Yok ben de yediremiyorum haftada bir belki onu da çok az yiyor. Faydası çok beyin gelişimi için vs. Dr bi isim önerdi mi ne kullanacaksınBizim doktorumuz haftada 2 gün balık yediremezseniz balık yağı verin demişti. Haftada 2 gün yediremiyorum o yüzden alıp başlayacağım.
Ocean önermişti sanırım ama tam hatırlamıyorum araştırıp bakacağım.Yok ben de yediremiyorum haftada bir belki onu da çok az yiyor. Faydası çok beyin gelişimi için vs. Dr bi isim önerdi mi ne kullanacaksın
Mustelanın kokusu hoşuma gitti ablamdayken yeğenimin mustelasıyla yıkadım alerji yapmamıştı. O yüzden ondan alayım diyorum sende küçük birşey alıp dene olmazsaBen ecowell çok beğeniyorum ya hafif bir kokusu var portakal gibi. Dalin gibi buram buram koku kalmıyor ama bu da doğal olduğu için zaten. Mustela bizde alerji yapmıştı ilk mustela ile başladık yenidoğan döneminde. Acaba tekrar mustela denesem mi
Hem de nasıl terliyor, havalar azıcık ısınınca yine daha da fazlalaştı. Yattığı çarşaf bile sarı oluyor terinden dolayıKızlar sizin bebeklerin kafası hala terliyor mu uyurken ve emerken ?
Oda kaç derece ? Bu hafta 22 civarlarına çıktı uyuduğu oda. Terliyor diye tulum giydirmedim . Biraz kalın kıyafet giydirdim . Yine terledi. Ipıslak yattığı yer. Emerek uykuya geçtiği için terleyerek uyuyor . Gece de üşüyor galiba . Sırtı soğuktu gece. Genzi dolmuş üşüdüğünden . Hırıldıyor .Hem de nasıl terliyor, havalar azıcık ısınınca yine daha da fazlalaştı. Yattığı çarşaf bile sarı oluyor terinden dolayı
Kızlar benim de giyecek hiçbişetim yok yaa nasıl kombin yapıyorsunuz hersey ya çok açık ya çok kapalı arası yok Bn açığım ama dekolte giymeyi sevmem göbek açık giyemem tatillik alsam senede 2 hafta için o kadar para vermek istemiyorum of offKızlar alışveriş yapacağım ama ne alacağım bilmiyorum
Odası 21-22 arssı oluyordu şu an bizim de 22'yi geçti ama 23 olmuyor. Ben hala tulum giydiriyorum kısa kollu zıbın üstünden çünkü üstünü doğduğundan beri örttürmüyor. Bence de emerken efor sarfedip terliyor. Çünkü gecenin ilerleyen saatlerinde terlemiyor sadece ilk yattığında aşırı terlemiş oluyorOda kaç derece ? Bu hafta 22 civarlarına çıktı uyuduğu oda. Terliyor diye tulum giydirmedim . Biraz kalın kıyafet giydirdim . Yine terledi. Ipıslak yattığı yer. Emerek uykuya geçtiği için terleyerek uyuyor . Gece de üşüyor galiba . Sırtı soğuktu gece. Genzi dolmuş üşüdüğünden . Hırıldıyor .
