Merhaba bizde de bakipmisti hasta iken. 5 aylikti. Kanda hangi değer biliyor musunuz. Direkt hemoglobin olarak baktım yazmıyor mct vs vs seklinde9. Ay kan değerleri nasıl çıkacak bakalım demir eksikliği de uykusuzluk yapıyormuş
Hiç birisi yazmıyor kan sonuçlarınxabir dsha isterlerse vermem daha kan falanAlmışlardır daha istemezler canım bence feritin hemogram bide demir bağlama kapasitesi önemli bnm bildiğim
Oda yazmıyor kan sonucunda acaba başka bişey diye mi geçiyorFerritine bakmıyorlarmış galiba kansızlık için hemoglobine bakıyorlarmış
Kızlar sanırım hgb diye geçiyor referans aralığı 12 16 yazıyor bizimki tam 12 çıkmışFerritine bakmıyorlarmış galiba kansızlık için hemoglobine bakıyorlarmış
Hgb diye geçiyormuşMerhaba bizde de bakipmisti hasta iken. 5 aylikti. Kanda hangi değer biliyor musunuz. Direkt hemoglobin olarak baktım yazmıyor mct vs vs seklinde
Evet hgb bizim de 11.5Kızlar sanırım hgb diye geçiyor referans aralığı 12 16 yazıyor bizimki tam 12 çıkmış
Çokta düşük değil aslında ya doktor ne dediEvet hgb bizim de 11.5
Hiç bilmiyorum ya doktora sormuştukMerhaba bizde de bakipmisti hasta iken. 5 aylikti. Kanda hangi değer biliyor musunuz. Direkt hemoglobin olarak baktım yazmıyor mct vs vs seklinde
Bir zaman sonra unuttu benimki ama tekrar ısırmaya başladı sonra onu da bıraktı kokumu omzumu ısırıyorKızlar bebeğim dişlerini gıcırdatmaya başladı bugün çok gıcık nasıl engel olucam
Valla canım özellikle sormadım ama baktı muayene etti kulağından popisine kadar gayet normal dedi aktif bı bebeğiniz vat dedi kafası yamuk mu dedim tummy time hiç yapmadı dedim tortikolis mi ne var ya onu sordum yok gayet normal dedi,ayak başıyo ama tam diremiyo basıp birakiyo dunyeni güncelleme geldi yurutecle ileri geri yürümeyi öğrendifelicita17 ayak basmayı soracaktın canım, benimkide basmıyor hatta ayaklarını içe çekiyor, resmen korkuyor sanki
Bnmki şu an ısırıyor beni yakaladığındaBir zaman sonra unuttu benimki ama tekrar ısırmaya başladı sonra onu da bıraktı kokumu omzumu ısırıyorhatta bugün omzumu ısırdı çıplak kısmından canım çok yandı
Bndr bende sorma bu kadar etkileyeceğini düşünemedim bazen aliklik geliyo bana niye yapıyorum bilmiyorum ama iyiki baktırdık belki uyumamasi huzursuzlugu bile bundan olabilir.Benim de değerlerim çok kötü ve hala demir d vitamini vs kullanmıyorum hep unutuyorum. Bebeğime de d vitamini düzenli veriyorum ama demiri unutuyorum yada kabızlık olunca vermiyorum öyle düzensiz kullandım onun demir ilacını
Bu Vitaminler önemli ama bebekte eksiklik varsa anneden alıyor anne sütüyle sizde zaten emziriyorsunuz ya sizden de alır yinede yetmediği için bizim onlara takviye yapmamız gerekiyor bu dönemde bizşm değerlerimizi hızlı düşüyor bende bir aydır ilaçları düzensiznkulanmaya başladım kendim için ama şimdş yine vitaminlsrimi alıcamBndr bende sorma bu kadar etkileyeceğini düşünemedim bazen aliklik geliyo bana niye yapıyorum bilmiyorum ama iyiki baktırdık belki uyumamasi huzursuzlugu bile bundan olabilir.
Uyku eğitimi sordum yanımda yatıyor dedim yatsın fçok rken ayirma dedi özellikle erkek bebekler anneyi bı sure fazla darlıyorlar dedi demekki sana ihtiyacı var dedi ama hocam saat başı uyaniyo dedim 1 yaşına doğru geçer dedi ortama alıştıkça ihtiyacı karşılandikca alışacak daha kolay uyuyayavak dedi
Sınırda demir ilacını aksatma düzenli kullan dediÇokta düşük değil aslında ya doktor ne dedi
Benimde omzumu ısırıyor bu aralarBir zaman sonra unuttu benimki ama tekrar ısırmaya başladı sonra onu da bıraktı kokumu omzumu ısırıyorhatta bugün omzumu ısırdı çıplak kısmından canım çok yandı
Bebekler için önemli demekekki sınırda bile olması daha çok dikkat edelim onzamanartıkSınırda demir ilacını aksatma düzenli kullan dedi
KesinlikleBebekler için önemli demekekki sınırda bile olması daha çok dikkat edelim onzamanartık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?