• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Aynen çok iyiydi bence eşi Şebnem hanımda çok iyiymiş ama Gürcan hocada daha iyi enerji aldım ve bilgisi daha iyiydi kanı da hayat hastanesinde verdim 3 hafta sonra sonucu öğrenebilirsiniz dedi
Evet ama Şebnem Hanım da yetmediği yerde Gürcan beye yolluyormuş zaten Gürcan beyden almak daha mantıklı
Peki zaman ayırdı mı

Tüp bebekde progestan fitili ne zaman kesti doktorunuz acaba?ben artik birakmak istiyorum

Gittim kanamam devam ediyor ama kalp atışı var kesede kanama yokmu dışarıda kanama alanı oluşmuş dinlenmen gerekiyor dedi ağır hiçbir iş yapmadığım halde böyle oldu
Canım bol su içmek kanama alanının çabuk iyileşmesine gerçekten yardımcı oluyor hep su iç

Tabiki😍öncelikle babacı oluyorlar geneli büyüdükçe işine yarar 😂alışveriş kısmında cok eğleneceksin hele yazın renkli renkli🥹
Ay inşallah kuzum diğer kontrolde tam belli olsun hem evi de taşımış olacağım artık alışverişe o zaman başlarım 🥰

Back
X