- 19 Mayıs 2024
- 2.092
- 1.365
- 48
Onu merakettiğin için ara demiyorum tabi ki ama benim kocam böyle gidip gece gelmese çok öfkelenirim bebeğini bırakıp gittiğine göre çok sinirlenmiş olmalı ya da ne bileyim bazen erkekler o kadar duyarlı olmuyor ben artık çocuğa göre ilerliyorum çocuğuma iyi davransın ihmal etmesin 2. Sırada olmaya razıyım Allah korusun bana bişey olur çocuğuma bakacak kişi babası anne kadar önemli baba olmakta eşinin biraz korkması lazım ne kadar kızarsa kızsın sana evden gitmeyecek bunu bilmesi gerekiyorBen engelledim onu sinirlendim aramak istemiyorum aynen öyle gece ben mesela derin uyusaydım bebeği duymasaydım ne olacaktı
Aynen buEkran görüntüsü almıştım bu galiba
Ya ama ortada bebek varken öyle gidip arayıp sormamak şimdi kızda onu aramayacak bmyke iş mi olur bu çocuk büyük olsa 5 6 yaşında gece uyuyor babası yok sabah kalkıyor babası yok resmen travma böyle böyle bebeler etkileniyor ben sesimi yükseltemiyoeum çocuğun yanında etkileniyor diye ki bunlar bugğn çıkmaz acısı ilerde çıkar ergenlikte babalar biraz düzgün davranacak zaten yıpratıyoruz yaKesinlikle çok sorumsuzca bi hareket ama bence aramamalı yaptığı çok yanlış suçunu anlaması lazım
Çok haklısın aslında çocuğuna çok düşkün dediğin gibi gece eve gelmemenin açıklaması yokOnu merakettiğin için ara demiyorum tabi ki ama benim kocam böyle gidip gece gelmese çok öfkelenirim bebeğini bırakıp gittiğine göre çok sinirlenmiş olmalı ya da ne bileyim bazen erkekler o kadar duyarlı olmuyor ben artık çocuğa göre ilerliyorum çocuğuma iyi davransın ihmal etmesin 2. Sırada olmaya razıyım Allah korusun bana bişey olur çocuğuma bakacak kişi babası anne kadar önemli baba olmakta eşinin biraz korkması lazım ne kadar kızarsa kızsın sana evden gitmeyecek bunu bilmesi gerekiyor
Tereyağı yerine zeytinyağı olur mu acaba ay içinde de yok yok ben daha hiç bu kadar zengin bir çorba yapmadım dokunur diye kokrtm şimdi ufaktan zenginleştirerek yapsam iyi olur soğan falan da koymadım daha hiçEkran görüntüsü almıştım bu galiba
Soğan sarımsak koyunca bence daha çok seviyorlarTereyağı yerine zeytinyağı olur mu acaba ay içinde de yok yok ben daha hiç bu kadar zengin bir çorba yapmadım dokunur diye kokrtm şimdi ufaktan zenginleştirerek yapsam iyi olur soğan falan da koymadım daha hiç
Bende aynı şeyi düşündüm tereyağ,soğan sarımsak hiç kullanmadımTereyağı yerine zeytinyağı olur mu acaba ay içinde de yok yok ben daha hiç bu kadar zengin bir çorba yapmadım dokunur diye kokrtm şimdi ufaktan zenginleştirerek yapsam iyi olur soğan falan da koymadım daha hiç
Aslında bunu gece yatmadan versek doyurucu olabilirBende az önce keçiboynuzlu bebe bisküvisi irmik ve içine rondadan incir geçirip koydum başka meyve de koyulabilir. Biraz yedi ama çabuk doydu
Yavaş yavaş ekleye ekleye gidiyorum benimki baya sıkıntılı tuvalet gaz falanSoğan sarımsak koyunca bence daha çok seviyorlar
Ben akşam 7 den sonra bişey vermiyorum. Bilmiyorum belki rahatsız eder diye düşünüyorum. Geçen akşam buna benzer bi tarif yaptım doyurucu olur belki uykusu uzar diye ama gene aynı 2 saate bir kalktıAslında bunu gece yatmadan versek doyurucu olabilir
Bizimkiler ne yerse yesin iki saatte bir uyanacak heraldeBen akşam 7 den sonra bişey vermiyorum. Bilmiyorum belki rahatsız eder diye düşünüyorum. Geçen akşam buna benzer bi tarif yaptım doyurucu olur belki uykusu uzar diye ama gene aynı 2 saate bir kalktı
Uyandığında bişey veriyormusun beinmkide saat başı kalkıyorBizimkiler ne yerse yesin iki saatte bir uyanacak heralde
Bu sefer de ben uyuyamadım:) sistit oldum ve 4 ten sonram uykusuz geçti. Bebek ise 7 yendoğru kalktı:)Ay maşallah çok sevindim ya darısı başımızıa
Emziriyorım canım iki çekip uyumaya devam ediyor ve desteksiz oturamıyorUyandığında bişey veriyormusun beinmkide saat başı kalkıyor
5 ay 21 günlük canım. Bir hafta boyunca deniycem aynı programı. Eğer artık böyle olursa tesadüfen değil uyguladığımız program sayesinde böyle olduğuna kanaat edicem.Ayy yaz nolur yaz kaç günlüktü bebeğin? Maşallah inşallah düzelir artık hep böyle uyur
Nasıl yapıyorsunuz tarif nedir?Sabah gözümü açtım marketten taze fasülye istedim bebişe onu yapıyorum şimdi
Kızlar yapamadımNasıl yapıyorsunuz tarif nedir?
Aa niyeKızlar yapamadımtarif veremeyeceğim o uğzden çok kötü oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?