- 4 Ağustos 2022
- 5.217
- 2.559
- 103
İlk kelime dede miBenimki dede demeyi öğrendi devamlı dede diyip duruyor ee diyor birde gerçekten bebekler yeni bişey öğrendiğinde uyumuyolar akşam sürekli bağırdı konuşmaya çalıştı uykusu var ama asla uyuyamıyor
Ay maşallah çok sevindim ya darısı başımızıaSıcağı sıcağına yazayım dedim. Arkadaşlar bebeğim bu akşam 9 da uyudu. Ve daha şimdi kalktı. Kesintisiz bir 6 saat yaşadık. Mamasını içirdim. Ve uyumaya devam ediyor. Ben de uykuya devam ediyorum:) bakalım kaçta kalkacak.
Yerine koyunca koku değişiyor ya ondan uyanıyolsr bence bizim yanımızda uyuyup başka yere gidince anlıyolarKızlar bu saat olmuş 3 kere kalktık kalkmasını geçtim her seferinde uyanıyor geri uyutuyorum yarım saat boyu yerine koyuyorum geri kalkıyor geri uyutuyorum yerine koyuyorum dönüp duruyor zorla dalıyor. 3 kere emmeye kalktı her seferinde tam uyandı
Benim ki de sürekli ba ba ba diyorİlk kelime dede mi
Tuhaf tuhaf kelimeler diyordu anlamsız da da demeye başladı ama wrtık 2 3 gündür tamamen dede diyor ama dedesini bildiğinden değil öyle demeye başladı o kadar komikki burdan ses atılsa keşkeİlk kelime dede mi
Ay nasıl yapacaksın ben denemedimSabah gözümü açtım marketten taze fasülye istedim bebişe onu yapıyorum şimdi
İnternetten baktım da blend etmekten başka bir yol bulamadım yaAy nasıl yapacaksın ben denemedim
İletişime girdiniz mi pekiBen de aynı fikirdeyim bu kadar abartılmaz onun yaptığı her şeyi ben çok normal karşılıyorum bir sigara için küfürler eve gelmemeler terbiyesiz haklısın o kadar zor şey yaşamışsın insan bir şekilde stresini atmak istiyor güzel bir şey olmadığını biz de biliyoruz tabii ki
Gece nereye gelmedi eve mi ? Nerde kalmış peki ? Aynen sakin sucluluk hissetme hele üstüne özür falan dileme seni de anlamalı bu kadar değilKızlar eşim gece gelmedi ilk defa böyle bir şey yaşıyoruz
Bir mesajlaştık ben eve gelme dedim o da sen git demiş sonra bir daha konuşmadıkİletişime girdiniz mi peki
Evet evet eve gelmedi bilmiyorum dükkanda kalmış olma ihtimali var umarım yaniGece nereye gelmedi eve mi ? Nerde kalmış peki ? Aynen sakin sucluluk hissetme hele üstüne özür falan dileme seni de anlamalı bu kadar değil
Oldu paşam deseydin.Bir mesajlaştık ben eve gelme dedim o da sen git demiş sonra bir daha konuşmadık
Karışmak istemem ama arasan mı ya nerde kaldığı ne yaptığı önemli aranızdaki sorunu geçtim evde bebeği var o sadece senin çocuğun değil ki nasıl öyle bırakıp gidebilir Allah korusun bişey olsa sana evde o bebek ne olavakEvet evet eve gelmedi bilmiyorum dükkanda kalmış olma ihtimali var umarım yani
Sen çok yoruldun seni anlıyorum bir günlüğüne bebeğini bıraksan annene falan ya da güvendiğin birine karı koca bi hava alın oturup konuşun böylemdevam ederse iyi olmayacakBir mesajlaştık ben eve gelme dedim o da sen git demiş sonra bir daha konuşmadık
Ben engelledim onu sinirlendim aramak istemiyorum aynen öyle gece ben mesela derin uyusaydım bebeği duymasaydım ne olacaktıKarışmak istemem ama arasan mı ya nerde kaldığı ne yaptığı önemli aranızdaki sorunu geçtim evde bebeği var o sadece senin çocuğun değil ki nasıl öyle bırakıp gidebilir Allah korusun bişey olsa sana evde o bebek ne olavak
Kesinlikle çok sorumsuzca bi hareket ama bence aramamalı yaptığı çok yanlış suçunu anlaması lazımKarışmak istemem ama arasan mı ya nerde kaldığı ne yaptığı önemli aranızdaki sorunu geçtim evde bebeği var o sadece senin çocuğun değil ki nasıl öyle bırakıp gidebilir Allah korusun bişey olsa sana evde o bebek ne olavak
Ekran görüntüsü almıştım bu galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?