Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4+4 üm kese için randevu almadım henüz.Kızlar 4+2 yim.keseyi ne zaman gördünüz acBa.Ne zaman randevu alsam acaba
Sanırım 5.5 haftadan önce görğnmeyecek4+4 üm kese için randevu almadım henüz.
Arife gününe özel hastaneden randevu almayı düşünüyorum, belki keseleri görürüm diye. Ama tahminim kalp atışı bayramdan sonraya kalacak.Sanırım 5.5 haftadan önce görğnmeyecek
Evet canım kalp atışı kesin bayramdan sonra zatenArife gününe özel hastaneden randevu almayı düşünüyorum, belki keseleri görürüm diye. Ama tahminim kalp atışı bayramdan sonraya kalacak.
Bugün tam 5+0Kötü şeyler okumak insanı çok etkiliyor. Yani burada birinin beta değeri düşse üzülüp ona bile etkileniyoruz. Kaçıncıhaftaydı senin
Güzel yere yerleşmiş yukarıda masallahEki Görüntüle 3263716
Evet kızlar tam 5+2 olarak kese göründü bir sıkıntı olmadığını söyledi doktorum fakat içinde henüz bir şey yok ve bunun normal olduğunu söyledi 14 gün sonra tekrar gideceğim kalp atışı vs için .Kese boyutu 11 küsür dddi ama heyacandan unuttum
Bende öyle yaptım keseyi 5+3 de gördüm kalp atışına da iki hafta sonra gideceğim sürekli ve az aralıklarla gitmek stres kaynağıKızlar önden bir kese görmeye gidelim dış gebelik ihtimalini elemiş oluruz ben perşembe giderim diye düşünüyorum kese görmeye kalbe de 2 hafta sonra giderim
Önden görelim keseyi de anksiyetem tuttu çok fena bisey sürekli okuyup bakıyorum kötü bakmamam lazım etkiliyor olumsuz konular
Yok canım görülmesi önemli değil şuan önceliğim artışım sağlıklı şekilde gitsin teşekkür ederim340larda olur bugün cuma da binlere gelir görülmeme ihtimali yüksek canım
Ben dün net bı şekilde gördüm hem keseyi hem bebişiKızlar 4+2 yim.keseyi ne zaman gördünüz acBa.Ne zaman randevu alsam acaba
Kaçıncı haftadasınız?Ben dün net bı şekilde gördüm hem keseyi hem bebişi
6+3Kaçıncı haftadasınız?
Kalp atışı da duyuldu mu? Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah
4+4 te falan gorunur canımKızlar 4+2 yim.keseyi ne zaman gördünüz acBa.Ne zaman randevu alsam acaba
Canım dün beta 30du benim4+4 te falan gorunur canım
Senin kaç artı kaçBen dün net bı şekilde gördüm hem keseyi hem bebişi