2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    311
Aile hekimlerinde kanı e nabızda düşmeden öğrenmen için bir internet sitesi bilgisi oluyor, sabah ben de beta hcg için aile hekimine kan vermeye gidince öğrendim.

Doktoruma e nabızda düşmesini beklemeden önce nasıl öğrenirim, diye sordum. Bir barkod numarası ve laboratuvarın internet sitesinin adresini paylaştı benimle. Öğleden sonra ilgili adresten kontrol edebilirmişim.

Siz de çıkmadan evvel doktorunuzla konuşsaymışsınız, keşke.

Teşekkür ederim kahverengi lekelenmem oldu ilk basta panikledim ama 2 damla kadardı ve devamı gelmedi. O gün acil doktoruna sordum normal olduğunu söyledi ama panikliyoruz işte yarın tekrar kan vereceğim teşekkürler yorumunuz için

Ben de aldım barkod numarasi bulunduğum şehrin halk sağlığının laboratuvar sonucu için bir internet sitesi var baktım da şimdi oradan deneyeyim öğleden sonra teşekkür ederim

Kızlar hiç gece uykunuzdan bulantı yüzünden kalktınız mı? Akşam pek bir şey yememiştim açlıktan mı yoksa bebişten mi o kadar bulandı anlamadım
Evet ben iki üç kez gece kalktım bulantıdan birinde de çıkardım baya gece 3te normal sanırım

Kızlar ben üçüzlere hamileyken bi-oil kullanıyordum onu tavsiye ederim doğal zaten doktorlar onu tavsiye ediyor genelde internette araştırın çok iyi bi yağ
Ben de biooil aldım, zaten gebeliğe kilolu başladığım için erken başlayacağım yağ işine

Hanımlar sata göre 4+1deyim arada bir kasık batması ve bazen karın ağrısı oluyor bu durum normal mi?

Bir de 13.59 beta ile gebelik öğrendim 3 gün sonra 80.86 olmuştu yükseliş iyi mi sizce
Canım ağrılar normal, bol bol dinlenbenim ikinci adet dönemim geldi ve sivilcelerim çıktı normal adet zamanı gibi ki bundan önce iki hamilelik geçirdim. Hamile olduğumu sivilcem çıkmamasından anlamıştım am bunda hem ilk geçiken adetimde çıktı hemde şimdi... Ben bugün 8+0 ve gala ani hareketlerde kasık ağrısı yaşıyorum... Mide yanması ve bulantılardan ve kusmalardan bahsetmiyorum bile

Bende ilk kanı sag oca. Vermiştim ertesi gün 11 gibi e nabiza düşmüştü. Sürekli e nabiza bakacaksınız yada aile hekiminizi telden arayıp bilgi almaya çalışacaksınız. Genelde 3 4 arası cikar ama

Rica ederim muhtemelen yerlesme kanamasi olmuş o lekelenmede. Cok yoğun ve kırmızı olmazsa normal. Suan olan ağrılarda kendini iyice yerleştirmeye çalıştığı için hissediyoruz bence. Bide ilk gebelikse daha bi panik oluyoruz anlıyorum ben sizi

Tasum korkuyorum adet olcam diye henuz bulanti falan yok bende bakalım nasıl ilerleyecek yarın tekrar kan vereceğim ne zaman bitecek bu kan verme isi onu da bilmiyorum haftaya p.tesi de kadın doğuma gideceğim 5+1ken ne diyecekler kese oluşmuş mu bakalım

Adet oldu olacak sökülecek ağrısı ve hissi bende de çok var adetle gebelik belirtileri çok aynı ya

Kaç kez söküldü sanıp tuvalete koştum sıcak aktı sandım adet gibi beyaz akıntı gelmiş oluyor losyon gibi bebek oluşup yerleştiği için mukus salgılıyormus rahimden

Bende sağlık ocağında sabah 10'da vermiştim kan akşam çıkar dediler ama öğlen 1'de çıkmıştı sonuç

Kizlar hamile oldugunuzu kimlerle paylastiniz simdiye kadar? Kalp atisi duyulana kadar bu haberi kendine mi saklamak lazim? Deneyimlilerden yardim bekliyorum. Tesekkurler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…