- 11 Temmuz 2023
- 837
- 756
- Konu Sahibi Buffalosos
- #66.601
Yaa benim kardesim de geri geri emeklemisti ilk o geldi aklima cocukluguma gittimSuteklı bagırıuor agrıyor kızlar bızbgerı gerı emeklıyoruz mılletınkı ön ön gıder venkmkı gerı gerı sürünüyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa benim kardesim de geri geri emeklemisti ilk o geldi aklima cocukluguma gittimSuteklı bagırıuor agrıyor kızlar bızbgerı gerı emeklıyoruz mılletınkı ön ön gıder venkmkı gerı gerı sürünüyor
6. Ay ataklarındalar sanırım diş emekleme oturma zihinsel süreçler onlarda çok yorgun bizdeÇok huysuz çokkkk cıldırcaam
Gerçekten çok bunaldım yaaa ben donduruyorum kendı gerı dönüyor bagırıyor düzeltiyorum yıne aynı arka arkaya gıdyır kanepenın altına grldımı yıne bağırıyor6. Ay ataklarındalar sanırım diş emekleme oturma zihinsel süreçler onlarda çok yorgun bizde
Genel aynı durumdayız koca 6 metrekare halı var onun dışında parkede duruyor mobilya altına giriyor ataktan atağa koşuyoruzGerçekten çok bunaldım yaaa ben donduruyorum kendı gerı dönüyor bagırıyor düzeltiyorum yıne aynı arka arkaya gıdyır kanepenın altına grldımı yıne bağırıyor
Tam 180 gün doldu öyle başladım ben. Zaten yoğurt yiyemiyor inek sütü protein alerjisi var. Kabak, havuç, patates, kapya, taze fasulye tattı şu ana kadar. Ama yemedi doğru düzgün bir de hem püre hem parmak besin hazırladım tükürüp duruyorAy merak etme bende öyleyim sadece 2 gündğr yumurta sarısı veriyorum çeyrek madar o kadar başka yemek vermedim acele de etmiyorum artık
Benimki de merak etmeyin. Daha bir şeyden haberi yok ama bize kök söktürüp istediğini yaptırıyorSuteklı bagırıuor agrıyor kızlar bızbgerı gerı emeklıyoruz mılletınkı ön ön gıder venkmkı gerı gerı sürünüyor
Afiyet olsun yarasınA Alliswell23 senin yulaf unlu kahvaltıdan yaptım yarısını yedik bizim için iyi yarısını yemesi
SormaaaasYaa benim kardesim de geri geri emeklemisti ilk o geldi aklima cocukluguma gittim
Evettt ya atak ıstemıyorumTam 180 gün doldu öyle başladım ben. Zaten yoğurt yiyemiyor inek sütü protein alerjisi var. Kabak, havuç, patates, kapya, taze fasulye tattı şu ana kadar. Ama yemedi doğru düzgün bir de hem püre hem parmak besin hazırladım tükürüp duruyor
Benimki de merak etmeyin. Daha bir şeyden haberi yok ama bize kök söktürüp istediğini yaptırıyor
Afiyet olsun bize ceviz alerji yaptı diye düşünüp kullanmamıştım geçen tekrar denedim bi sıkıntı olmadı artık bizde kullanabilirizYulaf muz ve cevizli kahvaltımızı yaptık bakalım akşama Allah kerim
Ya kızlar bizim muzlar çabuk bozuluyor nasıl muhafaza ediyorsunuz muzları dolaba koyma dedi annem daha çabuk kararır dedi dışarda tutuyorum ama öyle de çabuk bozuluyorAvokado+muz , yumurta sarısı+labne günün kahvaltısı günaydın kızlar
Canım aynı çabuk bozuluyor evde hiçbir şeyi ziyan etmem çok hassasımdır bu konuda ama ben de diyetteyim bozulmasın diye kalan parçaları yiyemiyorum öylece engel olamıyorum bozuluyor maalesef.Ya kızlar bizim muzlar çabuk bozuluyor nasıl muhafaza ediyorsunuz muzları dolaba koyma dedi annem daha çabuk kararır dedi dışarda tutuyorum ama öyle de çabuk bozuluyor
Aynen ne yapılır bozulmaması için bi yöntem yok mu acabaCanım aynı çabuk bozuluyor evde hiçbir şeyi ziyan etmem çok hassasımdır bu konuda ama ben de diyetteyim bozulmasın diye kalan parçaları yiyemiyorum öylece engel olamıyorum bozuluyor maalesef.
Bebekler için yulaf unu var ondan mı kullanıyosunYulaf muz ve cevizli kahvaltımızı yaptık bakalım akşama Allah kerim
Ben 2 tane alıyıurk artık ama daha yediremedeb çöp oldu gerçi 2 3 gün bekledi imkan varsa yedireceğin gün alman lazım artık öyle yapıcam çöpe gitmesini istemiyorum yaYa kızlar bizim muzlar çabuk bozuluyor nasıl muhafaza ediyorsunuz muzları dolaba koyma dedi annem daha çabuk kararır dedi dışarda tutuyorum ama öyle de çabuk bozuluyor
Bugün 2. Gün oldu bakalım şimdilik bir sıkıntı görünmüyor sağlıkla yesinler inşallahAfiyet olsun bize ceviz alerji yaptı diye düşünüp kullanmamıştım geçen tekrar denedim bi sıkıntı olmadı artık bizde kullanabiliriz
OG den almıştım yulaf ve yulaf unuBebekler için yulaf unu var ondan mı kullanıyosun