2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    311
Kızlar günaydın😊 Cuma günü sata göre 4+5 oluyoruz ve ben bayramdan önce doktora gideyim istediğim için randevu aldım. Gittiğimde beni neler bekliyor muayne konusunda ultrasonla bakar mı vajinal ultrasonla mı bakar ya da hiçbir şeye bakmadan kan alıp yollar mı deneyimli olanlar paylaşabilir mi her doktor aynı olmuyor çünki yapmam gereken bir sey varsa söyleyin doktorun beni başından savmasını istemiyorum🙈

Benimde neredeyse 5. Yıl olacaktı 😔 şahsım adına benim için çok kıymetli ve böylesine güzel haberi hakeden kişilere vermeyi sevindirmeyi düşünüyorum. 🥲 Rabbım bu yolda imtihan olan kim varsa yolunu kolaylastirsin imtihanını kaldırsın. Biz saklamaya gizlemeye devam edelim. İsteyenler için dua etmeye devam edelim. Mevlam herkese sağlıklı hayirli evlat nasip etsin.
Ah tabii heyecanla bu haberi benden bekleyen dostlarıma ve ailelerimize söyledim çoğu arkadaşım daha öğrenmedi hele biraz zaman geçsin hepsiyle mutluluğu paylaşacağım

Kızlar günaydın😊 Cuma günü sata göre 4+5 oluyoruz ve ben bayramdan önce doktora gideyim istediğim için randevu aldım. Gittiğimde beni neler bekliyor muayne konusunda ultrasonla bakar mı vajinal ultrasonla mı bakar ya da hiçbir şeye bakmadan kan alıp yollar mı deneyimli olanlar paylaşabilir mi her doktor aynı olmuyor çünki yapmam gereken bir sey varsa söyleyin doktorun beni başından savmasını istemiyorum🙈
Selam. Bende 4+5ken gitmiştim kan vs almadı kendi yaptırığım beta hcg sonucumu gösterdim . Erken gittiğim için vajinal ultrason ile baktı keseyi gördü, kesenin boyutunu söyledi. Bu hafta da kalp atışını duymak için gideceğim🙏

Bazı kişiler o tarihlerde kese görmüş belki sizde de görünür. Kan içinde kan değerlerim suan nasıl eksik fazla olanlar için takviye almalimiyim değerlerim gebelik için uygunmudur baksak diyebilirsin. Bayram tatili girecek heyecanımız var içimiz rahat etsin istiyoruz vs diyebilirsin. Benim her gittiğimde kan idrar değerlerime bakıyor doktorum. Ve devletteyim. Umarım içine sinen doktoru tez zamanda bulursun 🤗🤗

Beni de sağlık ocağının hemşiresi aradı tekrar cuma ya da perşembe bir kan daha vermemi istedi artışı görmek için
Ben son kez yarın kan vermeyi düşünüyorum, zaten ilaç yazdırmak için aile hekimine gideceğim. Gitmişken artışa baktırırım. 4+4 teyim ama kese için hastaneye gitmeye hala çekiniyorum. Kese görünmezse diye arife günü özel hastaneye giderim ya da bayramdan sonraya kalır.

B Buffalosos bebeğim sen bi sayfa atmıştın kan tahlilleri için bulamadım birdaha atar mısın? Bugün sağlık ocağında kan verdim yarın 2 gibi çıkar dedi bari yarınsabahtan kontroletmeye başlayayım🥲

Selam. Bende 4+5ken gitmiştim kan vs almadı kendi yaptırığım beta hcg sonucumu gösterdim . Erken gittiğim için vajinal ultrason ile baktı keseyi gördü, kesenin boyutunu söyledi. Bu hafta da kalp atışını duymak için gideceğim🙏
Öf şu olay beni çok geriyor ya🤦🏼‍♀️
canlar acaba sabredip 6. haftada mı gitsek bilemedim ama bekleyemiyorum da ne yapmak lazım bende ona göre cuma günü gideceğim yada cumartesi bugün 2. kanı vereceğim ama organizede sağlık kurumu olduğu için sonuç yarın çıkar tekrar hamilelik tyesti yaptım devam korkuyorum sabah kalktığımda addet olucam diye nasıl yenerim bu korkumu

B Buffalosos bebeğim sen bi sayfa atmıştın kan tahlilleri için bulamadım birdaha atar mısın? Bugün sağlık ocağında kan verdim yarın 2 gibi çıkar dedi bari yarınsabahtan kontroletmeye başlayayım🥲
212.156.143.226:81/ThalamusLaboratuvar/frmwebsonuc.aspx

Gece 1 gibi çıktı benim kuzum gece kontrol et çıkıyor

Kızlar önden bir kese görmeye gidelim dış gebelik ihtimalini elemiş oluruz ben perşembe giderim diye düşünüyorum kese görmeye kalbe de 2 hafta sonra giderim
Önden görelim keseyi de anksiyetem tuttu çok fena bisey sürekli okuyup bakıyorum kötü bakmamam lazım etkiliyor olumsuz konular

canım bu sayfa nedir anlamadım ben :)
E nabız uzun sürede çıkarıyor burası direkt olarak sağlık ocaklarının labaratuvar sayfası ilk buraya atıyorlar sonra buradan onaylayıp e nabıza düşüyor o yüzden sağlık ocağında kan verirseniz bu linkten daha önce ogreniyorsunuz

Kızlar önden bir kese görmeye gidelim dış gebelik ihtimalini elemiş oluruz ben perşembe giderim diye düşünüyorum kese görmeye kalbe de 2 hafta sonra giderim
Önden görelim keseyi de anksiyetem tuttu çok fena bisey sürekli okuyup bakıyorum kötü bakmamam lazım etkiliyor olumsuz konular
Kaç hafta oldu sizinki?

canlar acaba sabredip 6. haftada mı gitsek bilemedim ama bekleyemiyorum da ne yapmak lazım bende ona göre cuma günü gideceğim yada cumartesi bugün 2. kanı vereceğim ama organizede sağlık kurumu olduğu için sonuç yarın çıkar tekrar hamilelik tyesti yaptım devam korkuyorum sabah kalktığımda addet olucam diye nasıl yenerim bu korkumu
Bebeğim araya 9gün tatil giriyor diye erken gidiyorum doktora köyde olacağım o sebeple önden gidiyorum aslında amacım illa kese görmek falan değil ama bi doktor da baksın önerileri varsa söylesin istiyorum.

Kötü şeyler okumak insanı çok etkiliyor. Yani burada birinin beta değeri düşse üzülüp ona bile etkileniyoruz. Kaçıncıhaftaydı senin

aynen haklısınız bende düşünmemeye çalışmam lazım lazım inşallah daha bir sürü konular konuşacağız 9 ay boyunca :)

Sağlık ocağında kan verirken diğer tahlilleri de yaptıysa başka bir şey istemiyor. Aslında haftadan çok bhcg değeri önemli gideceğin gün kaç olacak tahmini

Sağlık ocağında kan verirken diğer tahlilleri de yaptıysa başka bir şey istemiyor. Aslında haftadan çok bhcg değeri önemli gideceğin gün kaç olacak tahmini
Canım hiç bilmiyorum ki şu hesaplama işini anlayamadım. İlk 13.59 çıktı 3 gün sonra 80.86 çıktı bugünde 3.gün yine verdim kan ama yarın çıkarmış. İlk ikisini özelde verdim tahmini kaç olmalı fikriniz var mı

X