- 13 Kasım 2022
- 1.945
- 4.022
Aile hekimlerinde kanı e nabızda düşmeden öğrenmen için bir internet sitesi bilgisi oluyor, sabah ben de beta hcg için aile hekimine kan vermeye gidince öğrendim.Hanımlar mrb ilk kanı cuma günü verdim 40 ti şimdi sağlık ocağında yine test yaptırdım kan verdim barkod aldim kaç saatte sonuç çıkar sizce? Sağlık ocağındaki hemşireler yarın düşer diyorlar o kadar gecikir mi daha erken öğrenmenin başka yolu yok mu?
Teşekkür ederimHayirli uğurlu sağlıklı olsun inşallah amin. Kasik ağrıları regl sancilarina benzer sancılar normal. Agri olduğunda ayaklarınızı uzatarak uzanın. Bolca su için. Suyu asla ihmal etmeyin. Lekelenme kanamada olabilir. Agrilar çok rahatsız eder dayanamazsaniz acile yada doktorunuza başvurun. ( bende o günlerde korkup acile ardından doktora gitmiştim.normal denmisti)
Beta artışı güzel 80 ni gördükten 2 yada 3 gün sonra yenileyin
Ben de aldım barkod numarasi bulunduğum şehrin halk sağlığının laboratuvar sonucu için bir internet sitesi var baktım da şimdi oradan deneyeyim öğleden sonra teşekkür ederimAile hekimlerinde kanı e nabızda düşmeden öğrenmen için bir internet sitesi bilgisi oluyor, sabah ben de beta hcg için aile hekimine kan vermeye gidince öğrendim.
Doktoruma e nabızda düşmesini beklemeden önce nasıl öğrenirim, diye sordum. Bir barkod numarası ve laboratuvarın internet sitesinin adresini paylaştı benimle. Öğleden sonra ilgili adresten kontrol edebilirmişim.
Siz de çıkmadan evvel doktorunuzla konuşsaymışsınız, keşke.
Önerdiğin krem var mı canım ne sürelimKizlar eğer ki ilk cocuksa şimdiden başlayın gobeginize her gün krem sürmeye çünkü ilerleyen zamanlarda çok kasinicak ve patlayacak ona göre tedbirlerinizi alın derim @Dr XMoni moni @uvercinka65 B Buffalosos @beyhudertler A acitatlisos @firuzedadas @leSourire M merymeryg @olinaoz
Evet ben iki üç kez gece kalktım bulantıdan birinde de çıkardım baya gece 3te normal sanırımKızlar hiç gece uykunuzdan bulantı yüzünden kalktınız mı? Akşam pek bir şey yememiştim açlıktan mı yoksa bebişten mi o kadar bulandı anlamadım
Ben de biooil aldım, zaten gebeliğe kilolu başladığım için erken başlayacağım yağ işineKızlar ben üçüzlere hamileyken bi-oil kullanıyordum onu tavsiye ederim doğal zaten doktorlar onu tavsiye ediyor genelde internette araştırın çok iyi bi yağ
Ben ilkinde liearac kullandım hiç catlamadi memnun kalmıştımÖnerdiğin krem var mı canım ne sürelimilk valla çatlamaya da müsait tenim
Hamileliğin 3. Ayda başlanır yazmışlar açıklamalasına şimdiden başlasak mı kiBen ilkinde liearac kullandım hiç catlamadi memnun kalmıştım
Ben başlıyorum inşallah keseyi görünceHamileliğin 3. Ayda başlanır yazmışlar açıklamalasına şimdiden başlasak mı ki
Canım ağrılar normal, bol bol dinlenHanımlar sata göre 4+1deyim arada bir kasık batması ve bazen karın ağrısı oluyor bu durum normal mi?
Bir de 13.59 beta ile gebelik öğrendim 3 gün sonra 80.86 olmuştu yükseliş iyi mi sizce
Bugün doktora gitcem sorarım onun önerdiğini söylerim size çünkü ben ilk oğlum da fena kaşınıyor du göbeğimÖnerdiğin krem var mı canım ne sürelimilk valla çatlamaya da müsait tenim
Bende ilk kanı sag oca. Vermiştim ertesi gün 11 gibi e nabiza düşmüştü. Sürekli e nabiza bakacaksınız yada aile hekiminizi telden arayıp bilgi almaya çalışacaksınız. Genelde 3 4 arası cikar amaHanımlar mrb ilk kanı cuma günü verdim 40 ti şimdi sağlık ocağında yine test yaptırdım kan verdim barkod aldim kaç saatte sonuç çıkar sizce? Sağlık ocağındaki hemşireler yarın düşer diyorlar o kadar gecikir mi daha erken öğrenmenin başka yolu yok mu?
Rica ederimTeşekkür ederimkahverengi lekelenmem oldu ilk basta panikledim ama 2 damla kadardı ve devamı gelmedi. O gün acil doktoruna sordum normal olduğunu söyledi ama panikliyoruz işte yarın tekrar kan vereceğim teşekkürler yorumunuz için
Tasum korkuyorum adet olcam diyeCanım ağrılar normal, bol bol dinlenbenim ikinci adet dönemim geldi ve sivilcelerim çıktı normal adet zamanı gibi ki bundan önce iki hamilelik geçirdim. Hamile olduğumu sivilcem çıkmamasından anlamıştım am bunda hem ilk geçiken adetimde çıktı hemde şimdi... Ben bugün 8+0 ve gala ani hareketlerde kasık ağrısı yaşıyorum... Mide yanması ve bulantılardan ve kusmalardan bahsetmiyorum bile
Adet oldu olacak sökülecek ağrısı ve hissi bende de çok var adetle gebelik belirtileri çok aynı yaTasum korkuyorum adet olcam diyehenuz bulanti falan yok bende bakalım nasıl ilerleyecek yarın tekrar kan vereceğim ne zaman bitecek bu kan verme isi onu da bilmiyorum haftaya p.tesi de kadın doğuma gideceğim 5+1ken ne diyecekler kese oluşmuş mu bakalım
Bende sağlık ocağında sabah 10'da vermiştim kan akşam çıkar dediler ama öğlen 1'de çıkmıştı sonuçHanımlar mrb ilk kanı cuma günü verdim 40 ti şimdi sağlık ocağında yine test yaptırdım kan verdim barkod aldim kaç saatte sonuç çıkar sizce? Sağlık ocağındaki hemşireler yarın düşer diyorlar o kadar gecikir mi daha erken öğrenmenin başka yolu yok mu?
Onlar dedi e nabiza bak yüksek çıkarsa bizi bilgilendir diyeBende ilk kanı sag oca. Vermiştim ertesi gün 11 gibi e nabiza düşmüştü. Sürekli e nabiza bakacaksınız yada aile hekiminizi telden arayıp bilgi almaya çalışacaksınız. Genelde 3 4 arası cikar ama
Ben 4 ,5 aylık vardım sanirim kullandığımda öyle yazıyorsa hiç riske atma doğal yağlar kullan başta il üç ay organ oluşum dönemi onemliHamileliğin 3. Ayda başlanır yazmışlar açıklamalasına şimdiden başlasak mı ki