Ben verdim haşlayıp. Çok bayılmadı ama yemeye çalıştı ve denedi en azından.Büyükbaş eti veren oldu mu ya ben bi kere kıyma vermiştim ama kuşbaşı gibi vermedim
Bugün bende deneyim bakalım yiyecek miBen verdim haşlayıp. Çok bayılmadı ama yemeye çalıştı ve denedi en azından.
Ya komik değil ama güldüm bu yazdığına seni çok samimi buluyorum ya tabi hepinizi öyle senin yazdıklarını sesini bilmediğim halde seslendirip okuyorum kafamdaBu benim hep söylediğim bir şey hemen o yaşa gelsin diyorum insanlar özlersin bu zamanları falan diyor. Ben şimdiye kadar geçen hiçbir zamanı özlemedim.
Kendimize sote yapmıştım ondan bir parça etinden verdim tiftik tiftik yaparak çok az yedi tadımlık ama sevdi belki yine veririmBüyükbaş eti veren oldu mu ya ben bi kere kıyma vermiştim ama kuşbaşı gibi vermedim
HahahYa komik değil ama güldüm bu yazdığına seni çok samimi buluyorum ya tabi hepinizi öyle senin yazdıklarını sesini bilmediğim halde seslendirip okuyorum kafamda
Bugün yedirmedim yarına kaldı saat tutmadı pek 5 gibi yedi en son şimdi de yatırdım. 2 memeyi emdi bakalım kaç milyon kere kalkacağızKendimize sote yapmıştım ondan bir parça etinden verdim tiftik tiftik yaparak çok az yedi tadımlık ama sevdi belki yine veririm
Ay sen tip ve ses olarak friends monicaya benziyomussun gibi hissettiriyo banaHahahnasıl bir ses ve görüntü oluşturuyorum acaba
Filenin 3.7 yağlı günlük sütünü kullanıyorum memnunum migrosunkinden yaptım tadını hiç beğenmedimKızlar yoğurt yapmak için hangi marka süt kullanıyorsunuz, beğenip tavsiye edebileceğiniz bir marka var mı ?
Migros’un kendi markası olan sütten mi bahsediyorsunuz. Bende BİM’den tire marka süt aldım activia ile mayaladım güzel mayalandı ama tadı activia gibi olduFilenin 3.7 yağlı günlük sütünü kullanıyorum memnunum migrosunkinden yaptım tadını hiç beğenmedim
Annelik delilikÇocuğum bir an önce 6 yaşına falan gelsin istiyorum. Bir yandan da asla büyümesin istiyorum:)
Ben de geçen bimden altın süt aldım dost Marka güzel tuttu vallahiMigros’un kendi markası olan sütten mi bahsediyorsunuz. Bende BİM’den tire marka süt aldım activia ile mayaladım güzel mayalandı ama tadı activia gibi oldu
Tanıdığımız insanlar sürekli bir eleştirme çok bilmişlik halinde ondan olabilir belki de. Onların sürekli annelik konusunda vs kendince birşeyler söyleyip durmaları bizi bıktırıyordur belki deBende bir psikologa mı gitsem dedim ne yapsam bilmiyorum çevremdeki herkesten sıkılır oldum kimseye bişey anlatasım yok tanımadığım insanlarla daha iyi iletişim kurduğumu fark ettim mesela park ta pazarda biriyle konuşunca çok iyiyim ama tanıdığım insanlarla konuşurken çok depresif hissediyorum ya hep bir gerginim her şey sinir bozucu geliyor
Daha vermedim kuzu veriyorum ama doktor kullanabilirsin artık dedi.Büyükbaş eti veren oldu mu ya ben bi kere kıyma vermiştim ama kuşbaşı gibi vermedim
Sanki gülmeden güldürebilen bir insan olarak hayal ettim öyle seslendirdimHahahnasıl bir ses ve görüntü oluşturuyorum acaba
Sadece tattırdım ama kendisine özel yapmadım. Bende gaz olur diye fasülye nohut vermedim halaKızlar bizde yeniden hasta olduk, kulağımızda enfeksiyon oldu iki gündür ateşi yükseliyor. Damla ve antibiyotik verdi doktor onu kullanıyoruz iştahı da gitti en kötüsü de o:/ nohut vermek istiyorum ama gazdan da korkuyorum daha önce veren var mı ?
Evet migrosun kendi markası kötüMigros’un kendi markası olan sütten mi bahsediyorsunuz. Bende BİM’den tire marka süt aldım activia ile mayaladım güzel mayalandı ama tadı activia gibi oldu
Benimkide yapıyor bazı günlerKızlar bebeğim yemekleri diliyle itmeye başladı. Yeni yapıyor bunu da ne yedirsem diliyle dışarı atıyor nerden çıktı bu huy bilmiyorum. Siz de böyle bir durum yaşandı mı acaba geçer mi üst dişleri çıkıyor ondan mı yapıyor bunu anlamadım