- 8 Aralık 2022
- 1.210
- 1.305
- 31
- Konu Sahibi Buffalosos
- #65.181
Kızlar size tuhaf gelebilir ama bebeğimin bir uyku halleri beni çok etkiliyor çok yoruluyorum gece sarf ettiğim efordan dolayı eşime söylediğimde hepimiz yoruluyoruz geçecek bilmem ne deyip savuşturuyor beni psikolojik olarak da biraz çökmüş durumdayım dün bebeğime çok sinirlendimyatirdim 20 dk uyudu hayır uykusu da var, kızdım bağırdım çağırdım yüzüne yüzüne ağladım sonra o da benim ağladığımı görünce o da ağladı birlikte ağladık karşılıklı evde sakinleştim bayağı dolu hissediyorum kendimi bilmiyorum kimseye de bir şey diyemiyorum eşim bile basite alıyor anneme desem biz de öyleydik diyorlar geceleri sürekli uyanmak çok sinirime dokunuyor bir şikayeti bir hastalığı hiçbir şey yok yani olağanüstü bir şey istemiyorum sonuçta nasıl milletin bebeğe uyuyorsa benimki de ortalama uyusun yani çok böyle uykucu olsun demiyorum ortalama uyusun yani onun için çabalıyorum ediyorum Bir sürü saatlerde sonuç en fazla yarım saat 40 dakika sonra bir daha uyanıyor çok koyuyo çok yoruyor beni bu durum, gün içinde konuşmamı enerjimi herşeyimi etkiliyor bu durum amma da abarttın diyebilirsiniz saygı duyarım