- 17 Nisan 2023
- 1.950
- 1.505
- 31
- Konu Sahibi Buffalosos
- #67.521
Evet hıçkırarak ağlıyor hala da devam ediyor ilaç verdim artık dayanamadımBizimki de öyle defalarca kalkıyor neden acaba. Seninki de mi ağlayarak uyanıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet hıçkırarak ağlıyor hala da devam ediyor ilaç verdim artık dayanamadımBizimki de öyle defalarca kalkıyor neden acaba. Seninki de mi ağlayarak uyanıyor
Neden dolayı acaba bizim alt diş de çıkıyor yavaş yavaş üstte de görünen bişey yok.Evet hıçkırarak ağlıyor hala da devam ediyor ilaç verdim artık dayanamadım
Ne verdin calpol mu benimkide uyumuyor yaEvet hıçkırarak ağlıyor hala da devam ediyor ilaç verdim artık dayanamadım
grupça bitik haldeyiz11 buçukta uyandı hala uyumadı mama işe yaramadı bugün hiç uyuyanadım
Hala mı uyumadıNe verdin calpol mu benimkide uyumuyor ya
Valla nazar diye düşündüm bende dua falan açtım yine tık yok bizim henüz diş gelmediNeden dolayı acaba bizim alt diş de çıkıyor yavaş yavaş üstte de görünen bişey yok.
Acaba bu bebişler nazara mı geliyor nazar mı var üzerlerinde aklıma başka bişey gelmiyor
Evet calpol verdim yine uyanıyor bu arada ama daha azNe verdin calpol mu benimkide uyumuyor ya
Dişte olabilir o zaman.Valla nazar diye düşündüm bende dua falan açtım yine tık yok bizim henüz diş gelmedi
3 tw uyudu yine 7de uyandı o kadar a uyudu ki çok uyusada 7de uyanıyor az uyusada başım çatladı uykusuzluktangrupça bitik haldeyiz
Bende her şey var nasıl çözücem bilmiyprum doğduğundan beri gazlı ek gısaya geçti kabız başladı dişte çıkaracak üstüne taşı var yatağında yatmıyor çok emmek istiyor ve ben artıl çok yoruldumBenim bebek 9u bekleyemedi 8:30 gibi uyuyakaldı. Sonra 00:30 da uyandı mama içirdim yatırdım. Sonra 4:40 gibi uyandı içirdim altını değiştirdim şimdi yatırdım. Uyuyor.
Arkadaşlar bunun tek çaresi emme sürelerinin arasını açmanız ve bebeği yatağında uyutmanız. Eğer sağlık sorunu yoksa kabızlık diş çıkarma gaz vs gibi emin olun 3-4 saat kesintisiz rahat uyurlar.
3 te uyudu ama yine 4 5 kere uyandı ne kendisi uyudu ne bizi uyuttu3 tw uyudu yine 7de uyandı o kadar a uyudu ki çok uyusada 7de uyanıyor az uyusada başım çatladı uykusuzluktan
anlıyorum seni son bi kaç gündür durumum3 tw uyudu yine 7de uyandı o kadar a uyudu ki çok uyusada 7de uyanıyor az uyusada başım çatladı uykusuzluktan
Bizde de sürekli kabızlık var demir ilacı kullanınca daha beter oluyor bayadır demir ilacı vermiyorum belki yanlış yapıyorum ama verince daha çok kabız oluyorBende her şey var nasıl çözücem bilmiyprum doğduğundan beri gazlı ek gısaya geçti kabız başladı dişte çıkaracak üstüne taşı var yatağında yatmıyor çok emmek istiyor ve ben artıl çok yoruldum
Bizdede işe yaramadıOff off grup olarak aynıyız valla belim ağrıyor benim de tutuk sanırım mama ilk gece ise yaramado ya da az yedigi için bilmiyorum bilmiyorum bilmiyorum
Ben de emerek uyutuyorum dişi çıkmadan önce pış pış yapıp koyduğum zamanlarda bir saat bir buçuk saate kadar uzatmıştım uykularını ama sonra adet oldum çok canım acıdı derken diş çıktı derken tekrar başa sardık yine saat başı ya da yarım saatte dur uyanıyor ve emiyor arkadaşım dediğin gibi önce meme uyku ilişkisini kesmemiz lazımBizdede işe yaramadı