- 8 Aralık 2022
- 1.303
- 1.386
- 63
- 31
Siyah iplik olmasi lifli bişey yediği anlamına gelir canım ama rengi konusunu bilmiyorum normal gibi aslındaMerhaba bebeğim 6 ay 1 haftalık. 3 4 gündür kakasi bi değişik sanki kokusu kivami vs de değişik. Sıvı mukuslu ishal gibi ama degil çünkü ishalse karin agrisi vs olurdu. Az once bebeğim boyle kaka yaptı renki yeşil ve mukuslu gibi içinde siyah siyah biseyler var. Gun icinde değişik biseyde vermedim. Oglen de Sıvı kaka yaptı ama yeşil degil sariydi bu kaka diş cikaracagi anlamami geliyor.
Ailemin yanına geldimNerdesin ki canım
Kakasını yapıyor mu peki ek gıdaya geçtiğinden beri bizde baya sıkıntı var çok zorlanıyor hep ben yaptırıyorum ayaklarkmı tutuyorum ittiriyor zorlana zorlana hala gaz masajı yapıyorum korkuyorum k yüzden taneliye gelmeyeSağol canım içine tavuk haşlanırken soğan sarımsak patates havuç koydum blender da çektirdim sonra ölçüye göre irmik koydum birazda tavuk parcaladjm minik minik yedi valla ben biraz pütürlü şeylere geçiyorum artık yoksa hep çorba yemek istiyor
Çok mu hareketli yoksa çok mu ağlıyorCanım çıkıyor artık ya şuan kalabalık yerde sürekli birileri kucağına aldığı halde canım çıkıyor.. Eve gidince ne yapacağım yalnız bilmiyorum
Bence bebekler aglamıyolar ama çok hareketlilerÇok mu hareketli yoksa çok mu ağlıyor
Dinlenirsin birazAilemin yanına geldim
Yani dışarı çıksam uyutamayacağım rbir yerde olursam belli 4 Taş çatlasın 5 ama 6 oldu mu hiç emin değilim yenidoğan zamanında çok uzun süre duruyordu şaşırıyotduk nasıl dayanıyor siye şimdi 2 buçuk saat duruyor sonra ağlamaya başlıyor öyle 6 saat dursa ağlamaktan helak olur benimki sonra da hiç uyuyamaz uyur uyanır hepBizim uyku araları aşırı açıldı sizlerde varmı bu durum? Şuan 6 saattir ayakta. Dün 5 saat uyumadı bugün 6 saat oldu hala uyumuyor. Gündüzde 2 uyku yapıyor artık. Acaba büyüdü diye mi böyle 6 saatte biraz çok ya sanki
Benimki de öyle eve hiç misafir çağırmıyorum alınan alınsın bebeğim yeterince zor insanlara hizmet edemem bir de dşn gelenler kendileri velmek istedi öyle olunca hayır diyemedim zagen çok geç geldiler bebekli eve 7den sınra gelinir mi neredeyse saat 8 olmuştu oğlum ağlamaya başladı uyutayım diye hiç bişey anlamadım 12 buçukta gittiler oğlum onlar giderken uyandı saatlerce uyutamadıkO durumda var bizde. Bu yüzden dışarı kısa süreliğine gidebiliyorum misafire gidemiyorum yada davette edemiyorum uyumuyor birini görünce de
Çok hareketli hiç durmuyor emekliyor oraya buraya tutunup kalkmaya çalışıyor sürekli peşinde olmasan mutlaka kafa göz vuruyor kucak istiyor. Uyuturken devamlı ayağa kalkıyor bu akşam zor uyuttumÇok mu hareketli yoksa çok mu ağlıyor
Diyorum ya burda insanların elinde geziyor ben az ilgilendiğim halde aşırı yoruluyorum eve gideceğim iki güne bakalım ne yapacağızDinlenirsin biraz
Ay bana daha o güncelleme gelmedi ayağa kalkmayı öğrenince uykusunda kalkarsa aşırı zor olur ya beşiğini indirdin dimiÇok hareketli hiç durmuyor emekliyor oraya buraya tutunup kalkmaya çalışıyor sürekli peşinde olmasan mutlaka kafa göz vuruyor kucak istiyor. Uyuturken devamlı ayağa kalkıyor bu akşam zor uyuttum
Oturmaya başladığı zaman indirmiştim ben ne olur ne olmaz birden kalkıyorlar diyeAy bana daha o güncelleme gelmedi ayağa kalkmayı öğrenince uykusunda kalkarsa aşırı zor olur ya beşiğini indirdin dimi
İyi yapmışsın canım ben daha indirmeden ama odadan çıkınca hep panik yapıyorum kalkar falan diye birden bire öğreniyorlar her şeyi yakında bende indiiricrmOturmaya başladığı zaman indirmiştim ben ne olur ne olmaz birden kalkıyorlar diye
Ne zaman ne yapacakları hiç belli olmuyorİyi yapmışsın canım ben daha indirmeden ama odadan çıkınca hep panik yapıyorum kalkar falan diye birden bire öğreniyorlar her şeyi yakında bende indiiricrm
Ben donmuş vermiştim ilk. Taze bulup emin olamıyorsan donmuş daha iyiKızlar migrosta dondurulmuş fileto somon kullanan var mı bebeğe kullanabilir miyim acaba onu yoksa balıkçıdan mı gidip alsam bilemedim
2 gun önce muz yemisti. Mukuslu gibi degil miSiyah iplik olmasi lifli bişey yediği anlamına gelir canım ama rengi konusunu bilmiyorum normal gibi aslında
Ben organik zeytinyağı kullanıyorum az az canım kakasinda problem olmadı şükürKakasını yapıyor mu peki ek gıdaya geçtiğinden beri bizde baya sıkıntı var çok zorlanıyor hep ben yaptırıyorum ayaklarkmı tutuyorum ittiriyor zorlana zorlana hala gaz masajı yapıyorum korkuyorum k yüzden taneliye gelmeye
Aynı benimki de öyle sistemi şaşıyor birini görünce geriliyor iyice uyumuyor.Benimki de öyle eve hiç misafir çağırmıyorum alınan alınsın bebeğim yeterince zor insanlara hizmet edemem bir de dşn gelenler kendileri velmek istedi öyle olunca hayır diyemedim zagen çok geç geldiler bebekli eve 7den sınra gelinir mi neredeyse saat 8 olmuştu oğlum ağlamaya başladı uyutayım diye hiç bişey anlamadım 12 buçukta gittiler oğlum onlar giderken uyandı saatlerce uyutamadık
Valla öyle oluyor ya bazen biz 2 3 kişi bakarken hepimizi pert ediyorDiyorum ya burda insanların elinde geziyor ben az ilgilendiğim halde aşırı yoruluyorum eve gideceğim iki güne bakalım ne yapacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?