverişe o zaman başlarımTabikiöncelikle babacı oluyorlar geneli büyüdükçe işine yarar
alışveriş kısmında cok eğleneceksin hele yazın renkli renkli
![]()
Yok ben İstanbul’da Prof. Dr. İbrahim Akalının kliniğinde yaptırdım.Bugün verdiniz sonuç cuma mı çıkacak çok hızlı Ankara da ki laboratuvar mı
Siz de mi Van'daydınızVan’da hangi doktoru tercih edeceksiniz siz peki
Van'da mi yaşıyordunuz van ise hangi doktorun ultrason cihazı bu :)Ay inşallah kuzum diğer kontrolde tam belli olsun hem evi de taşımış olacağım artık alışverişe o zaman başlarım![]()