2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    311
Kızlar 4+2 yim.keseyi ne zaman gördünüz acBa.Ne zaman randevu alsam acaba

image.jpg

Evet kızlar tam 5+2 olarak kese göründü bir sıkıntı olmadığını söyledi doktorum fakat içinde henüz bir şey yok ve bunun normal olduğunu söyledi 14 gün sonra tekrar gideceğim kalp atışı vs için .Kese boyutu 11 küsür dddi ama heyacandan unuttum

Eki Görüntüle 3263716
Evet kızlar tam 5+2 olarak kese göründü bir sıkıntı olmadığını söyledi doktorum fakat içinde henüz bir şey yok ve bunun normal olduğunu söyledi 14 gün sonra tekrar gideceğim kalp atışı vs için .Kese boyutu 11 küsür dddi ama heyacandan unuttum
Güzel yere yerleşmiş yukarıda masallah 😍😍

Kızlar önden bir kese görmeye gidelim dış gebelik ihtimalini elemiş oluruz ben perşembe giderim diye düşünüyorum kese görmeye kalbe de 2 hafta sonra giderim
Önden görelim keseyi de anksiyetem tuttu çok fena bisey sürekli okuyup bakıyorum kötü bakmamam lazım etkiliyor olumsuz konular
Bende öyle yaptım keseyi 5+3 de gördüm kalp atışına da iki hafta sonra gideceğim sürekli ve az aralıklarla gitmek stres kaynağı

Kızlar bisey farkettim benim kasık adet ağrım çok günlerdir ama bebiş sindirimi yavaşlattığı için gaz ve bağırsak sorunları yapıyormuş onun da ağrısı olduğunu düşünüyorum şişkinlik var.. günlerdir bezdim bu adet gibi ağrıdan adet olacağım zaman bir gün şaftım kayardı o gün sökülür geçerdi şimdi günlerdir hep aynı ağrı mahvetti 😅

X