- 9 Haziran 2023
- 3.367
- 2.536
- 36
- Konu Sahibi Buffalosos
- #65.061
Masallahhh benimkide az almış mama yediğini halde canmKizlar az önce evdeki tsrtiyla ölçtüm yaklaşık 1 buçuk aydır 9.20 kilo normal mi hiç kilo almaması? Gayet emiyo da boyu da 68 cm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Masallahhh benimkide az almış mama yediğini halde canmKizlar az önce evdeki tsrtiyla ölçtüm yaklaşık 1 buçuk aydır 9.20 kilo normal mi hiç kilo almaması? Gayet emiyo da boyu da 68 cm
Bende bugün aşıya gideceğimSağlıklı olsunlarda
Ne zaman kontrol kuzum.Olabilir benim bebeğim 2.500 kg doğdu 1 yaşında 10 kilo olması mümkün değil 2 aydır çok yavaş kilo aldı bakalım bu ay ne kadar almış olacak
Çok şükür kolundan yakaladım kafası yere değdi tabi ama direk düşmedi tuttuğum için hızını baya hafifletmiş oldum ama yime de kendime çok kızgınım daha öok önlem almam gerekiyorOy kurban olurum kıyamam. Çok geçmiş olsun kafası yere hızlı geldiyse bi doktora götür önlem amaçlı
Bugün canım. Aslında haftayaydı ama eşim izinliyken bugün randevu buldum bakalım gideceğiz farklı bir doktora. Bir türlü doğru doktoru bulamadım dua edin bu sefer içime sinsin doktorNe zaman kontrol kuzum.
Çok dikkat etmemiz gerekiyor desene Allah korusun masum meleklerimiziÇok şükür kolundan yakaladım kafası yere değdi tabi ama direk düşmedi tuttuğum için hızını baya hafifletmiş oldum ama yime de kendime çok kızgınım daha öok önlem almam gerekiyor
Ben direkt haşlayıp koyacağım suyunu içine herhangi bir sebze bir şey atmadım anne sütünü sakladığımız torbalara koymuslar onlara koysak nasıl olur kiHavuç patates soğan sarımsak defne yaprağı koydum. Cam olmaz aynen canım ben şunu aldım. Bunlara koydum
Og naturalden mi aldın canım üstündeki tarife göre denedim.Ona göre azalttım aynı oranda.Cünkü o kadar çok yemiyordu
O poşetler büyük değil miBen direkt haşlayıp koyacağım suyunu içine herhangi bir sebze bir şey atmadım anne sütünü sakladığımız torbalara koymuslar onlara koysak nasıl olur ki
Evet ordan aldımOg naturalden mi aldın canım üstündeki tarife göre denedim.Ona göre azalttım aynı oranda.Cünkü o kadar çok yemiyordu
Çıkarsak üç gün içinde bitirsek posettekini dolap içerisinde diye düşündüm bozulur mu acabaO poşetler büyük değil mi
Evet canım hatırlıyorum efemizin kafası şişmişti çok az korkmuştuk kapı çalıyor mesela halıya atıyorum yapacak bir şey yokBen de düşünmüştüm kanepeden çok küçüktü bidaha hiç koymuyorum halıya koyuyorum hep korkmuştur Benimki nün kafası silmiştim alni
Sıkıntısız geçer inşallahBende bugün aşıya gideceğim
Çok çok geçmiş olsun kuzum çok üzüldüm.Rabbim korusun bebeklerimiziÇok şükür kolundan yakaladım kafası yere değdi tabi ama direk düşmedi tuttuğum için hızını baya hafifletmiş oldum ama yime de kendime çok kızgınım daha öok önlem almam gerekiyor
Bugün doktora gittim benim doktor da aynısını söyledi.. Ama pirinç unu muhallebi irmik verebilirsin dedi bizim kızın kilosu az olduğu içinValla doktorumuz yedir çatalla eş ez ver dedi(7. Aylığız)