• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    322
Aslında bi ara ben kuaföre gittim 5 saat çocuğa baktı geldiğimde lütfen al bir süre görmek istemiyorum dedi 😂 ama şimdi söylesem kabul etmez yoo der
Hahaha onu ben çok diyorum biliyor musun bazen bana sinir basıyor eşim geliyormtuvaletw girecek bağırıp çağırıyorum elini yıka gel tuvalete bile girme ben bütün gün tutuyorum sende tut al çocuğunu yanıma gelmeyin sizi görmek istemiyorum 🤣🤣🤣 bazen yatak odasına gidip kapıyı kitliypeum cidden 10 15 dk çocuk sesi duymak istemiyorum başım ağrıyor tüm gün ağlamasından

Yok canım şimdi yazdım, önce de yapıyordu ama bu kadar abartmıyordu şimdi bildirim gittiği an soruyor iyice çıldırtıyor beni
Ay bebde yine bozuldu burasınsandım arada bende mesajlar karışıyor çünkü. Bence eşin biraz merakından soruyordur şimdi bize ne dese batıyor ya ondan takılıyoruz bazen dediklerine benim kendime ait param hep olur eşimden ayrıca para istemem maaş zamanı tüm parasını bana verir birikim kısmını ayırırım bana olanı bana atar zaten ama desem param bitti para lazım oda der ne yaptın o kadar parayı sanki milyon dolar alıyoruz 🤣🤣 ama Benim eşim genel olarak çok meraklı eve bişey alsam sadece parasını değil her şeyini sorar inceler falan 🤣🤣

Kızlar bana müsade. Hazır kızım uyuyorken bende uyuyayım bir kaç saat sonra kalkıp sabahlayacaz. Sistemi kapatıp biraz enerji depolamam lazım. Bugün ilk sahurumu yapacam nasıl da yapacaksam bakalım Allah kolaylık versin herkese 🤲🏻
Ben sahura kalkmıyorum ya bu yaşıma kadar sahursuz tuttuğumu bilmem ama çok şükür günler kısa yatmadan bişeyler yiyorum oğlum zagen gece çok uyanıyor gücüm olursa sadece su içiyorum yatıyorum geri cidden şükürler olsun rahat geçiyor orucum çok korktum hem şocuk var hem emsiriyorum zaten yemek yememek benim için ayrıca zorn🤣🤣

Ben gecen dayanamadim dedim bosanmak istiyorum bu kadar desteksiz olmaya dayanamiyorum dedim cok agladi esim sonra kiyamadim ya bir evlilik fedakarlik istiyor sorumluluk almayi istiyor, cocuk olduktan sonra resmen hayatim degisti ben ozelde sinif ogretmeniydim aktif 8 yillik calisma hayatim varken birden eve tikildim yogun bi lohusalik depresyonu gecirdim ama bizimki eve gelir bi ihtiyacin var mi bebege biraz ben bakiyim demedi ha allah var basta dedi gordu halimi de sonradan toparlaninca iyice tum sorumlulugu bana yikti eve gelir gelmez koltukta uyur kalirdi simdi biraz topladi kendimi ayrilik kararjmdan sonra
Biz çocuktan sonra öok kavga etmeye başladık aslında konu benim öocuk doğurmam değil ikimizinde hayatı çok değişti bir yere gidiyoruz sürekli diken üstündeyiz şocuk ağlıyor ağar topar kalk ya da dışarı çıkıcaz yemeğini hazırla üstünü giydir galan eşim genelde biiey demeden çok yapmaz sadece yemek hedirirken yardım ediyor oda oğlum zaten babasından yemek yemeği seviyor ben yedirince yemiyor babası bir kere altını değişmedi ama yıkarken hep yardım eder bana beraber yıkarız bizim banyo soğuk o yüzden hep oturma odasına getiriyoruz küvetini orada yıkıyoruz o eşyaları getirir yıkadıktan sonra toplar bazen arada kızarım çocuğu sen giydir diye öyle giydirir durduk yere gelip ben giydiricwm demez genel olarak bakıyorum çoğumuzun eşi böyle sanırım biz söyleyince yapıyorlar bazı görevleri var onun dışına pek çıkmak istemiyorlar baştan nasıl alıştırırsak öyle gider gidiyorda

Oğlum umarım uyurda müge anlı izlemek istiyorum şu belgrad ormanında kaybolan kadın vardı bulundu hastanede vefat etmiş konu çol ilgimi çekti çok merak ettim ya izlediniz mi hiç baya sosyal medyada da dönüyor zaten

