2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    320
Kizlar ya bebegim resmen iki ogun yiyor sabah bi kahvalti sonra bi mama yatmadan uyaninca corba falan derken aksam yemegine severek yerdi tavugu agzindan cikariyor yogurtla pilavi 2 3 kasik anca yiyor delircem bende de yemek takintisi var. Emmeyi biraktiktan sona oldu. Hicbir yere gidemiyorum bu yuzden surekli evdeyiz cok bunaldim. Disarda yeme duzeni bozulur diye

demek benim yaşadıklarımın sebebi de azı dişi. İştahsızlık yaptı mı sizin bebeğinizde de. Ağrıları için biiey kullanıyor musınuz

demek benim yaşadıklarımın sebebi de azı dişi. İştahsızlık yaptı mı sizin bebeğinizde de. Ağrıları için biiey kullanıyor musınuz
Evet iştahsızlık da var.
Tetagil ve bir jel kullanıyorum ben. Yurt dışında yaşıyorum o jel Türkiyede var mıdır bilmiyorum.
Bir de akşam yemeğinde eline taze soğan veriyorum kemirsin diye. Anneannem bize öyle yaptığını söyledi :)

Geçen ay başında benim oğlumun da 1 buçuk derece kadar ateşi yükseldi onun öncesinde bir kere kustu ve 1 iki gün boyunca halsiz bir şekilde kafasını kaldıramadı iştahı falan da gitti ama öksürük burun akıntısı falan olmadı ne oldu öyle niye öyle oldu bilmiyorum kendiliğinden geçti sonradan, çok geçmiş olsun

Ateşte çocuğa göre değişiyor kimi 38 de havale geçiriyor kimi 42 ye direniyor çocuğun hal durum önemli daha çok bakalım bizimkinin altından ne çıkacak

Aynı bizim durum gibi olmuş ben 39.5 görüyorum işte ateş düşürücü veriyorum 38e iniyor etkisi geçiyor tekrar yükseliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…