- 19 Mayıs 2024
- 1.877
- 1.234
-
- Konu Sahibi Buffalosos
- #71.601
Benimki biberonla Bile içemiyor veriyorum eline ucunu yere doğru çevirip altını ısıyor üstüne hep su dökülüyorBen cam pipetle ağzına damlattim ertesi gün munchkinden kendi icmeye basladi
Baya uzun muş ben tabagı koyuyorum gayet ıyı yıyor agzındakını yuttu mu acıyor ağzınıKızlar sizin de yemek yeme süreniz çok uzun sürüyor mu mesela kıyma kavurmuştum onu veriyorum 40 dakikada anca bitiriyoruz
Bizimde öyle önümüz hep ıslak onluk falan fayda etmıyorBenimki biberonla Bile içemiyor veriyorum eline ucunu yere doğru çevirip altını ısıyor üstüne hep su dökülüyor
Aynen hep pantolonuna yada kollarına geliyor zaten üstünü değiştirmk çol zor kıyamsyeti koparıyor kaçıp gidiyorBizimde öyle önümüz hep ıslak onluk falan fayda etmıyor
Benimkide öyle ya üstünü değiştirirken sürekli eline vermemem gereken şeyleri veriyorum ağzına götürüyor alıyorum ağlıyor veriyorum derken 2 3 dk sürecek iş 20 dk falan sürüyor rahatBenim çocukla hiçbir rutin olmuyor ya kitap okutmuyor altını değiştir üstünü giydir zaten bağırış çağırış masajdı kremdi daha doğduğundan beri yaptırmıyor önerilere açığım
Bi de bizBen de öyle deneyim o zaman . Dişler hayırlı olsunnn o sırada hiç dişi çıkmayan biz
Bizde aynı üst değiştirme alt değiştirme için eline ne verip oyalayacağım şaşırıyorum. Hem kaçıyor hem ağlıyor. Masaj baştan beri sevmiyor normalde bebeği rahatlatmak için masaj yapın diyorlar benimki izin vermiyor kiBenim çocukla hiçbir rutin olmuyor ya kitap okutmuyor altını değiştir üstünü giydir zaten bağırış çağırış masajdı kremdi daha doğduğundan beri yaptırmıyor önerilere açığım
Bende alt üst değiştirirken sırf dursun diye eline vermemem gereken herşeyi veriyorum anca zorla yaptırıyorBenimkide öyle ya üstünü değiştirirken sürekli eline vermemem gereken şeyleri veriyorum ağzına götürüyor alıyorum ağlıyor veriyorum derken 2 3 dk sürecek iş 20 dk falan sürüyor rahat
Artık kaka yapmadığı zaman uzun süre altını değiştirmek istemiyorum ya hiç yapasım gelmiyorBenimkide öyle ya üstünü değiştirirken sürekli eline vermemem gereken şeyleri veriyorum ağzına götürüyor alıyorum ağlıyor veriyorum derken 2 3 dk sürecek iş 20 dk falan sürüyor rahat
Bizim çocuklar neden böyleBizde aynı üst değiştirme alt değiştirme için eline ne verip oyalayacağım şaşırıyorum. Hem kaçıyor hem ağlıyor. Masaj baştan beri sevmiyor normalde bebeği rahatlatmak için masaj yapın diyorlar benimki izin vermiyor kiburun temizliği zaten başlı başına sorun. Kitap okumak istesem kitabı elimden alıp yırtıyor daha geçen hareketli kitap aldım kendisine elimden çektiği gibi yırttı ilk gününde
Vallahi bende yaArtık kaka yapmadığı zaman uzun süre altını değiştirmek istemiyorum ya hiç yapasım gelmiyor
Ay evet bizimki kumanda delisi çıldırıyor kumandayı veriyorum bende alt değiştirirken ne yapayımBende alt üst değiştirirken sırf dursun diye eline vermemem gereken herşeyi veriyorum anca zorla yaptırıyor
Ay tipi çok komiktirAcaba benim kızımın mı sadece üst yan dişleri önlerden önce çıktı? Bu arada yanlar çıkarken ne çektiğimizi bi biz biliyoruz. Ön alt 2, üst yan 2 olmak üzere 4 dişi var şu an. Ön üstleri hala bekliyoruz küçük vampirimle..
Biz de şu an uyutma çabasındayız.. Babasını görünce uyumuyo benim kız eşimi de odadan çıkardım hadi bakalım kaç saate yatacak ben çıldırmadanGözleri kapanıyor kıpkırmızı oldu uyumuyor calpol verdim bir umut