Ben öocuk sallamayı hiç sevmiyorum ya sırf söylediler diye denedim ama benimki asla uyumadı bacağımda sallayınca çok gazlıydı hep omzumda gezdirdim gece gündüz öyle uyudu 3. Aydan sonra artık emzirirken yabıma yatırdım bu sefer hem yatarak emmeye hemde yanımda uyumaya alıştı 🤣🤣 dışarıdan iyi bişey gibi gözükebilir ama değilnya uyanıyor yanında olmasan ağlıyor gerçi ayakta sallamakta aynı uyandığında yine sallanmak isyer kısacası bize her şey zor 🤣
Bende her yolu denedim her şekilde uyudu sadece sallanarak uyumayı daha çok sevdi gerçi pek uyuduğumuz söylenemez ama neyse 😁

Ben sahura kalkmıyorum ya bu yaşıma kadar sahursuz tuttuğumu bilmem ama çok şükür günler kısa yatmadan bişeyler yiyorum oğlum zagen gece çok uyanıyor gücüm olursa sadece su içiyorum yatıyorum geri cidden şükürler olsun rahat geçiyor orucum çok korktum hem şocuk var hem emsiriyorum zaten yemek yememek benim için ayrıca zorn🤣🤣
Ben mutlaka sahura kalkarım ezani beklerim son dk’ya kadar hakkımı sonuna kadar kullanırım 🤣🤣

Oğlum umarım uyurda müge anlı izlemek istiyorum şu belgrad ormanında kaybolan kadın vardı bulundu hastanede vefat etmiş konu çol ilgimi çekti çok merak ettim ya izlediniz mi hiç baya sosyal medyada da dönüyor zaten
Bende o konuyu çok merak ediyorum ya bi sevindik hevesimiz kursağımızda kaldı.

Evet sabah ölüm haberini okuyunca bende çok üzüldüm . Eğer uyanırsa da heves etmişsin telefondan falan açıp izle bence ben artık öyle yapıyorum tabletten açıyorum çaktırmadan bakıyorum

Ben mutlaka sahura kalkarım ezani beklerim son dk’ya kadar hakkımı sonuna kadar kullanırım 🤣🤣
İşte çocuk olana kadar aynen öyleydim hey gidi günler 🤣🤣 bekarken daha güzelmiş oturuyordum sahura kadar şimdi yine uykusuzuz ama en azından o zaman dizi falan izliyordum 🤣🤣

Evet sabah ölüm haberini okuyunca bende çok üzüldüm . Eğer uyanırsa da heves etmişsin telefondan falan açıp izle bence ben artık öyle yapıyorum tabletten açıyorum çaktırmadan bakıyorum
O kısmı görecek kadar izledim zaten baya instrgamda paylaşımda yapıyorlar çok soru işareti kaldı cidden ya o kadar yakın mesafede kadından nasıl iz almadılar sonra nasıl birden ortaya çıktı hem ürkütücü hemde merak ediyor insan

Benimki suyu çok seviyor ama ne denize ne havuza götüremedik nasipse mayıs haziran gibi niyetimiz var ama Allah nasip ederse
Banyoda küvetinde oynuyor dışarıda su gördüğünde koşuyor önüne su koyduğumda çok seviyor bi başına su gelmesini sevmiyor döktüğüm gibi çıkmak için uğraşıyor. Bana da esti dün bi hoca buldum yazdım 0-3 yaş yüzme eğitimi veriyor. Bi gidip görüşeceğiz bugün. Keşke uyum gösterse ama başkasına asla gitmiyor başına su gelince çıkmak isteyecek falan ama bakalım bi deneriz

Bebişini havuza götüren oldu mu kızlar
Ben 🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️
6 aylıkken başladık, 3 ay sürdü ve haftada 1 gün, 45 dk idi. Çook eğlendi. Çünkü grup aktivitesiydi ve başka bebekler de vardı. Suyu zaten seven bir bebek, bir de sona doğru dalmayı da denedik ve çok öğretici oldu bence. Fırsatınız varsa tavsiye ederim. Ona iyi geldiği kadar bana da iyi gelmişti sıcak su ve diğer annelerle sosyalleşmek 😅😅

