2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    324
Bnde aynı durumdan muzdaribim cevaplayan olsa sevinirim

Kızlar alışveriş yapacağım ama ne alacağım bilmiyorum
Bu arada canım sen sleepy ekolojik külot bez alacaktın demi naptın merak ettim. Ben prima aktif bebek küloti deneyecektim. Denedim ve çok iyi çıktı hiç çiş çıkmıyor artık sabahları. Gündüz de sleepy ekolojik külot bezi takıyorum. Çok rahat ettim artık bu şekilde

Ecowell bende var hiç kokusu yok ya çocuk kirli gibi oluyor . Ben elimdekiler bitince mustela alacağım
Ben ecowell çok beğeniyorum ya hafif bir kokusu var portakal gibi. Dalin gibi buram buram koku kalmıyor ama bu da doğal olduğu için zaten. Mustela bizde alerji yapmıştı ilk mustela ile başladık yenidoğan döneminde. Acaba tekrar mustela denesem mi

Ben alt üst takım almayı düşünüyorum hem şortlu hem etekli. Kışın yazlık bir kaç takım aldım etekli falan. Evde giydirmek içinde yine alt üst şortlu takım alırım. Bir kaç tane elbise alırım. Birde salopet hoşuma gidiyor ondan da alacağım.

Bizim baharlık kıyafetimiz de yoktu geçen ebebek’ten üç tane takım aldım ince uzun kollu . Bir de eşofmanlar indirimdeydi ince eşofman aldım iki tane de yakın zamanda tişört falan almam gerekecek büyük ihtimalle

Selam anneler, kızım yemekleri renklerine göre ayırıp sırayla yiyor. Acaba nedendir? Normal midir?

Selam anneler, kızım yemekleri renklerine göre ayırıp sırayla yiyor. Acaba nedendir? Normal midir?

Bu arada canım sen sleepy ekolojik külot bez alacaktın demi naptın merak ettim. Ben prima aktif bebek küloti deneyecektim. Denedim ve çok iyi çıktı hiç çiş çıkmıyor artık sabahları. Gündüz de sleepy ekolojik külot bezi takıyorum. Çok rahat ettim artık bu şekilde
[/QUOTE]
Çıkardı oda tabiki şuan elimdeki sleepy gece bezlerini kullanıyorum değişim yapıyorum gece havalarda sıcak uyku tulumu yatağa geçmeyi engelliyordu şimdi oda yok Bende şu aralar giymesi için ince uzun kollu penye takım daha sıcaklar içinde şortlu tulumlardan alayım diyorum bide tulum giyilmiyor ev 25 derece pijama takımı lazım

Herkese toplu cevap yazmaya çalıştım ama olmamış tek kişiye cevap vermişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…