2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    311
Ben aldım lierac ve biooil şimdilik ilerleyen dönemde de yurtdışında nem pedi, nem maskesi gibi şeyler var. Ondan getirtebilirim. Bı de badger nasıl kızlar duyaniniz var mı
Ben ilk hamileliğimde badger kullanmıştım içeriği temiz diye hatırlıyorum. Güzel kremdi. Başta hiç çatlağım yoktu ama son ay çok çatladı karnım. Krem işe yaramadı mı bilmem ama çatlaklarda ırsi olabiliyor

Genetik olabiliyor evet ama en aza indirgemek için sabah öğle akşam krem sürüyorlar. Son aylar özellikle saatte bir nerdeyse belki bu yöntemler işe yarar. Oluşan çatlak için de lierac serum

Merhaba benimde tiroidim yavaş çalışıyor merak etmeyin ilaçla halloluyor. Ben ilk hamileliğimde 3 haftada bir kan veriyordum dahileye doktorda ona göre ilacımın dozunu düzenliyordu.

Genetik olabiliyor evet ama en aza indirgemek için sabah öğle akşam krem sürüyorlar. Son aylar özellikle saatte bir nerdeyse belki bu yöntemler işe yarar. Oluşan çatlak için de lierac serum
Ben o kadar sürmedim gece sürüyordum. Ama badgerın yapısı çok yağlıydı tüm gün karnım nemli gibiydi. Benim 3 sene oldu serum işe yarar mı hala acaba

Kızlar dün ya da bugün adet günümdü. Pembe ve peçeteye bulaşan bir akıntım var , prediktör de şimdi böyle çıkardı ? Bunu yaşayan oldu mı aranızda ? Teşekkürler şimdiden .
Çok silikte olsa var gibi sanki yaa. Akıntı da pembeyse belki de yerleşiyordur bebekcik

Arkadaşlar 5+3 oldum bugün kesem görülmüştü ilk kontrolde o zaman 4+5 dim. Ama bir daha ne kan verdim ne ultrason bakıldı. Tekrar ne zaman gitmeliyim ? Kese içinin dolu olup olmadığı ve kalp atışı için

Ne kadar güzel dilekler canim canı gönülden Amin inşallah

Kizlar hamile oldugunuzu kimlerle paylastiniz simdiye kadar? Kalp atisi duyulana kadar bu haberi kendine mi saklamak lazim? Deneyimlilerden yardim bekliyorum. Tesekkurler.
Valla bizim ki tüp bebek olduğu için tedavi olduğumu bilen herkes hamile olduğumu da biliyor
Ah bende aynıyım , hiç bir şeyi saklayamam, çift çizgiyi gördüm hemen tüm sevdiklerimi aramaya başladım dediğin gibi ben de bebişi doğunca da öyle saklamayı düşünmüyorum
Hayırlı olsun canım , bende tüp bebek annesiyim , 3 Haziran benim transferim de. Kalp atışını duydunuz mu peki ? Kaçıncı gün embriyosuydu ve dondurulmuş mu oldu senin de ? Çok şükür kavuştuk yavrularımıza

Haftaya bayram normalde haftaya belki görülürdü kalp atışı. Özelde falan takipliyseniz aslında arefe günü gidilebilir. Ya da bayramdan sonra tam duyulur inşallah

Çok şükür canım b3nim ikinci denememdi 5. Gün embriyosu taze transfer kalp atisi duymadık sadece kese ve yolk keseside oluşmuş dedi doktorum kalp atışı için 1 hafta sonra çağırdı bekliyoruz heyecanla bizimde tedaviyi biliyordu sevdiklerimiz pozitif görünce tabi hepsine haber verdik test günümüzü bilenler vardı toplandık hatta bizde arkadaşlar ben test yaparken sonrasi kutlamalar b3nde saklamam benim inancıma göre paylaştıkça güzelleşir hersey çok şükür b3beislerimizi sağ salim kucağımıza alalım çok çok sarılıyorum sana

Ben bugun kese görmeye gidicem biliyosun seninle aynı gunduk biz. Görürsem eğer sende gidersin bi kaç gün içinde bana kalırsa görünür gibi geliyo. Hatta cuma günü 4+4 dük. 4+3 de gören bi kaç kişi olmus eve gelince keske muayene olsaydım dedim B Buffalosos sat aynıydı sende bu hafta gidersin keseye. Allahim hepimize sağlıklı hayirli evlatları görmeyi kavuşmayı nasip etsin
Ay ben nazardan çok korkarım tedaviyi bilenlere yavaştan soyledik diğerleri içinde 3 ayi hatta karnım belli olup aaaa hamilemisin diye sorana kadar solemiycem paylaşım konusunda ben hiç yapmayı düşünmüyorum birçok sebebi var en ağır basanı ise çevremde benim gibi çok isteyen çabalayan bebek sahibi olamayan çok kişi var. Ben hamile birini yada yeni anne olmuş birini gördüğümde hep içim acır hiç anne olamiycami düşünür o duyguyu yaşayamadığım için çok gözyaşı döktüğüm olurdu. O kişiler beni gördüklerinde içleri acısın istemem. Cunku bu yol çeken için çok çok zor. Tabi herkesin tercihi ben fazla hassasım

Doğrusu bence de ben de 4 yılın sonunda oldu benden sonra evlenen bütün tanıdıklarım patir patir hamileydi hiç ağlamazdım sosyal medya da en üzüldüğüm şey gebelik haberini paylaşanlardi hiç ağlamazdım ama o videoları görünce hep gözlerim dolardı. ayrıca nazar haktır o yüzden de gerçekten söylememek en doğrusu Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayi
Nasip etsin bazen buraya bile biseyler yazarken kırk defa düşünüyorum kimyasal olan oldu dedim keşke paylaşmasaydım istemeden de kimseyi en ufak kirmak istemiyorum

Benimde neredeyse 5. Yıl olacaktı şahsım adına benim için çok kıymetli ve böylesine güzel haberi hakeden kişilere vermeyi sevindirmeyi düşünüyorum. Rabbım bu yolda imtihan olan kim varsa yolunu kolaylastirsin imtihanını kaldırsın. Biz saklamaya gizlemeye devam edelim. İsteyenler için dua etmeye devam edelim. Mevlam herkese sağlıklı hayirli evlat nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…