2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    311
22 ocak doğumluyuz 8800 kilo 75 cm boyumuz var. Kan verdik bakalım onlar nasıl çıkacak
3040 doğmuştu doktor kilomuz için iyi diyor ama bence biraz düşük gibi. Kan sonuçları iyi çıktığı durumda benim için çokta önemli değil çünkü genetik olarak bende babasıda zayıf yapılıyız ve oğlum gün içinde uyumuyor ve hiç yerinde durmuyor çok hareketli. Vermediğine şükür

Benimkinde 3700 doğdu 8700fü en son zayıf durmuyor aslında ama doğum kilosuna göre zayıf bana göre

Havalar soğudu ya dışarıda eldiven takıyor musunuz bebeğinize parmaksız eldiven alayım diyorum taktırmayacaj ama bir umut

22 ocak doğumluyuz 8800 kilo 75 cm boyumuz var. Kan verdik bakalım onlar nasıl çıkacak
Maşallah canım. Benimde moralim aşırı bozuk bu kilo yüzünden dün doktora götürdüm yine çok az kilo almış. Neyden kaynaklı böyle alamıyor bilmiyorum. Aslında az çok yiyordu da niye alamıyor anlamıyorum. Bizim kilomuz çok daha düşük 7 kiloyuz.

Benımde günlük calısıuor leke çıkıyor ya ben cıvıl ve LCW kıyafetlerı bır kaç sweat var beyaz onlardan cıkmadı

Her çocuk bır olmaz onemlı olan saglıklı mı benım efe de bıraktı yemek yemeyı mamayı büyük ıhtımal almadı boya gıdıyor bıde hareketlıler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…