Bnde aynı durumdan muzdaribim cevaplayan olsa sevinirimKızlar tombik ayaklara hangi marka ayakkabi daha uygun olur acaba? Vicco önermedi satıcı ama kendisinde vicco olmadigi icin de olabilir. Bize sattigi ortopedik ama sanki bebek rahatsiz icinde. Ayakkabi büyük bile sayılır ama enden tam ve cırtının en ucundan kapatabiliyorum cunku kızımın ayaklar poaça gibi
Oğlumda öyle yapıyor çığlık atar.ilgi istiyor ordan.Kızlar bebeğim yüksek sesle bagırarak dikkat çekmeye çalışıyor eee eeee eee ee tonuyla 8 Li aylardaki ıhhhh ıhhh bitti bu başladı çok sinir bir ton ne bu böyle
Ben 2-3 aydır dalin kullanıyorum öncesinde ecowell kullanıyordum dalın bitince tekrar ecowell’e geçmeyi düşünüyorum
Ecowell bende var hiç kokusu yok ya çocuk kirli gibi oluyor . Ben elimdekiler bitince mustela alacağımBen de ecowell alayım o zaman
Aynen bende birşeyler almalıyım hava ısındı . Bir iki tişört şort, ince uzun alt üst gibi bişeyler alırım . Çokta gereksiz bişey almak istemiyorumKızlar alışveriş yapacağım ama ne alacağım bilmiyorum
Bu arada canım sen sleepy ekolojik külot bez alacaktın demi naptın merak ettim. Ben prima aktif bebek küloti deneyecektim. Denedim ve çok iyi çıktı hiç çiş çıkmıyor artık sabahları. Gündüz de sleepy ekolojik külot bezi takıyorum. Çok rahat ettim artık bu şekildeKızlar alışveriş yapacağım ama ne alacağım bilmiyorum
Ben ecowell çok beğeniyorum ya hafif bir kokusu var portakal gibi. Dalin gibi buram buram koku kalmıyor ama bu da doğal olduğu için zaten. Mustela bizde alerji yapmıştı ilk mustela ile başladık yenidoğan döneminde. Acaba tekrar mustela denesem miEcowell bende var hiç kokusu yok ya çocuk kirli gibi oluyor . Ben elimdekiler bitince mustela alacağım
Ben alt üst takım almayı düşünüyorum hem şortlu hem etekli. Kışın yazlık bir kaç takım aldım etekli falan. Evde giydirmek içinde yine alt üst şortlu takım alırım. Bir kaç tane elbise alırım. Birde salopet hoşuma gidiyor ondan da alacağım.Kızlar alışveriş yapacağım ama ne alacağım bilmiyorum
Ben de ilk doğduğunda Mustela almıştım ama şimdi biraz pahalı geldi banaEcowell bende var hiç kokusu yok ya çocuk kirli gibi oluyor . Ben elimdekiler bitince mustela alacağım
Bizim baharlık kıyafetimiz de yoktu geçen ebebek’ten üç tane takım aldım ince uzun kollu . Bir de eşofmanlar indirimdeydi ince eşofman aldım iki tane de yakın zamanda tişört falan almam gerekecek büyük ihtimalleKızlar alışveriş yapacağım ama ne alacağım bilmiyorum
Ne alışverişi canımKızlar alışveriş yapacağım ama ne alacağım bilmiyorum
İlgi sürekli onun üzerinde olsun istiyor eşimle iki kelimeyi bir araya getiremiyoruz anında bagırmaya başlıyor bakalım bu bagırma kaç ay sürerOğlumda öyle yapıyor çığlık atar.ilgi istiyor ordan.
Bende şu aralar giymesi için ince uzun kollu penye takım daha sıcaklar içinde şortlu tulumlardan alayım diyorum bide tulum giyilmiyor ev 25 derece pijama takımı lazımBizim baharlık kıyafetimiz de yoktu geçen ebebek’ten üç tane takım aldım ince uzun kollu . Bir de eşofmanlar indirimdeydi ince eşofman aldım iki tane de yakın zamanda tişört falan almam gerekecek büyük ihtimalle
Bahar yaz için kıyafet ya geldi yine ne giydireceğim mevsimleriNe alışverişi canım
Bizim doktorumuz haftada 2 gün balık yediremezseniz balık yağı verin demişti. Haftada 2 gün yediremiyorum o yüzden alıp başlayacağım.Bebislere balik yagi veren var mı kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?