- 19 Mayıs 2024
- 1.752
- 1.161
-
- Konu Sahibi Buffalosos
- #70.961
6da uyanması belki olanilir ama 4te uyanıyorsan bişeyi vardır ya cidden ufacık şeyden bile rahatsız oluyor bu bebelerBebişim hergün rekora koşuyor 7 civarı uyanıyordu sonra 6larda uyanmaya başladı son bi kaç gündür 5 ve bugün 4tehayır 4te uyanıp ne yapacaksın yani uyumak da istemiyor kaç gündür uykusuzum 2 3 saatlik uyku ile dolanıyorum
Çıkar inşallah kolaylıklaBunhafta çıksın artık 9 aylık olucaz
Çok zor bır gece ateslendı ınledı uyumadı dün gündüzde hep aynıydı hep agladıGelir gelir bnmki peşpeşe çıkardı hiç es vermiyor 1 hafta duruyo sonra gene diş başa sariyo hepsjni çıkar da bari sende rahatla bende diyorum artık
Bir bizim bebeler kalmıştı sanırım dişsiz, benim bebenin dün patladı darısı senin başına
Ben korkuyorum koparır falan diye kullanmıyorumHrpsı çıksın kehrıbar kullanan var mı kolye
Bir sıkıntısı olabilir mi, hasta falan değil dimi?Çok zor bır gece ateslendı ınledı uyumadı dün gündüzde hep aynıydı hep agladı
Birkaç güne patlatır bence canım bu kadar olmuş ya ne güzel
İlk dısı çıktı yanında kı sımdıde hıc hastalıktsn kurtulmadı kı yavrum ıyı olıyır abısı hasta oluyor bana gecıyor dön başa ben mı bakamıyorum bu bebegeBir sıkıntısı olabilir mi, hasta falan değil dimi?
Valla bilmiyorum babası horluyordu onun sesine mi kalktı anlamadım6da uyanması belki olanilir ama 4te uyanıyorsan bişeyi vardır ya cidden ufacık şeyden bile rahatsız oluyor bu bebeleraltı ıslaksa oda rahatsız edebilir benimki bu ara çok yapıyor değiştiriyorum
Atıverseydın üstüne horlama dıyeValla bilmiyorum babası horluyordu onun sesine mi kalktı anlamadım1.5 saat uyumadı
Valla verdim ama yarım saat sonra geri getirdiAtıverseydın üstüne horlama dıye
Hayır canım niye kendini suçluyorsun biz elimizden gelenin fazlasını yapıyoruzİlk dısı çıktı yanında kı sımdıde hıc hastalıktsn kurtulmadı kı yavrum ıyı olıyır abısı hasta oluyor bana gecıyor dön başa ben mı bakamıyorum bu bebege
Psıkolojım bozuldu bır yere gıdelım hasta oluyor bır gelsın hasta oluyor nerdeyse 2 aydır dısarı çıkmıyoruz hastane harıc delirecem ınanbıdr üstüne dıs bomba olduHayır canım niye kendini suçluyorsun biz elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz
Valla verdim ama yarım saat sonra geri getirdi
Ay az kaldı diyorsun yani valla bekle bekle nir hal oldum geceleri uyur mu acab artık ya uyanmasına razıyım bari çığlık atarak uyanmasınBir bizim bebeler kalmıştı sanırım dişsiz, benim bebenin dün patladı darısı senin başınaAynı böyleydi birkaç gün, sonra kanlanmış yarılmış gibi görünüyor zaten ☺ Resmen eline batıyor.
Hadi inşallahnyaaBirkaç güne patlatır bence canım bu kadar olmuş ya ne güzel
Ahahah olanilir benimkide horluyor devamlı uyandırıyorumValla bilmiyorum babası horluyordu onun sesine mi kalktı anlamadım1.5 saat uyumadı
Saçmalama olur mu öyle şey bebek bu hasta olur, tam mevsim geçişi. Okul çağında çocuk varsa maalesef onlardan çok geliyor, yapacak bir şey yok. Rabbim daha büyük dertler vermesinİlk dısı çıktı yanında kı sımdıde hıc hastalıktsn kurtulmadı kı yavrum ıyı olıyır abısı hasta oluyor bana gecıyor dön başa ben mı bakamıyorum bu bebege
Eli kulağında diyorum ama maalesef sonra diğerleri geliyor, bence sen de alışmaya çalış ben öyle yapmaya karar verdim 1865.kezAy az kaldı diyorsun yani valla bekle bekle nir hal oldum geceleri uyur mu acab artık ya uyanmasına razıyım bari çığlık atarak uyanmasın
Off çok sinir bozucuSaçmalama olur mu öyle şey bebek bu hasta olur, tam mevsim geçişi. Okul çağında çocuk varsa maalesef onlardan çok geliyor, yapacak bir şey yok. Rabbim daha büyük dertler vermesin
Eli kulağında diyorum ama maalesef sonra diğerleri geliyor, bence sen de alışmaya çalış ben öyle yapmaya karar verdim 1865.kez