2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    311
Kızlar tetagil kullanan var mıydı aramızda varsa nasıl kullanılıyor tozu ağıza mı döküyoruz yoksa damağa mı sürüyorsunuz bizim kızın damağına sürmek mümkün olmuyorda

Bir sorum daha var. 9 ayı geçtik biz ama gazdan korktupum için nohut falan yedirmedim daha. Yediren var mı?
Bende vermedim fasulye barbunya galan da vermedim biraz daha yeşillik ağırlıklıgitmeye çalışıyorum kabız olıyor hemen daha bugün ilk kez bulgur verdim mesela

Kızlar tetagil kullanan var mıydı aramızda varsa nasıl kullanılıyor tozu ağıza mı döküyoruz yoksa damağa mı sürüyorsunuz bizim kızın damağına sürmek mümkün olmuyorda
Parmağa takılan silikon fırçalar var ya ben ona bandırıp damaklarını kaşımaya çalışıyorum işte yaptırdığı kadar

Benimki var keşfetti onu sürekli orayi minciriyo eline başka bişey versem de atiyo buluyor pipisini hemen ağlasa da zorlasa da kapatıyorum altını babası uyardı sıkıntı olur böyle yapmasın dedi bnde hızlı davrnaiyorum canım bide gülüyo oynarken

Her çocuk bır olmaz onemlı olan saglıklı mı benım efe de bıraktı yemek yemeyı mamayı büyük ıhtımal almadı boya gıdıyor bıde hareketlıler
Evet çok şükür tabi önemli olan sağlık değerlerine de baktılar bişey yok çok şükür hareketli galiba ondan almıyor zaten bu aralarda dişten mi neydense yemiyor tükürüyor

Yanlış hatırlamıyorsam sende zayıftın bazı şeyler genetik olıyor ne yaparsan yap almıyor işte belki sen ya daeşin bebekten kilonuz azdı
Ben bebekken zayıf doğmuşum ama sonra kilo almışım bebekliğim hep tombiş eşimde aynı öyle zayıf doğmuş sonra bebekken tombiş olmuş ama benim çocukluğum hep çok zayıftı babası da çocukken hep zayıfmış.

Doktor hep sınırda dedi tahliller normal çıktı çok şükür ama bu ay baya düşük alınca mama mı başlasak dedi. Normalde mama bu aylarda başlanmaz sonuçta anne sütü alıyor ne bilim bebeğim biberon tutsa mama alsa verirdim ama istemedi bende bi daha denemedim. Şimdi de mama vermeme gerek yok diye düşünüyorum

Ya benim bebeğimde kağıt karton bulduğu an yiyor hep ağzından çekiyorum tabi bazılarını yutuyor

Mama bende bilemedim ek gıda alıyor sonuçta emiyorda

Bir sorum daha var. 9 ayı geçtik biz ama gazdan korktupum için nohut falan yedirmedim daha. Yediren var mı?
Benim oğlumda pipiyle bezi açınca doğunuyor daha çok kaşınıyor herhalde onun için ama şimdi sünnet olduğundan ellemesine izin vermiyorum dikişler var falan acır diye Nohht , mercimek , fasulye falan veriyorum sıkıntı olmadı.

Ben aktivia varya sade olan 4lu satılıyor onunla. Mayaliyorum efsaneguzel oluyo
Tadıda çok İyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…