- 14 Aralık 2022
- 123
- 174
- 37
Yani kendine derken esine ve kendineKizlar hamile oldugunuzu kimlerle paylastiniz simdiye kadar? Kalp atisi duyulana kadar bu haberi kendine mi saklamak lazim? Deneyimlilerden yardim bekliyorum. Tesekkurler.
Barkod aldı asm nin internet sitesinden baktım da daha dusmemeisBende ilk kanı sag oca. Vermiştim ertesi gün 11 gibi e nabiza düşmüştü. Sürekli e nabiza bakacaksınız yada aile hekiminizi telden arayıp bilgi almaya çalışacaksınız. Genelde 3 4 arası cikar ama
Eşime annemeKizlar hamile oldugunuzu kimlerle paylastiniz simdiye kadar? Kalp atisi duyulana kadar bu haberi kendine mi saklamak lazim? Deneyimlilerden yardim bekliyorum. Tesekkurler.
Esim ve benden baska kimse bilmiyor. Ama annemle ablamlara soylemek icin icim icimi yiyiyor. Bugun tam 5 haftalik oldu. Artik soylenir onlara o zaman sanki?Eşime annemebence kese ve kalp atışına kadar çok herkese dememek lazım
Aynen anne kız kardeş bunlara denebilir benceEsim ve benden baska kimse bilmiyor. Ama annemle ablamlara soylemek icin icim icimi yiyiyor. Bugun tam 5 haftalik oldu. Artik soylenir onlara o zaman sanki?
Benim eşim ve kız kardeşim biliyor sadece yarın ilk muayeneye gideceğim kalp atışı duyarsam söylerim yakınlaraKizlar hamile oldugunuzu kimlerle paylastiniz simdiye kadar? Kalp atisi duyulana kadar bu haberi kendine mi saklamak lazim? Deneyimlilerden yardim bekliyorum. Tesekkurler.
Ben herkese söyledim hatta hamile kalmadan bile dilimdeydiKizlar hamile oldugunuzu kimlerle paylastiniz simdiye kadar? Kalp atisi duyulana kadar bu haberi kendine mi saklamak lazim? Deneyimlilerden yardim bekliyorum. Tesekkurler.
İki kez daha kan verip yükselişe bak canımkızlar selam herkes iyi haftalar olsun inşallah. dün 65,53 ile öğrendim hamile olduğumu ne yapmam gerekiyor çarşamba cuma kan vereceğim cuma günü duruma göre doktor görüşelim dedi ne yapmam lazım en yakın sizsiniz yardımcı olun lütfen.
Bugün tam 4+0 sizinbenim de sat 22 mayıstı kaç haftalı oluyor şimdi anlamdım 4 haftalık mı olur ama deper 1-2 hafta içerisinde sanırım değer ne olursa olsun son adet tarihine göre hesaplanıyor
Tablo listemize ekleyeyim mi sizi debenim de sat 22 mayıstı kaç haftalı oluyor şimdi anlamdım 4 haftalık mı olur ama deper 1-2 hafta içerisinde sanırım değer ne olursa olsun son adet tarihine göre hesaplanıyor
Henüz kimseye söylemedik kalp atışına kadar beklemeye karar verdik.Kizlar hamile oldugunuzu kimlerle paylastiniz simdiye kadar? Kalp atisi duyulana kadar bu haberi kendine mi saklamak lazim? Deneyimlilerden yardim bekliyorum. Tesekkurler.
4 haftalık canim hayırlı olsun bhcg baktir 2 kat artış olup olmadığına baktir canim sonra cuma günü gidince kese görünebilir görünmezse de üzülme daha çok küçükler benim de 21 mayıs satbenim de sat 22 mayıstı kaç haftalı oluyor şimdi anlamdım 4 haftalık mı olur ama deper 1-2 hafta içerisinde sanırım değer ne olursa olsun son adet tarihine göre hesaplanıyor
Hayırlı olsun şuan sadece 2 güne bir beta testi verip artışa bakın hayırlı olsun bu aradakızlar selam herkes iyi haftalar olsun inşallah. dün 65,53 ile öğrendim hamile olduğumu ne yapmam gerekiyor çarşamba cuma kan vereceğim cuma günü duruma göre doktor görüşelim dedi ne yapmam lazım en yakın sizsiniz yardımcı olun lütfen.
Harikaaaaa ekliyorum tabloya kese haftasınıııKızlar bende şimdi muayeneden geliyorum. Kese göründü çok şükür5+4 görünüyor dedi 9 mm sağ tarafta oluşmuş dedi. Ama bebiş görünmedi normal şuan için dedi haftaya tekrar gel dedi
Aaa aynıyız kız benimde sat 22benim de sat 22 mayıstı kaç haftalı oluyor şimdi anlamdım 4 haftalık mı olur ama deper 1-2 hafta içerisinde sanırım değer ne olursa olsun son adet tarihine göre hesaplanıyor
Tebriiiik ederim sağlıcakla kucağına al inşallahKızlar bende şimdi muayeneden geliyorum. Kese göründü çok şükür5+4 görünüyor dedi 9 mm sağ tarafta oluşmuş dedi. Ama bebiş görünmedi normal şuan için dedi haftaya tekrar gel dedi