2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    311
Kızlar muayenemi oldum, kese olusmus, son adet tarihine gore 5 +1deyim. Kalp atıslari icin arife gunu, bayramdan onceki gun gel dedi, insallah hayirlisiyla nasip olur hepimize🤲
Bende adete göre 5+2 oldum bugün geçen hafta perşembe kese göremedi beta düşüktü betan kaç çıktı ? Yumurtlaman ne zamandı biliyor musun

Kızlar hiç gece uykunuzdan bulantı yüzünden kalktınız mı? Akşam pek bir şey yememiştim açlıktan mı yoksa bebişten mi o kadar bulandı anlamadım

Kızlar hiç gece uykunuzdan bulantı yüzünden kalktınız mı? Akşam pek bir şey yememiştim açlıktan mı yoksa bebişten mi o kadar bulandı anlamadım
Bulantı ile değil ama mide yanması acıkma ile çok uyandım. Özellikle yatmaya yakın hafif bi şeyler yada meyve tüketmeye çalışıyorum yoksa açken çok rahatsız ediyor. Baş ucuma çubuk kraker şu koydum çok zorlaninca onlari atıp uyumaya devam ediyorum. Yeni düzene alışmak baya zor. Hersey bi anda değişmeye başlıyor 🤭

Kızlar ben üçüzlere hamileyken bi-oil kullanıyordum onu tavsiye ederim doğal zaten doktorlar onu tavsiye ediyor genelde internette araştırın çok iyi bi yağ
Bi oil e vitamini iceriyormus tuylenme yaptı mı size. Bende bi kaç gün içerisinde alışveriş yapicam. Suan dogal kantaron yagi kullanıyorum

Kızlar birde yüz için öneriniz varmi. Çoğunlukla gebelikte lekelenmeler olduğu söyleniyor. Benim yüzümde agdadan ve sivilcelerden dolayı biraz lekeler var. Oluşabilecek ve var olan lekeler için de önerilere açığım. Aha bha vs içerikli ürünler gebelik içi uygun değilmiş. Tüyleri costurmayacak lekelere iyi gelecek ??🥲

Bulantı ile değil ama mide yanması acıkma ile çok uyandım. Özellikle yatmaya yakın hafif bi şeyler yada meyve tüketmeye çalışıyorum yoksa açken çok rahatsız ediyor. Baş ucuma çubuk kraker şu koydum çok zorlaninca onlari atıp uyumaya devam ediyorum. Yeni düzene alışmak baya zor. Hersey bi anda değişmeye başlıyor 🤭
Ben de şansıma çubuk almıştım onu yedim öyle uyudum hemen

Hanımlar sata göre 4+1deyim arada bir kasık batması ve bazen karın ağrısı oluyor bu durum normal mi?

Bir de 13.59 beta ile gebelik öğrendim 3 gün sonra 80.86 olmuştu yükseliş iyi mi sizce
Hayirli uğurlu sağlıklı olsun inşallah amin. Kasik ağrıları regl sancilarina benzer sancılar normal. Agri olduğunda ayaklarınızı uzatarak uzanın. Bolca su için. Suyu asla ihmal etmeyin. Lekelenme kanamada olabilir. Agrilar çok rahatsız eder dayanamazsaniz acile yada doktorunuza başvurun. ( bende o günlerde korkup acile ardından doktora gitmiştim.normal denmisti)
Beta artışı güzel 80 ni gördükten 2 yada 3 gün sonra yenileyin

Hanımlar sata göre 4+1deyim arada bir kasık batması ve bazen karın ağrısı oluyor bu durum normal mi?

Bir de 13.59 beta ile gebelik öğrendim 3 gün sonra 80.86 olmuştu yükseliş iyi mi sizce
Mrb benim de 4+1 ata göre bende de var karın ağrısı batma ve kasiklarda hassasiyet normal bence yerleşmeye çalışıyor beta 2 kattan fazla artmış her kadının artış düzeyi farklı oluyor en az yüzde 60 sa can sıkmaya gerek yok bence.

Hanımlar mrb ilk kanı cuma günü verdim 40 ti şimdi sağlık ocağında yine test yaptırdım kan verdim barkod aldim kaç saatte sonuç çıkar sizce? Sağlık ocağındaki hemşireler yarın düşer diyorlar o kadar gecikir mi daha erken öğrenmenin başka yolu yok mu?

X