2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Benım ev curcuna efe yurutecle her yere gıdıyor abının odayı ogrendı odaya gırdıgı an eline geçen yerlerde abısı bagırıyor alın bunu dıye dün almıs efeyı odadan cıkarmıs odanın kapısını kapatmış efe ortalıgı ellı altıya kaldırdı kapı kapalı dıye benı gülme aldı sonra odaya gırdık benım küçük şeytan haha haha dıye pıs bır gülme yuzunde

Benim çocukla hiçbir rutin olmuyor ya kitap okutmuyor altını değiştir üstünü giydir zaten bağırış çağırış masajdı kremdi daha doğduğundan beri yaptırmıyor önerilere açığım

Benimkide öyle ya üstünü değiştirirken sürekli eline vermemem gereken şeyleri veriyorum ağzına götürüyor alıyorum ağlıyor veriyorum derken 2 3 dk sürecek iş 20 dk falan sürüyor rahat

Bizde aynı üst değiştirme alt değiştirme için eline ne verip oyalayacağım şaşırıyorum. Hem kaçıyor hem ağlıyor. Masaj baştan beri sevmiyor normalde bebeği rahatlatmak için masaj yapın diyorlar benimki izin vermiyor ki burun temizliği zaten başlı başına sorun. Kitap okumak istesem kitabı elimden alıp yırtıyor daha geçen hareketli kitap aldım kendisine elimden çektiği gibi yırttı ilk gününde

Benimkide öyle ya üstünü değiştirirken sürekli eline vermemem gereken şeyleri veriyorum ağzına götürüyor alıyorum ağlıyor veriyorum derken 2 3 dk sürecek iş 20 dk falan sürüyor rahat
Bende alt üst değiştirirken sırf dursun diye eline vermemem gereken herşeyi veriyorum anca zorla yaptırıyor

Artık kaka yapmadığı zaman uzun süre altını değiştirmek istemiyorum ya hiç yapasım gelmiyor

Bizim çocuklar neden böyle

Acaba benim kızımın mı sadece üst yan dişleri önlerden önce çıktı? Bu arada yanlar çıkarken ne çektiğimizi bi biz biliyoruz. Ön alt 2, üst yan 2 olmak üzere 4 dişi var şu an. Ön üstleri hala bekliyoruz küçük vampirimle..

Ay tipi çok komiktir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…