- 4 Ağustos 2022
- 4.896
- 2.423
- Konu Sahibi Buffalosos
- #64.521
Kızlar irmik konusunda konuşmuştuk galiba bugün ilk defa irmik kullanacağım bakalım ne tepki verecek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben wee baby akıtmaz alıştırma bardağı aldım kendi emip çekince su geliyor benimkide çok sevdi su içmeyikızlar bu aventin alıştırma aylıkları var ya onlardan kullanıyoruz su içiyor ama deliği büyük sanırım baya bir su geliyor.Siz ne kullanıyorsunuz.bir de suyu çok sevdi sürekli içmek istiyor.Bir sakıncası var mı ki acaba
1 olmqya başladı canım 2-3 günde yaparduGünde kaç kere yapıyor ki?
Bence sorun olmaz günde bi kere normal belki de bu mama bağırsaklarını düzenledi.1 olmqya başladı canım 2-3 günde yapardu
Benim ki acıkonca ayaklarını yatağa vuruyoKızlar bebeğiniz kendine vuruyor mu karnına karnına sürekli vuruyor tik oldu sanki gözünü açmadan vurmaya başlıyor
Doğru olabilir benim ki her gün yapıyo ve gelişmiyoKizlar oğluma günce 1 kere katı gıda veriyorum 1-2 yemek kaşığı arası var yok. Mama markası değişti bulamadım diye normalde 2-3 günde kaka yapardı şimdi günde yapıyor bu iyi değil sanırım değil mi ya annem çok kaka yapan gelişmez diyor korkuyorum
Bn de dün kullandım ve sevdiKızlar irmik konusunda konuşmuştuk galiba bugün ilk defa irmik kullanacağım bakalım ne tepki verecek
Merhaba ne marka mama veriyorsunuzKizlar oğluma günce 1 kere katı gıda veriyorum 1-2 yemek kaşığı arası var yok. Mama markası değişti bulamadım diye normalde 2-3 günde kaka yapardı şimdi günde yapıyor bu iyi değil sanırım değil mi ya annem çok kaka yapan gelişmez diyor korkuyorum
Günde 1kere yapsa normal. Çocuğum 3gunde 1kere yapar doktorda normal diyo.1 olmqya başladı canım 2-3 günde yapardu
Ben de internetten istemiştim bugün geldi acaba kullanmak için erken mi diye düşünüyordumKızlar irmik konusunda konuşmuştuk galiba bugün ilk defa irmik kullanacağım bakalım ne tepki verecek
Meyve ile mi karıştırıp vereceksinKızlar irmik konusunda konuşmuştuk galiba bugün ilk defa irmik kullanacağım bakalım ne tepki verecek
Nasıl yaptınBn de dün kullandım ve sevdi
Ben 1 aydır tadım yapıyorum daha ilk defa irmik kullandım birde ilk defa bulamaç yaptım bugün. Sevdimi anlamadım ıı ıı diyip durdu anlamadım ne demeye çalıştığınıBen de internetten istemiştim bugün geldi acaba kullanmak için erken mi diye düşünüyordum
Valla değişik bişey yaptım kendi kafama göre avakado kayısı keçiboynuzu pekmezi ve irmik kullandımMeyve ile mi karıştırıp vereceksin
İrmik yaptım biraz da içine şeftalinin suyunu koydum yumuşatsın çok katı kalmasın diye.. Ama doğru mu yaptım yanlış mı bilmiyorumNasıl yaptın
İrmiği pişirdin miİrmik yaptım biraz da içine şeftalinin suyunu koydum yumuşatsın çok katı kalmasın diye.. Ama doğru mu yaptım yanlış mı bilmiyorum
Benimki şevmeyincr ağzından çıkarıp ağlıyor yüzünü ekşitiyorBen 1 aydır tadım yapıyorum daha ilk defa irmik kullandım birde ilk defa bulamaç yaptım bugün. Sevdimi anlamadım ıı ıı diyip durdu anlamadım ne demeye çalıştığını
Ne konuşmuştuk irmik ile ilgili unutmuşumİrmik yaptım biraz da içine şeftalinin suyunu koydum yumuşatsın çok katı kalmasın diye.. Ama doğru mu yaptım yanlış mı bilmiyorum
Aptamıl hep verdımKizlar hazır mama veren varmı, ne marka çocuğunuza veriyorsun mamayı. Cocugum şuan mama reddi yapıyor az yiyor.
Kullandınız mı kızlarBen de internetten istemiştim bugün geldi acaba kullanmak için erken mi diye düşünüyordum