- 9 Haziran 2023
- 3.353
- 2.530
- 36
- Konu Sahibi Buffalosos
- #64.221
3 bına ötede kına var ben kınayı basmaya gıdecem kaç saattir ağlayarak uyanıyor zaten sureklı elinde agzına kasınıyor huysuz vırcın yaww kaç uyudu kaç uyandı çocuk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Büyük oğlunu daha az mı ortama soktun? Efe daha çok insan görüyor belki sosyaldir ondanBenım oğlan yılısık herkese gıdıyor bu kım drmıyor oynasıyot abısı gıbı degıl abısı yabani ıdı hala öyle babası kılıklı
Evet hep kayıyor onu düzeltiyorumOturmayı bilmşyor ya hem onundur hem yemekle uğral zor oluyor
Allah affetsin bizim evede cami çok yakın. Artık pencereler açık yatiyoruz ya sabah ezaninda bebek aglayarak uyanıyor. Hani hoparlörun sesini biraz hoca kisabilir gibime geliyor. Çok çok yukses ses. Her sabah bunu yaşıyoruz3 bına ötede kına var ben kınayı basmaya gıdecem kaç saattir ağlayarak uyanıyor zaten sureklı elinde agzına kasınıyor huysuz vırcın yaww kaç uyudu kaç uyandı çocuk
Evt benım büyük oranda enfeksiyon doğmuştu baya eve getiremedim yenı doganda yatmıştı pınpırıktım bunda dağa rahatım ona bakarakBüyük oğlunu daha az mı ortama soktun? Efe daha çok insan görüyor belki sosyaldir ondan
Iyi haşlanmış sarısı. Tek başına tuketilmemesi gerekli dikkat edin. Damara boğaza yapışır. O yüzden peynirle karistirdim arada yoğurtla. Fakat benim kız sevmedi. Sonra zeytinyağı ile peynir ile pisirdim gene sevmedi. Pekmezle tatlandirdim gene sevmedi. Yani hiç tek yumurta haliyle vermedim yemesi zor gıdalardan biri olduğu için bebeğe zorluk çıkartır.Yumurta nasıl verdin
Dun kakada kan gören biri olarak bu konuda bende şaşkın durumdayim aslinda. Genel belirtiler var ama onu da gozlemlemek başlarda zor oluyor. Bu konuyu pek bende anlayamıyorum. Hele dünkü olaydan sonra iyice tuhafLstimYa şu alerji olayını nasıl anlıcaz benim oğlumun normalde de kolları kızarık sıcaktan hep benek benek oldu yemekten öncede vardı yani nasıl ayırt ederim
Bize 1 yaş dedi tekrarMasallah sevindim yapmamasina
Biz 1. Ayda göz 3 buçukta rop 4bucuk 5 de iken bi enf olmuştu o zaman ara muayeneye getirdim. Eylülde kontrol istiyorum dedi göz doktorumuz. Rop çekimi sonrasında 6 ayda bir kontrol yaptırın demişti. Göz doktoru ne araliklarla talep ederse öyle gidicez eylülden sonra
Canım pirinç tadımı nasıl yaptınız.Ne yesek yemek istiyor yoğurttu kabaklı havuçlu tatlı patatesti geçiştiriyorum ama bir tattıgımız şeylerden çorba mama gibi şeyler nasıl yapacağız şaşırdım valla.öğünlere geçelim diyoruz yavaştan düzenli olmasa da.neler yapıyorsun neler yapabilirizBende ilk yoğurtla başladım. Sebze meyve siralamam yoktu elimde taze mevsimlik meyve varsa onu denettim yoksa sebze denedik. Bibzaman sonra yumurta denettim. Son 2 gündür daha önce denediğim sebze ve pirinç ile çorba yapıyorum. Yavaş yavaş yemek olayına giricem bakalim.
Canım benim geçmiş olsun ben dün kaçırmışım bir şey yok inşallah geri dönüp okuyacağım inşallahDun kakada kan gören biri olarak bu konuda bende şaşkın durumdayim aslinda. Genel belirtiler var ama onu da gozlemlemek başlarda zor oluyor. Bu konuyu pek bende anlayamıyorum. Hele dünkü olaydan sonra iyice tuhafLstim
Bende böyle yaptım. Bi balkabagi kullandım bi yeşil kabak. Çatalla ezdim. Biz yerken kıza genelde meyvelerden veriyorum. Yada yoğurt veriyorum. Yemek saatlerine denk gelmiyor onun ogunleri suan. Daha düzen olusturamadimMoni moni mesela tarif kitabında söyle bir basit tarif gördüm
Soğanı da ilk deneyeceğin için daha önce denediğini sebzeleri kullanarak ilerle. Tereyağı konusunda bilgim yok. Zeytinyağı ile dene.Kapya tadımı yapmadım bari kapya tadımı yapalım söyle bir tarif daha var örneğin bu tarifte tereyağı var soğan var bunları nasıl kullanacağız tereyağı kendimiz mi yapcaz Allahm kafamda deli sorular ne yapacağımı bilmez haldeyim hadi tadım basitti Moni moni
Saolasin canim. Dun bi sey yazmadım zaten. Kakayi da alıp hemen acile gittim. Örnek verdim. Bakteri rota kan tahlili yapıldı. Elhamdülillah sorun görülmedi ama takipcisi olup yeniden tekrarlarsa yeniden doktora gidicez.Canım benim geçmiş olsun ben dün kaçırmışım bir şey yok inşallah geri dönüp okuyacağım inşallah
Tadım yerine bunlardan birini yapıp öğlen gibi yedirirsin. Aksam üstüne meyve yaparsın. 7. Ay sonrasında kahvaltı ara öğün öğle ara öğün sonra akşam diye düzen oturur zamanla. Bi anda 3 ana 2 ara öğün oluşmaz.tadımda sonlara gelen kızlar bu tarifler hakkında ne düşünüyorsunuz.Öğünlere nasıl geçeceğiz
İnsallah önemli bir şey değildir olsaydı çıkardı zaten bir daha tekrarlamaz inşallah olmuş bitmiş olsunSaolasin canim. Dun bi sey yazmadım zaten. Kakayi da alıp hemen acile gittim. Örnek verdim. Bakteri rota kan tahlili yapıldı. Elhamdülillah sorun görülmedi ama takipcisi olup yeniden tekrarlarsa yeniden doktora gidicez.
Hepsini birlikte suya atıyorum. Birlikte hepsi iyice yumusadiginda altını kapatıp çatalla eziyorum içine az zeytinyağı atıp bi tasim kaynatiyorum. Sonra soğumaya alıp ılık soğuk arası yediriyorum. Yanına yoğurt ileMoni moni örmeğin sebzeleri suda haşlayıp içine bulgur ya da pirinç atalım gibi mi kuzum