2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    310
Korkmayin ben de hic sanci yok 5+3 deyim doktor hersey normal dedi sancilanmak da cok normal kizlar yerlesiyor buyyyor bebeklerimiz

Ay dun aksam adetim söküldü gibi oldu benimde. Rabbım korusun. İnşallah sıkıntı olmadan ilerleriz amin

Kuzum biliyosun benimde tüp. Arefe günü benim doktorda muayeneye çağırdı. Biz bayram sonrası gitmeyi düşünüyoruz. Muayene ücretleri fazla evet ama bence kendi doktorlarımız bi görsün bi yorumlasinlar. Sonrasında takip edicek olan doktora devam edicez zaten. Bence eşini dinle tüp doktoruna bi kez daha gidin.

Korkmayin ben de hic sanci yok 5+3 deyim doktor hersey normal dedi sancilanmak da cok normal kizlar yerlesiyor buyyyor bebeklerimiz
Evet 9 ay devam edebileceği söyleniyor. Siddetlenince insan tedirgin oluyo. Mevlam sağlık versin bize bağışlasın ne acılar çektik bu sancilara da dayaniriz

Kizlar hadi bebeklerimize ne isim koyacaz onu düşünelim morallerimiz yüksek olsun benim aklımda henüz bı şey yok siz başlayın belki kopya çekerim sizden
Eşim erkek olursa aras diyip duruyor inat etti ama ben istemiyorum bari bitane daha isim koyayım aras süs niyetine dursun kimlikte kız olursa hiç bir fikrim yok

Günaydın arkadaşlar. Bu sabah mide bulantısı yüzünden yataktan kalkamıyorum bu kadar erken başlayacağını hiç düşünmemiştim. Çok kötü resmen
Günaydın…Ah ah bnde dün akşam açılışı yptım afedersin yediklerim kalmadı içimde gerçekten cok kötü bugünde aynı sekilde.doktor prillam veriyor gidince alacagım o rahatlatır.mutlaka söyle sende bu sekilde cok zor birde koku hassasiyeti başlarsa

Rahat son haftam o zaman 4+4teyim akşam mide yanmalarım var sadece. Sabah bulantısı 6.haftaya doğru başlıyor galiba değil mi

Kusma yok ama midem çok kötü ayakta dursam daha da artıyor çok kötü doktoruma söyleyeyim eğer devam ederse

Benim cuma 35ti, haftaya salıya kadar kaset testle koyulaşma bakıyorum Salı günü randevum var inşallah hayırlısıyla hepimiz çok güzel sağlıklı gebelikler geçiririz inşallah

Canım benim de cuma 71 di değer, kaset testte ikinci çizgi hala kopkoyu değil bende, sende de öyle mi, ya da diğer hanımlar 2.cizgi kopkoyu ne zaman çıkıyor
Benim beta değerim 943 çıktığında kopkoyu çizgi belirginleşti direk ilk 3 haftalık dediler ama dün öğrendik 5 haftalık olmuşuz

Benim gibi şubat annesi olacağını öğrenen var mı?

Elifozgur
Son adet:04.05 2023
Kese:6+1
İstanbul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…