Evet ya kimse yazmıyor bugünNasılsınız anneler iyice tarlaya döndü burası bomboş
Afiyet olsunEşim hasta gibi kızlar tavuk çorbası yaptım bebise de ayırdım bugün valla maşallah yedi
Artık yavaş yavaş konuşma bitiyor gibi 3 4 kişi kaldıkEvet ya kimse yazmıyor bugün
Sağol canım içine tavuk haşlanırken soğan sarımsak patates havuç koydum blender da çektirdim sonra ölçüye göre irmik koydum birazda tavuk parcaladjm minik minik yedi valla ben biraz pütürlü şeylere geçiyorum artık yoksa hep çorba yemek istiyorAfiyet olsun
Kiz bitmez haftasonu diye bugün öyle bence yoksa çocuk büyütme derdi biter miArtık yavaş yavaş konuşma bitiyor gibi 3 4 kişi kaldık
Hangi tavuğu kullandın canım ben korkuyorum tavuk yedirmeyeEşim hasta gibi kızlar tavuk çorbası yaptım bebise de ayırdım bugün valla maşallah yedi
Bence de oysa güzel gruptukArtık yavaş yavaş konuşma bitiyor gibi 3 4 kişi kaldık
Kıyma felan yedirmiş miydinSağol canım içine tavuk haşlanırken soğan sarımsak patates havuç koydum blender da çektirdim sonra ölçüye göre irmik koydum birazda tavuk parcaladjm minik minik yedi valla ben biraz pütürlü şeylere geçiyorum artık yoksa hep çorba yemek istiyor
Nerdesin ki canımCanım çıkıyor artık ya şuan kalabalık yerde sürekli birileri kucağına aldığı halde canım çıkıyor.. Eve gidince ne yapacağım yalnız bilmiyorum
Muz mu yedirdim? Yada birşeye alerjisi mi var acaba? Mukuslu diyince aklıma o geldiMerhaba bebeğim 6 ay 1 haftalık. 3 4 gündür kakasi bi değişik sanki kokusu kivami vs de değişik. Sıvı mukuslu ishal gibi ama degil çünkü ishalse karin agrisi vs olurdu. Az once bebeğim boyle kaka yaptı renki yeşil ve mukuslu gibi içinde siyah siyah biseyler var. Gun icinde değişik biseyde vermedim. Oglen de Sıvı kaka yaptı ama yeşil degil sariydi bu kaka diş cikaracagi anlamami geliyor.
Benim kız da evde gündüzleri yatıyo iyi kötü ama bi yere gidince gündüz asla yatmıyo eve gelmeyi beklıyo uyumak içinBizim uyku araları aşırı açıldı sizlerde varmı bu durum? Şuan 6 saattir ayakta. Dün 5 saat uyumadı bugün 6 saat oldu hala uyumuyor. Gündüzde 2 uyku yapıyor artık. Acaba büyüdü diye mi böyle 6 saatte biraz çok ya sanki
O durumda var bizde. Bu yüzden dışarı kısa süreliğine gidebiliyorum misafire gidemiyorum yada davette edemiyorum uyumuyor birini görünce deBenim kız da evde gündüzleri yatıyo iyi kötü ama bi yere gidince gündüz asla yatmıyo eve gelmeyi beklıyo uyumak için
Yok canjm daha kıyma falan vermedm ilk bunu verdim normal tavuk kalça var ya onla çorba yaparken ayırdım tuzsuz baharatsz suyuna sebze haşlama gibi oldu irmik attım az kıvamlı oldu yedirdim gayet sevdi soğan sarımsakKıyma felan yedirmiş miydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?