Yemin ederim yorumları okurken seni etiketleyip nerelerdesin diye soracaktım. Ki son yorumda seni gördüm. Merak ettim vallahi nasılsınız?Merhaba herkese nasılsımız uzun zamandır yoktum herkes ıyıdır umarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yemin ederim yorumları okurken seni etiketleyip nerelerdesin diye soracaktım. Ki son yorumda seni gördüm. Merak ettim vallahi nasılsınız?Merhaba herkese nasılsımız uzun zamandır yoktum herkes ıyıdır umarım
Maşallah benım oğlan usluBenimkide kullanmıyordu zorlaya zorlaya alistirdim şimdi uyuyacağı zaman alıyor 1 saat sonra uykusunda ağzından atıyor alıyorum bende
Gerçekten şubat annelerinde hep böyle bi H hersey guzel hariç onun oğlan maşallah uslu @muzuretki8 bence seninkide uslu uyku konusunda
Hayırdır inşallah. Benim de doğum sırasında miyom aldılar ama sonucu almadım ne yapan soylim sen neden kötü düşünüyorsun ki. İyi düşün . Köylüye yorma hemen bacımHayatımda çok zor günler gecırıyorum kadın doğuma gıttım sıkıntılarım vardı parça alındı sonuç beklıyorum büyük ıhtımal moralım bozuk
Hastane hastane gezıyorum meme bıyopsısı verdım sol göğsüm de sertlık agrı vardı kadın doğumlu onkolojı gıtmemk souledı orada da suphelendıler sonuç beklıyorum canımYemin ederim yorumları okurken seni etiketleyip nerelerdesin diye soracaktım. Ki son yorumda seni gördüm. Merak ettim vallahi nasılsınız?
Anormal bır durum sankı elıme gelen sertlik baya büyük kol bezlerıne kadarHayırdır inşallah. Benim de doğum sırasında miyom aldılar ama sonucu almadım ne yapan soylim sen neden kötü düşünüyorsun ki. İyi düşün . Köylüye yorma hemen bacım
GEçmiş olsun inşallah temiz gelir sonuçların bizede haber ver mutlakaBısı yoktur inşallah ya hala brnım oğlan dıs çıkarmadı bugün atesı 37.5 gectı bıde ishal gıbı hafıf usuttı galıba uyku problemi yok gece uyanmıyor hıc şükür oda bende dınlenıyorum ama hala sabaha kadar dandını çalıyor çalmazsa uyanıyor öyle ek gıda ıyı yıyor ama çok kusuyor kan ılacından galıba
Amin hepimizin yardımcısı olsun. Güç, kuvvet ve sabır versin.Bende aynı şeyleri yaşıyorum..
Uykuya geçmek zorlamaya başladı.. Gece 4.5.kere uyanıyor.Dönerken kendini uyandırmaya başladı artık zombi gibi geziyorum resmen..
Eşim isten gelince alıyor ama işte gün için de ve gece benimle baya huysuz mizmiz bu ara..
Bende 12yillik calışma hayatımı oğluma bakmak için yarıda bıraktım hic pişman değilim ama bazen kendimi cok asosyal hissediyorum bir değişik bilmiyorum ne denir buna. Eski çalışma temposunu da özledim. Karmaşık durumlar, Allah yardımcımız olsun inşallah hepsine sağlık versin
Bende de tam tersi uyku saati gelince stres olmaya başladım yine saatler sürecek diyeSanki gece uykuları güzel olsa her şey daha iyi olacak ya tamamen gece uykularına bağlıyız gece uyuduğumda ki bu çok nadir sabahları oğlumla baya iyi vakit geçiriyoruz şu sıralar onunla istediğim gibi ilgilenemiyorum devamlı uyku saatini kovalıyorum hemen uyusun biraz uzanayım modundayım hadi hemen yemek yesin falan ama şöyle enerjik başlasam şarkılar türküler keyifle bir gün geçirsem.. Ne acı ya anne olduk keyifle öocuk büyütme hayalleri falan ne bileyim çok üzülüyorum bu duruma sosyal medya annelerine bakıp iç çekmek değil derdim ama cidden böyle hayal etmemiştim
Ben uyku eğitimine pek inanmamaya başladım artık, biraz deneme yanılma gibi ya tutarsa. Çünkü ben de zaten yatır-kalk vb. bunları uyguluyorum. Bebek buna ya uyum sağlıyor ya da sağlamıyor. O yüzden inancımı kaybettim. Ama rutine inanıyorum en azından uyku saati geldiğini anlıyor, problem ise uykuya geçmekte zorlanma ya da uykuya direnme. Ya diş yüzünden, ya ek gıdaya geçişte bağırsakların zorlanması, ya atak haftası, ya uyku gerilemesi bla bla bla. Hep bir şey var mutlaka, hiç bitmiyor.Geçiyor elbet geçiyor da bizi de ezip geçiyor herşey gibi bu uykusuz günleri de unutcaz.
