2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    311
Büyükbaş eti veren oldu mu ya ben bi kere kıyma vermiştim ama kuşbaşı gibi vermedim

Bu benim hep söylediğim bir şey hemen o yaşa gelsin diyorum insanlar özlersin bu zamanları falan diyor. Ben şimdiye kadar geçen hiçbir zamanı özlemedim.
Ya komik değil ama güldüm bu yazdığına seni çok samimi buluyorum ya tabi hepinizi öyle senin yazdıklarını sesini bilmediğim halde seslendirip okuyorum kafamda

Kızlar yoğurt yapmak için hangi marka süt kullanıyorsunuz, beğenip tavsiye edebileceğiniz bir marka var mı ?

Filenin 3.7 yağlı günlük sütünü kullanıyorum memnunum migrosunkinden yaptım tadını hiç beğenmedim
Migros’un kendi markası olan sütten mi bahsediyorsunuz. Bende BİM’den tire marka süt aldım activia ile mayaladım güzel mayalandı ama tadı activia gibi oldu

Kızlar bizde yeniden hasta olduk, kulağımızda enfeksiyon oldu iki gündür ateşi yükseliyor. Damla ve antibiyotik verdi doktor onu kullanıyoruz iştahı da gitti en kötüsü de o:/ nohut vermek istiyorum ama gazdan da korkuyorum daha önce veren var mı ?

Tanıdığımız insanlar sürekli bir eleştirme çok bilmişlik halinde ondan olabilir belki de. Onların sürekli annelik konusunda vs kendince birşeyler söyleyip durmaları bizi bıktırıyordur belki de

Sadece tattırdım ama kendisine özel yapmadım. Bende gaz olur diye fasülye nohut vermedim hala

Kızlar bebeğim yemekleri diliyle itmeye başladı. Yeni yapıyor bunu da ne yedirsem diliyle dışarı atıyor nerden çıktı bu huy bilmiyorum. Siz de böyle bir durum yaşandı mı acaba geçer mi üst dişleri çıkıyor ondan mı yapıyor bunu anlamadım

Migros’un kendi markası olan sütten mi bahsediyorsunuz. Bende BİM’den tire marka süt aldım activia ile mayaladım güzel mayalandı ama tadı activia gibi oldu
Evet migrosun kendi markası kötü
Benimkide yapıyor bazı günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…