Bej kapalı olduğum için arada kalmıyorumKızlar benim de giyecek hiçbişetim yok yaa nasıl kombin yapıyorsunuz hersey ya çok açık ya çok kapalı arası yok Bn açığım ama dekolte giymeyi sevmem göbek açık giyemem tatillik alsam senede 2 hafta için o kadar para vermek istemiyorum of off
Malesef balık et asla yediremiyorum doktor başlamak için 1 yaşını bekledi önümüzdeki ay kontrolü var o zaman sorup başlamayı düşünüyorum.Bebislere balik yagi veren var mı kızlar
Benimki de öyle . Tulumla sıcaklıyor 1 togla bile. Tulumsuz da gece , sabaha karşı gibi üşüyor . Üzerinde örtü de durmuyor. Nasıl yatırcam bilemedim. Havalar çok dengesiz.Odası 21-22 arssı oluyordu şu an bizim de 22'yi geçti ama 23 olmuyor. Ben hala tulum giydiriyorum kısa kollu zıbın üstünden çünkü üstünü doğduğundan beri örttürmüyor. Bence de emerken efor sarfedip terliyor. Çünkü gecenin ilerleyen saatlerinde terlemiyor sadece ilk yattığında aşırı terlemiş oluyor
Benimki de öyle . Tulumla sıcaklıyor 1 togla bile. Tulumsuz da gece , sabaha karşı gibi üşüyor . Üzerinde örtü de durmuyor. Nasıl yatırcam bilemedim. Havalar çok dengesiz.
Valla evet gece yatırırken ben de her mevsim zorlandım şu geçirdiğimiz bir yılda, keşke örtebilsem üstünü ama yok yani direk ağlamaya başlıyor. Ben hep 1 tog giydirdim 2 almadım bile, şu an bir süre daha giydiririm sonra yazlık kolsuz tulumu var ona geçerim pijama üstünden, maksat örtülü olsunBenimki de öyle . Tulumla sıcaklıyor 1 togla bile. Tulumsuz da gece , sabaha karşı gibi üşüyor . Üzerinde örtü de durmuyor. Nasıl yatırcam bilemedim. Havalar çok dengesiz.
Hem de ne dengesiz az önce kar yağdı yine burada (İstanbul)Ben bugün kısa kollu giydirdim hava kötüleşti serinledi oysa düne kadar yanıyordu ortalık vallahi dengesiz bu havalar
Hadi gözün aydın, kolaylıklar diliyorum. Kilitsiz yer kaldıysa tekrar bir gözden geçirmeni tavsiye ederimOğlum yürümeye başlayınca dedim ki aferin kız iyi yol kat ettin çocuğu belli bir yere getirdin kendimle bir gurur duydumbelki bundan sonrası daha zor olacak ama bebekliğide bitti biraz içimde buruk
O bacağa tutunup ağlama bizde uzun zamandır var aslında oğlum baya yürüyordu ama illaki bir yere dokunarak gidiyordu şimdi hiç tutunmadan yürüyorHadi gözün aydın, kolaylıklar diliyorum. Kilitsiz yer kaldıysa tekrar bir gözden geçirmeni tavsiye ederimMutfak tezgahında dolaplar ile bacaklarının arasına girip ağlayarak kucağına tırmanmak istemesine hazır mısın Düştükçe sinirlenip ağlamasına ve sürekli elinden tutup (ki yapıyorsa da çok daha fazla) seni kaldırıp beraber yürümeye?
Yürürken benimkinin eller hep havada denge sağlamaya çalışıyor heralde çok komik oluyorO bacağa tutunup ağlama bizde uzun zamandır var aslında oğlum baya yürüyordu ama illaki bir yere dokunarak gidiyordu şimdi hiç tutunmadan yürüyordaha elimi tutup yürütmeye çalışmadı bakalım beni neler bekliyor
Haftasonu babası oğlumu parka götürdü. Eve geldiğinde heryeri kirli tırnak arakarı çamur saçları terlemiş. Eşim dedi ki oğlumuz bugün çocuk oldu. O an içim bir tuhaf oldu. Sanki bebekliğini yeteri kadar yaşayamamışım, lohusalıktı depresyondu derken elimden kayıp gitti gibi geldi. Ama evet artık benim bir çocuğum var:)Oğlum yürümeye başlayınca dedim ki aferin kız iyi yol kat ettin çocuğu belli bir yere getirdin kendimle bir gurur duydumbelki bundan sonrası daha zor olacak ama bebekliğide bitti biraz içimde buruk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?