- 8 Aralık 2022
- 1.299
- 1.382
- 63
- 31
Kizlar az önce evdeki tsrtiyla ölçtüm yaklaşık 1 buçuk aydır 9.20 kilo normal mi hiç kilo almaması? Gayet emiyo da boyu da 68 cmBenim doktor 1 yaşına geldiğinde çocuğun 10 kilo olmasını bekleriz demişti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar az önce evdeki tsrtiyla ölçtüm yaklaşık 1 buçuk aydır 9.20 kilo normal mi hiç kilo almaması? Gayet emiyo da boyu da 68 cmBenim doktor 1 yaşına geldiğinde çocuğun 10 kilo olmasını bekleriz demişti
İnşallah bakalım bir düzen tuttururz zamanlaHergun irmiği kullanma. Bazı günler tereyağı un kavur varsa etvkemik suyu ile tatlandır hasladigin sebzeyle birleştir kaynat. Pirinç ile yap. Bulgur bulabilirsen siyez buğdayı kullan bulgur yerine. Donusumlu olarak devam et
Biz prezervatifKızlar nasıl korunuyorsunuz?
Hadi ya buna üzüldüm cidden. Bizim imkansız gibi bişey çok az kilo alıyor ne zamandırBenim doktor 1 yaşına geldiğinde çocuğun 10 kilo olmasını bekleriz demişti
Evdeki baskül ile farklı çıkıyor bazenKizlar az önce evdeki tsrtiyla ölçtüm yaklaşık 1 buçuk aydır 9.20 kilo normal mi hiç kilo almaması? Gayet emiyo da boyu da 68 cm
Evet canım içinde kemik vs olabilir süzdükten sonra soğusun öyle buzluğa koyKızlar bu ilikli kemik sularını süzecek miyiz
Oy kurban olurum kıyamam. Çok geçmiş olsun kafası yere hızlı geldiyse bi doktora götür önlem amaçlıKızlar bugün bebeğim yatağımdan düştü ya öyle korktum ki anlatamam. Sağlık ocağına gidecektik hazırlanıyordum eşimde salonda uyuyor oğlumu yatağa koydum yanındayım zaten hatta onu başlık tarafına koydum okulda dönerse buraya gelene kadar tutarm dedim öyle hızlı döndü ki tam düşerken tuttum ama kafası yere değdi ses geldi allahtan kolundan tuttum son anda baya pzğldüm ağladım bağırdım eşime gel diye benden mi korktu yoksa canımı acıdı baya baya ağladı ama aşırı korktum bebeklerinizi 1 sn gözden ayırmayın cidden 1 sn ye de oluyor her şey o kadar her yerine yastık koysam da artık fayda etmiyor zaten pimpirikliydim şimdi iyice fobi olavak bende devamlı yatağına koyucam orda da durmuyor ağlıyor ama düşmesşnden iyidir
Kaç kilo ki şuanHadi ya buna üzüldüm cidden. Bizim imkansız gibi bişey çok az kilo alıyor ne zamandır
ne içerisine koydunuz canım suları ya cam kavanoz patlar kâğıt bardağa mı koyacagızEvet canım içinde kemik vs olabilir süzdükten sonra soğusun öyle buzluğa koy
Geçen ay 5650ydi bugün de kontrole gideceğiz bakalım. Ama çok az kilo alıyorKaç kilo ki şuan
Havuç patates soğan sarımsak defne yaprağı koydum. Cam olmaz aynen canım ben şunu aldım. Bunlara koydumB
ne içerisine koydunuz canım suları ya cam kavanoz patlar kâğıt bardağa mı koyacagız
Çok geçmiş olsun canım iyi yakalamışsın miniği bende çok zorda kaldığımda halıya koyuyorum umursamıyorumKızlar bugün bebeğim yatağımdan düştü ya öyle korktum ki anlatamam. Sağlık ocağına gidecektik hazırlanıyordum eşimde salonda uyuyor oğlumu yatağa koydum yanındayım zaten hatta onu başlık tarafına koydum okulda dönerse buraya gelene kadar tutarm dedim öyle hızlı döndü ki tam düşerken tuttum ama kafası yere değdi ses geldi allahtan kolundan tuttum son anda baya pzğldüm ağladım bağırdım eşime gel diye benden mi korktu yoksa canımı acıdı baya baya ağladı ama aşırı korktum bebeklerinizi 1 sn gözden ayırmayın cidden 1 sn ye de oluyor her şey o kadar her yerine yastık koysam da artık fayda etmiyor zaten pimpirikliydim şimdi iyice fobi olavak bende devamlı yatağına koyucam orda da durmuyor ağlıyor ama düşmesşnden iyidir
Sağlıklı olsunlardaGeçen ay 5650ydi bugün de kontrole gideceğiz bakalım. Ama çok az kilo alıyor
Öyleymiş canım cahil gibi oldum.dokyora o ne dedinH hersey guzel maşallah tosunuma boyu kaç olmuş. 3 gün kuralı 1 çay kaşığı 1 Katarlı kaşığı sonra isterse 1 yemek kaşığı bir besini tadım yaptiricaksin canım. Hem bağırsak sistemi aliscak hemde alerjik durum var mı bakicaksin
Ben de düşünmüştüm kanepeden çok küçüktü bidaha hiç koymuyorum halıya koyuyorum hep korkmuştur Benimki nün kafası silmiştim alniÇok geçmiş olsun canım iyi yakalamışsın miniği bende çok zorda kaldığımda halıya koyuyorum umursamıyorum