- 8 Aralık 2022
- 1.296
- 1.381
- 63
- 31
Ayyy ne güzel benim kocam çok pimpirikli doktorun agzindan şunu yedirin lafı cikmadigi sürece yediremiyoruzBamya makarna kendimize yaptigim yemekler bebege de tattirdim
Dün ben de bamya denettim beğenmediBamya makarna kendimize yaptigim yemekler bebege de tattirdim
Biz ev gündüz sıcak olduğu için çorap bile giymiyoruz suan ama annemlerin evi inanılmaz soğuk orası için yürümekte zorlanmayacagı ebebekten söyle bir şey aldım cok rahat rahatsız etmiyor ayağından da çıkmıyorKızlar bebişlere evde ev ayakkabısı veya ayakkabı ne giydiriyorsunuz? Ben ne aldıysam büyük geliyor ayağından çıkıyor yürüteçle geziyor yerlerde soğuk iki tane çorap giydiriyorum yetmiyor bence
Ben de bundan alayım o zaman teşekkürlerBiz ev gündüz sıcak olduğu için çorap bile giymiyoruz suan ama annemlerin evi inanılmaz soğuk orası için yürümekte zorlanmayacagı ebebekten söyle bir şey aldım cok rahat rahatsız etmiyor ayağından da çıkmıyor
Deniz ayakkabılarıları oluyor ya biraz çorap gibi ondan aldım ama en küçüğü bile büyük çıkarıp atıyor zaKızlar bebişlere evde ev ayakkabısı veya ayakkabı ne giydiriyorsunuz? Ben ne aldıysam büyük geliyor ayağından çıkıyor yürüteçle geziyor yerlerde soğuk iki tane çorap giydiriyorum yetmiyor bence
Ay valla bunları unutmadan sorarsan süper ben gidince çoğunu unutuyorum bizede yaz sonraKızlar cuma doktora gidicez ne sormalıyım sizce var mı sorulariniz bana yazsanızbnmki emeklemiyor ayaklarına kucağa alınca çok nadir basıyor tay tay diyip ayakta tutuyoruz onlari sorucam aşısını sorucam menenjiti. Şimdi hala pütürlü yiyo katı gıdayı et tavuk kıyma balık onları sorayım diyorum gereksiz gibi geliyo ama sorucam en önemlisi uyku için napabilirm onu sorucam bide gelişim gorevleirni getiriyo mu yerine onlara baksın alkış yapiyo gibi gel gel yapiyo anne baba dede diyordu smdi yine değişik sesler cikariyo onlari dicem aklıma başka gelmiyor soru sizin varsa yazin bana bende sorayim
Sen Bim’e gelmişti bundan keşke alsaydımDeniz ayakkabılarıları oluyor ya biraz çorap gibi ondan aldım ama en küçüğü bile büyük çıkarıp atıyor zaEki Görüntüle 3488543 ten
Macrocenterdan Orvital marka organik tavuk alip bebege porsiyonladim. Tek bacagi 2 gün yiyor. Ben biraz daha esnegim bu konuda. Bu fotografi kocama da attim mesela makarnaya takildi neden verdim diye . Ama zaten cok az verdim diye ikna ettimAyyy ne güzel benim kocam çok pimpirikli doktorun agzindan şunu yedirin lafı cikmadigi sürece yediremiyoruzbir de tavuk verin dedi doktorumuz ama organik köy tavuğu diyor biz de güvenemedik markettekilere nerden almistiniz
Aaa bi arastirip bakayim bari macroya tesekkurler.Macrocenterdan Orvital marka organik tavuk alip bebege porsiyonladim. Tek bacagi 2 gün yiyor. Ben biraz daha esnegim bu konuda. Bu fotografi kocama da attim mesela makarnaya takildi neden verdim diye . Ama zaten cok az verdim diye ikna ettim
Yok şimdilik beklemedeyiz bakalım ilaçsız atlatabilecek myiizYavrum ya kıyamam antibiyotik aldınız mı
Aa sizin kocaniz lohusa degil miydi bebeginiz dogunca. Benimkinin bir kurdelesi eksiktiAaa bi arastirip bakayim bari macroya tesekkurler.
Bizim yerimize kocalarimiz dogursaydi keskegerci onunda lohusa tribi cekilmez
Benim kocama kalsa baklavafalan da verirMacrocenterdan Orvital marka organik tavuk alip bebege porsiyonladim. Tek bacagi 2 gün yiyor. Ben biraz daha esnegim bu konuda. Bu fotografi kocama da attim mesela makarnaya takildi neden verdim diye . Ama zaten cok az verdim diye ikna ettim
Yok aksi gibi 1 saat ayakta şu an birakin kesintisiz uyumayı uyudu yarım saat uyandı smdi geri dalamiyoKızlar uyku öncesi elma armut muz pureliyulaf gece maması yaptım yedi inşallah uzun uyur
Yok şükür ki değildiAa sizin kocaniz lohusa degil miydi bebeginiz dogunca. Benimkinin bir kurdelesi eksikti
Ayy o da fazla tabi amaBenim kocama kalsa baklavafalan da verirhiç kimseye güvenmiyorum yemek konusunda yapma desende yapıyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?