Moralini bozmaya değecek bir şey değil bu gereksiz saçma kendinde övecek başka bir niteliği olmadığı için yaradılış gereği olan şeyden kendine pay çıkarıp kendini bir haltmış gibi gösterme çabası. Sütüm var ya da yok çok ya da az yağlı ya da başka şekilde vs. Bunlarda bizim hiçbir payımız yok Allah vergisi çocuğun kısmeti. Benimde çocuğuma hep küçük vs diyorlar anasına çekmiş deyip kesip atıyorum.Kızlar bugün moralim çok bozuldu. Kaynanam gile gitmiştik bir komşusu gelmiş oraya kadın 45 yaşlarında. Bana dedi ki emziriyor musun evet dedim sütün yaramıyor galiba dedi şok oldum ama sesimi çıkarmadım bir daha söyledi yine sesimi çıkarmadım hala ısrarla tekrar söyledi doktora kontrole götürdün mü dedi evet herşey normal dedim ay yanlış anlama benim çocuklarım hep tombişdi çok küçük kalmış ondan öyle dedim dedi üstüne konu değişiyor tekrar açıyor çok moralim bozuldu bir kadın bir kadına bunu nasıl söyler ben asla birine böyle demem sütün yaramamış ney ya sütün yaramıyor nasıl bir kelime
Hafif limonladım sevdi benimki deBen somon verdim çok sevdi
Gerçekten nasıl bir insan bu kadar düşüncesiz olabilir bilmiyorum. Zaten az kilo almasına takmış durumdayım birde böyle diyince iyice moralim bozuldu.Moralini bozmaya değecek bir şey değil bu gereksiz saçma kendinde övecek başka bir niteliği olmadığı için yaradılış gereği olan şeyden kendine pay çıkarıp kendini bir haltmış gibi gösterme çabası. Sütüm var ya da yok çok ya da az yağlı ya da başka şekilde vs. Bunlarda bizim hiçbir payımız yok Allah vergisi çocuğun kısmeti. Benimde çocuğuma hep küçük vs diyorlar anasına çekmiş deyip kesip atıyorum.
Benimkinin de ve leke çıkarıcı kullandığım halde çıkmadı çoğu ve mama önlükleri de hep gittiBugün fark ettim çocuğun bütün zıbınlarını mahvetmişim ya hepsi lekeli olmuş pis pis
Hangi balıktan yedirdinHafif limonladım sevdi benimki de
Niye moralini bozuyorsun ki böyle haddini bilmez dengesiz bir sürü insan ver bence cevabını ver ve asla moralini bozmaKızlar bugün moralim çok bozuldu. Kaynanam gile gitmiştik bir komşusu gelmiş oraya kadın 45 yaşlarında. Bana dedi ki emziriyor musun evet dedim sütün yaramıyor galiba dedi şok oldum ama sesimi çıkarmadım bir daha söyledi yine sesimi çıkarmadım hala ısrarla tekrar söyledi doktora kontrole götürdün mü dedi evet herşey normal dedim ay yanlış anlama benim çocuklarım hep tombişdi çok küçük kalmış ondan öyle dedim dedi üstüne konu değişiyor tekrar açıyor çok moralim bozuldu bir kadın bir kadına bunu nasıl söyler ben asla birine böyle demem sütün yaramamış ney ya sütün yaramıyor nasıl bir kelime
Gerçekten öyle ne kadar hadsiz bir davranış. Ama işte ortam da gerginlik yaratmak istemedim.Niye moralini bozuyorsun ki böyle haddini bilmez dengesiz bir sürü insan ver bence cevabını ver ve asla moralini bozma
Sağlıklı olsun bir derdi hastalığı olmasın da kilo alınır verilirGerçekten nasıl bir insan bu kadar düşüncesiz olabilir bilmiyorum. Zaten az kilo almasına takmış durumdayım birde böyle diyince iyice moralim bozuldu.
Birkaç tane temiz bırakalım bari gerisi böyle olacak herhaldeBenimkinin de ve leke çıkarıcı kullandığım halde çıkmadı çoğu ve mama önlükleri de hep gitti
UskumruHangi balıktan yedirdin
Ayy zıkkım ya bu insanlar dengesiz.. Hiç bozma moralini ya..Kızlar bugün moralim çok bozuldu. Kaynanam gile gitmiştik bir komşusu gelmiş oraya kadın 45 yaşlarında. Bana dedi ki emziriyor musun evet dedim sütün yaramıyor galiba dedi şok oldum ama sesimi çıkarmadım bir daha söyledi yine sesimi çıkarmadım hala ısrarla tekrar söyledi doktora kontrole götürdün mü dedi evet herşey normal dedim ay yanlış anlama benim çocuklarım hep tombişdi çok küçük kalmış ondan öyle dedim dedi üstüne konu değişiyor tekrar açıyor çok moralim bozuldu bir kadın bir kadına bunu nasıl söyler ben asla birine böyle demem sütün yaramamış ney ya sütün yaramıyor nasıl bir kelime
Aaa bende deniyim,Bende labneyi tarhanaya bile koydum krema gibi güzel tat verdi. Kaan'da çok seviyor.
Güzel oluyor yaa yumurta sarısı ekliyorum bende bazen kahvaltıdayım oguruyo yumurta danKızlar bugün yayla çorbası yaptım kıza vermedim henüz ama ben tadını gayet beğendim
Gerçekten çok içimde kaldı bişey demedim diyeAy dengesiz manyak yaa verseydin kız cevabını niye moralini bozuyorsun her bebek farklı her anne farklı hepsi Allah'tan gelen bişey. Arkadaşlara katılıyorum kendinde ovecek bişey bulmaya çalışmış sana bakarak. Takma kafana biZ neyin ne olduğunu biliyoruz sen de seni biliyorsun. Belki de bebiş güçlü şu anda ne biliyoruz
Ben yıkamadan önce beyaz sabunla biraz çitiliyorum lekeli olanları sonra makineye atıyorum tüm lekeler geçiyo.. Diğer türlü leke çıkarıcı da kullandım geçmediBugün fark ettim çocuğun bütün zıbınlarını mahvetmişim ya hepsi lekeli olmuş pis pis
Amin canım tabiki önce sağlıkA Alliswell23 yavrum salla ya. Canları cehenneme. Bir ton işimiz var bebeklerle zaten. Düşürme modonu. Cidden sağlığı yerinde olsun annesi büyücek bebekler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?