- 23 Ağustos 2022
- 4.316
- 4.596
İnşallah bende uyurum kendi kendime gözünüz aydınAy kendimi uyurken buldum bu ilkkez başıma geldi ben hayatta gündüz uykusu uyumam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah bende uyurum kendi kendime gözünüz aydınAy kendimi uyurken buldum bu ilkkez başıma geldi ben hayatta gündüz uykusu uyumam
Sağol canım benim valla evde bir iş yapamıyorum kafam kalkmıyo resmenİnşallah bende uyurum kendi kendime gözünüz aydın
Ben agrı olmadımı korkuyorm agrı oldugu zaman mutluluk geliyor içimeKızlar ağrılar yaşamanız normal rahim büyüdükçe batmalar olacak adet ağrısı gibi korkmayın hiçbir şeyden sağlam tutunmuş bebeğe hiçbir şey olmuyor ben dağ köyünde okula gidiyordum araba bi yerden sonra gitmiyordu kardan kaya kaya gittim 1 km yolu her gün bazen düşecek gibi oldum belim kopacak gibi olurdu düşmemek için kendimi sıkmaktan, hiçbir şey de olmadı
Bende bugün önceki günlere göre biraz daha iyiyim uzun zaman sonra yemek bile yaptım ama hiç olmadığı kadar miskinlik yapiyorum ve hiç pişman değilim.Sağol canım benim valla evde bir iş yapamıyorum kafam kalkmıyo resmen
Yaptıklarımdan pişman değilim hakim bey der gibi Allah seni kız beni güldürdün Allah’ta seni güldürsünBende bugün önceki günlere göre biraz daha iyiyim uzun zaman sonra yemek bile yaptım ama hiç olmadığı kadar miskinlik yapiyorum ve hiç pişman değilim.
Ahahaha amin hepimizi güldürsün inşallah evet hiç pişman değilimYaptıklarımdan pişman değilim hakim bey der gibi Allah seni kız beni güldürdün Allah’ta seni güldürsün
Geçmiş olsun canım inşallah bişey olmaz dinlen stres yapmamaya çalışB Buffalosos ben hastaneye gittim 5+4 dedi ama kese bı görünüyor bı görünmüyor dedi belli değil dedi bide dün gece kanamam oldu stresten ama ben farketmedim ağrım vardı diye kalkmadim sabaha kadar tekrar kontrole gel dediler inşallah bebek düşmez
tarihi
Canım benim de cuma 71 di değer, kaset testte ikinci çizgi hala kopkoyu değil bende, sende de öyle mi, ya da diğer hanımlar 2.cizgi kopkoyu ne zaman çıkıyorBenim cuma 35ti, haftaya salıya kadar kaset testle koyulaşma bakıyorum Salı günü randevum var inşallah hayırlısıyla hepimiz çok güzel sağlıklı gebelikler geçiririz inşallah
Kopkoyu değil bende de ama sanki 3-4 güne öyle olur gibi yarı yarıya diyeyim koyuluğu yaniCanım benim de cuma 71 di değer, kaset testte ikinci çizgi hala kopkoyu değil bende, sende de öyle mi, ya da diğer hanımlar 2.cizgi kopkoyu ne zaman çıkıyor
Benim de öyle canım yarı yarıya gibiKopkoyu değil bende de ama sanki 3-4 güne öyle olur gibi yarı yarıya diyeyim koyuluğu yani
500 üstünde öyle koyu oluyorKopkoyu değil bende de ama sanki 3-4 güne öyle olur gibi yarı yarıya diyeyim koyuluğu yani
Alttakini akşam yapıp sabah kan vermiştim 550 çıkmıştıKopkoyu değil bende de ama sanki 3-4 güne öyle olur gibi yarı yarıya diyeyim koyuluğu yani
Canım çok geçmiş olsun progestan verdi mi düşük olmasın sıkı tutunsun diyeB Buffalosos ben hastaneye gittim 5+4 dedi ama kese bı görünüyor bı görünmüyor dedi belli değil dedi bide dün gece kanamam oldu stresten ama ben farketmedim ağrım vardı diye kalkmadim sabaha kadar tekrar kontrole gel dediler inşallah bebek düşmez
Karından görülmediği için mi alttan baktıKızlar dün 4+5 haftalıktım. Doktora gittim alttan muayene ile keseyi gördü. Kese 6,5 cm dedi ama her yerde mm yazıyor. Sizce doktor yanlış mı söyledi? Ultrasona da 6,5 cm yazmış
Önlem olsun diye bir şey vermedi mi sadece bekleyelim mi dediB Buffalosos ben hastaneye gittim 5+4 dedi ama kese bı görünüyor bı görünmüyor dedi belli değil dedi bide dün gece kanamam oldu stresten ama ben farketmedim ağrım vardı diye kalkmadim sabaha kadar tekrar kontrole gel dediler inşallah bebek düşmez
Benim 4 gün önce değerim 206 oldu bi tık koyulaştı ama tam koyu değildi hala şuan nasıl bakmadımCanım benim de cuma 71 di değer, kaset testte ikinci çizgi hala kopkoyu değil bende, sende de öyle mi, ya da diğer hanımlar 2.cizgi kopkoyu ne zaman çıkıyor
Yok çok yeni olduğu için direkt alttan bakalım dedi doktor. Bir zararı olmayacağını söylediKarından görülmediği için mi alttan baktı