Biz çocuktan sonra öok kavga etmeye başladık aslında konu benim öocuk doğurmam değil ikimizinde hayatı çok değişti bir yere gidiyoruz sürekli diken üstündeyiz şocuk ağlıyor ağar topar kalk ya da dışarı çıkıcaz yemeğini hazırla üstünü giydir galan eşim genelde biiey demeden çok yapmaz sadece yemek hedirirken yardım ediyor oda oğlum zaten babasından yemek yemeği seviyor ben yedirince yemiyor babası bir kere altını değişmedi ama yıkarken hep yardım eder bana beraber yıkarız bizim banyo soğuk o yüzden hep oturma odasına getiriyoruz küvetini orada yıkıyoruz o eşyaları getirir yıkadıktan sonra toplar bazen arada kızarım çocuğu sen giydir diye öyle giydirir durduk yere gelip ben giydiricwm demez genel olarak bakıyorum çoğumuzun eşi böyle sanırım biz söyleyince yapıyorlar bazı görevleri var onun dışına pek çıkmak istemiyorlar baştan nasıl alıştırırsak öyle gider gidiyorda
Benim eşim bu konuda biraz farklı. Çocuğun herşeyiyle ilgileniyor. Çocuğu bana bırak sen git arkadaşlarınla çık falan der bana. Beşiği bile yatakta onun tarafında duruyor. Geceleri o bakıyor. Bizdeki sorun da çocuğu tamamen kendi tekeline almış olması. Çocuğun herşeyine o karar veriyor ve sürekli beni darlıyor. Onu yapma öyle deme şunu yap. Hatta evimize misafir gelmişti. Çocuğu biraz hırpalayarak sevdiler. Azarlayıp aldı çocuğu:)))

Benim için çok rahat oluyor tabi ama bazen de sinir bozucu.

Arkadaşlar bu süreçte genel olarak şunu anşadım. Hep derler ya çocuktan sonra ilişkiler bozuluyor diye. Çünkü birbirimize vakit ayıramaz duruma geliyoruz. Sevgilik hali bitiyor. Sinirler çok gergin oluyor. Bu süreçte beni en fazla rahatlatan şey daha önce de söyledim ama bakıcı. Evde briinin gündüz bakıyor olması çok işimize geldi. Ara sıra eşimle çıkıp kahve içip sohbet ediyoruz. Öyeki türlü yeriz birbirimizi heralde.

Banyoda küvetinde oynuyor dışarıda su gördüğünde koşuyor önüne su koyduğumda çok seviyor bi başına su gelmesini sevmiyor döktüğüm gibi çıkmak için uğraşıyor. Bana da esti dün bi hoca buldum yazdım 0-3 yaş yüzme eğitimi veriyor. Bi gidip görüşeceğiz bugün. Keşke uyum gösterse ama başkasına asla gitmiyor başına su gelince çıkmak isteyecek falan ama bakalım bi deneriz
Bence genel olarak kafasına suyu sevmiyor bebekler benimki de öyle yüzüne gelirse irkiliyor çıkmak istiyr ama küvette koyunca çok mutlu inşallah seninki alışır gidince deneyimlerni paylaşırsın🐥

Benim eşim bu konuda biraz farklı. Çocuğun herşeyiyle ilgileniyor. Çocuğu bana bırak sen git arkadaşlarınla çık falan der bana. Beşiği bile yatakta onun tarafında duruyor. Geceleri o bakıyor. Bizdeki sorun da çocuğu tamamen kendi tekeline almış olması. Çocuğun herşeyine o karar veriyor ve sürekli beni darlıyor. Onu yapma öyle deme şunu yap. Hatta evimize misafir gelmişti. Çocuğu biraz hırpalayarak sevdiler. Azarlayıp aldı çocuğu:)))

Arkadaşlar bu süreçte genel olarak şunu anşadım. Hep derler ya çocuktan sonra ilişkiler bozuluyor diye. Çünkü birbirimize vakit ayıramaz duruma geliyoruz. Sevgilik hali bitiyor. Sinirler çok gergin oluyor. Bu süreçte beni en fazla rahatlatan şey daha önce de söyledim ama bakıcı. Evde briinin gündüz bakıyor olması çok işimize geldi. Ara sıra eşimle çıkıp kahve içip sohbet ediyoruz. Öyeki türlü yeriz birbirimizi heralde.
İşte sizin ilişkiniz istisna Allah bozmasın daha iyi etsin ama erkekler genel olarak ötle değil. Ben biraz yanlış büyütmüşler ona yoruyorum inşallah bizim çocuklarımız öyle olmaz ileride. Kayınvalideme bişeyler anlatıyorum mesela şunu yapmıyor bunu yapmıyor konul arasında babası da yapmazdı diyor ee banane babasından sen öğretseydin oğluna babasının yaptığı doğru mu sanki. O yüzden erkekler hep çocuk babak kadın işi çalışmak erkek işi gibi görüyorlar.

İşte çocuk olana kadar aynen öyleydim hey gidi günler 🤣🤣 bekarken daha güzelmiş oturuyordum sahura kadar şimdi yine uykusuzuz ama en azından o zaman dizi falan izliyordum 🤣🤣
Güzel gunlerdi 😁 Neyseki kızım o sırada uyudu da dizi izleyerek sahurumu yapabildim şanslıyım 😁

Bence ideal olan senin eşin. İlla ki seninde bunaldığın oluyordur, mükemmelliyetçi olmakta zor ama vurdum duymaz, umursamaz olmaktan iyidir. Keşke benim eşimde öyle olsa da bende bunalsam

Back