Benimki gündüz iyi uyudu bugün uyku eğitime başlayım dedim niyetlendim daha yatağa koydum ilk bı oynadı sonra çığlığı bastı ağladı kucagima aldım 2. Dk da dayanamadım kucağımda da sakinleşmek iç cekeeek ağlamaya devam etti. Sonrs bende yanıma yatırdım yatarak emzirdim pispis emzirme derken uyudu yarım saat duşa girdim kese yaptım uzun uzun stres attım yok benden olmaz uyku eğitimi falan dedi. WC eğitimi gibi degilji aklı sarmiyor aklı sarsa biraz ona göre veirirm eğitim ama yok şu an icgudulerim izin vermiyor gece 100 kerede kalksa kalkacagim mecbur canı sağolsun..
Geçmiş olsun canım bende de vardı rahimde parça almışlardı olumsuz bişey çıkmadı şükür sende de çıkmaz inşallah bebise de maşallah uzun süre yoktun belli oluyordu yokluğunAnormal bır durum sankı elıme gelen sertlik baya büyük kol bezlerıne kadar
Emzik ya da biberonla ya da nasıl besliyorsanız işte su verin diyorlar o öğünü bir şekilde atladın boş geçin diyorlar ya Bir verip bir vermeyeceksiniz 4 kere veriyorsanız bir uyandım da veriyorsanız eğer uyandığında vermeyeceksiniz gibi canım yavaş yavaş azaltarakKızlar bu uyku konusunda benim bebeğim de gece 3-4 kez uyanıyor mama alışkanlığı var gece.Mama istiyor mamasını içerken geri uyuyor ama bu mama uyanmalarını nasıl kesebiliriz böyle bir durum yaşayan var mı
Yok ben denedim aslında uyuyan bir bebeğim var ama uyanmaları muhtemelen diş yüzünden o yüzden ya yanlış zamanda tutmadı ama ben dayanamadım, bir buçuk dakika olmadı yatağında yatali ilk yarım dakika oynadı yatağına baktı falan sonra başladı ağlamaya bir buçuk dakika sonra kaldırdım normalde 5 dakika öyle durmam gerekiyordu bayağı çığlık çığlığa ağlayınca kucağıma aldım hala geçmedi ağlaması omzumda da ağlamaya uzun süre devam etti toplam 5 dakika boyunca ağladı zor sakinleştirdim sonra yanıma yatırdım emzirdim eski düzen devam yani ama gece kaç kere kalktım saymadım o derece özellikle sabaha karşı. Belim çok ağrıyor moralim çok bozuk ama onu ağlatamam bir buçuk iki yaşına kadar devam ederse yine bakarım duruma göre ama eşim beni inandırmaya çalıştığın şey uykuları gitgide uzayacak bugünleri özleyeceksin o yüzden çok öfkeleniyorum anı yaşamaya çalışıyorumAmin hepimizin yardımcısı olsun. Güç, kuvvet ve sabır versin.
