Ben veriyorum köfte ve et olarakBüyükbaş eti veren oldu mu ya ben bi kere kıyma vermiştim ama kuşbaşı gibi vermedim
İki hafta önce bizim de öyleydi antibiyotik bagursaklarını bozdu.Her bezde kaka yaşadık.Abtibiyotik sonrası maalesef pişik olduk.İstahımız hala yerine gelmedi bazen yiyor bazen hiç yemiyor.pişiğe karşı dikkatli olun çok inatcı oluyor geçmek bilmediKızlar bizde yeniden hasta olduk, kulağımızda enfeksiyon oldu iki gündür ateşi yükseliyor. Damla ve antibiyotik verdi doktor onu kullanıyoruz iştahı da gitti en kötüsü de o:/ nohut vermek istiyorum ama gazdan da korkuyorum daha önce veren var mı ?
Evet onu bende kullandım güzel olmuştu ama o markayla alakalı pek iyi şeyler duymadığım için almadım bir daha.Ben de geçen bimden altın süt aldım dost Marka güzel tuttu vallahi
Benim kızımda yeni huy çıkardı yemekleri görünce veya biberonu görünce yalandan öğürüyor. Sürekli huy değiştiriyor.Kızlar bebeğim yemekleri diliyle itmeye başladı. Yeni yapıyor bunu da ne yedirsem diliyle dışarı atıyor nerden çıktı bu huy bilmiyorum. Siz de böyle bir durum yaşandı mı acaba geçer mi üst dişleri çıkıyor ondan mı yapıyor bunu anlamadım
Ya elbette oda var birde bişey demeseler bile hemen bir kalkan çıkaeıyorum kendimce sanki bişeyi diyecekler gibi bugün teyzemler geldi mesela farklı ilçelerde oturuyoruz 3 5 kwre anca görüştük çocuktan sonra yok şunu yedir yok niye yürüteç almadın vs vs yani size kime ne hayatımın neresindesiniz kaç kere görüyorum düşünceleri geliyor hep kimsenin yorumuna ya da fikrine ihtiyacım yokki olsa sorarım zatenTanıdığımız insanlar sürekli bir eleştirme çok bilmişlik halinde ondan olabilir belki de. Onların sürekli annelik konusunda vs kendince birşeyler söyleyip durmaları bizi bıktırıyordur belki de
Ben peynirci babadan alıyorum maya olarak e bebekten toz maya almıştım ondan mayaladım o şekilde ilk mayaladığımdan çoğaltıyorum her defasında güzel oluyorKızlar yoğurt yapmak için hangi marka süt kullanıyorsunuz, beğenip tavsiye edebileceğiniz bir marka var mı ?
Ben sütü peynirci babadan alıyorum yöre sanırım markasıKızlar yoğurt yapmak için hangi marka süt kullanıyorsunuz, beğenip tavsiye edebileceğiniz bir marka var mı ?
Hep içten içe ağlayanlar değil midir zaten bizi en çok güldürenSanki gülmeden güldürebilen bir insan olarak hayal ettim öyle seslendirdimböylede tuhaf yeteneklerim var
Hayali karakter olarak daha güzelmişimAy sen tip ve ses olarak friends monicaya benziyomussun gibi hissettiriyo bana
Bende mayaladığımdan çoğaltmak istiyorum ama tutmuyor garip bir şekilde. Anlam veremedim o yüzden hep activia ile mayalamak zorunda kalıyorumBen peynirci babadan alıyorum maya olarak e bebekten toz maya almıştım ondan mayaladım o şekilde ilk mayaladığımdan çoğaltıyorum her defasında güzel oluyor
Teşekkürler onu da araştırayım.Ben sütü peynirci babadan alıyorum yöre sanırım markası
Benimki de yapıyor istemediği an diliyle itiyor hepsini. Bi de diş çıkarken çok yaptı bayağı az yiyorduKızlar bebeğim yemekleri diliyle itmeye başladı. Yeni yapıyor bunu da ne yedirsem diliyle dışarı atıyor nerden çıktı bu huy bilmiyorum. Siz de böyle bir durum yaşandı mı acaba geçer mi üst dişleri çıkıyor ondan mı yapıyor bunu anlamadım