Bende de tam tersi uyku saati gelince stres olmaya başladım yine saatler sürecek diye
Ben uyku eğitimine pek inanmamaya başladım artık, biraz deneme yanılma gibi ya tutarsa. Çünkü ben de zaten yatır-kalk vb. bunları uyguluyorum. Bebek buna ya uyum sağlıyor ya da sağlamıyor. O yüzden inancımı kaybettim. Ama rutine inanıyorum en azından uyku saati geldiğini anlıyor, problem ise uykuya geçmekte zorlanma ya da uykuya direnme. Ya diş yüzünden, ya ek gıdaya geçişte bağırsakların zorlanması, ya atak haftası, ya uyku gerilemesi bla bla bla. Hep bir şey var mutlaka, hiç bitmiyor.
Bende mesaj attım bi uyku eğitmenine görüştüm uyku eğitimi almayı düşündüm ama gerçekten ağlamasına tahammül edemem yapamam gibi geliyor emin olamıyorum ama böyle de çok zor gerçi eğitime de pek güvencim yok bilmiyorumGeçiyor elbet geçiyor da bizi de ezip geçiyor herşey gibi bu uykusuz günleri de unutcaz.
Benimki gündüz iyi uyudu bugün uyku eğitime başlayım dedim niyetlendim daha yatağa koydum ilk bı oynadı sonra çığlığı bastı ağladı kucagima aldım 2. Dk da dayanamadım kucağımda da sakinleşmek iç cekeeek ağlamaya devam etti. Sonrs bende yanıma yatırdım yatarak emzirdim pispis emzirme derken uyudu yarım saat duşa girdim kese yaptım uzun uzun stres attım yok benden olmaz uyku eğitimi falan dedi. WC eğitimi gibi degilji aklı sarmiyor aklı sarsa biraz ona göre veirirm eğitim ama yok şu an icgudulerim izin vermiyor gece 100 kerede kalksa kalkacagim mecbur canı sağolsun..
Merhaba canım hoşgeldin nerelerdesin valla aklıma geliyordun nasılsınMerhaba herkese nasılsımız uzun zamandır yoktum herkes ıyıdır umarım
Emzikle oyalanıyordu ancak bu aralar emziği eliyle çekip atıyor kendini uyandırmaya başlıyor mama gelmedikçe suyla hiç denemedimEmzik ya da biberonla ya da nasıl besliyorsanız işte su verin diyorlar o öğünü bir şekilde atladın boş geçin diyorlar ya Bir verip bir vermeyeceksiniz 4 kere veriyorsanız bir uyandım da veriyorsanız eğer uyandığında vermeyeceksiniz gibi canım yavaş yavaş azaltarak
Hadi geçmişler olsun inşallah canım büyüyünce öyle olmaz inşallahEvimize geldik çok şükür oğlumla başka yerde kalınmazmış onu anladım çok güzel ders verdi hem hasta oldu hem gece boyu uyumadı gecenin bi yarısı kalkıp odayı inceleyip sonrada uykusuzluktan ağlıyordu 2 gün kaldım ama ömürlük geldi oğlum sağolsun
O zaman biberon la veriyorsan mamayı yine biberonla şu vermeyi dene canım öyle diyorlar bende de akıl çok herkese veriyorum ama kendimi yaramıyorEmzikle oyalanıyordu ancak bu aralar emziği eliyle çekip atıyor kendini uyandırmaya başlıyor mama gelmedikçe suyla hiç denemedim
Yok canım ben aldım da ne oldu Bir dakika anca ağladı 5 dakika almamam gerekiyordu dayanamadım kucağıma aldım yine sakinleşmedi hıçkırarak ağlamaya devam etti ta ki yanıma yatırıp emzirene kadar bilmiyorum almasaydım belki işe yarayacaktı ama ben dayanamadım dayanırım zannediyordum yok olmadı.Bende mesaj attım bi uyku eğitmenine görüştüm uyku eğitimi almayı düşündüm ama gerçekten ağlamasına tahammül edemem yapamam gibi geliyor emin olamıyorum ama böyle de çok zor gerçi eğitime de pek güvencim yok bilmiyorum