- 4 Ağustos 2022
- 5.263
- 2.584
- 103
Bence hiç bişey eskisi gibi olmaz yani bende öyle olacak ben özellikle eşime çok öfkeliyim hiç affedemiyorum onu lohusalığımda ve sonrasında bana yaşattıklarını hazmedemiyorum aklımdan çıkmıyor. Anneme kızıyorum ama o süreçte ve hala bi tek annem bana destek oldu. Bilmiyorum şuan sanki annem de bişeyleri zorla yapıyor gibi geliyor belki ben alınganım yada. Gerçekten bu saat oldu ne yemek yedim ne oturabildim eskiden biri deseydi bebeğim uyumuyor hiç bişey yapamıyorum diye abartıyor derdim ama gerçekmiş. Ben hamileyken ve lohusalığım da çok ağladım bence benim bebeğim de bu enerjiden dolayı böyle mızmız huysuz. Zaten kolik bir bebekti. Sonra düzeldi çok şükür dedim bu sefer de hiç durmuyor uyumuyor ağlamasa gene razıyım ama ağlayınca sürekli ayakta gezdirmek zorunda kalıyorum pert oluyorum. Saçının telini dünyalara değişmem bazen böyle konuşunca kendime kızıyorum şikayet ediyorsun etme diyorum ama gerçekten dayanamıyorum bazen. 4 kere uyuttum yerine koydum uyandı yemek bile yememişim en son saçlarımı yolacaktım. Çocuğa belli etmiyorum gülümsüyorum ama kafayı yememek elde değilAh canım çoğumuz aynı durumdayız.Eşlerimizle aramız hala eskisi gibi değil yoğunluk yorgunluk kendine bile vakit ayıramamak.Kendimize bile alışamadık daha.Benim annemler de iki üç aydır bahçe işlerinden dolayı köye gittiler.Bu zamandan beri desteksiz bakıyorum.cok zor.İnsan bekliyor ki bir kap yemek yapsa gönderse bile bizim için çok büyük bir şey.Bebegi iki saat tutsa market alışverişi temizlik gibi şeyler yapmak için bizim için çok büyük şeyler.malesef beklemekle olmuyor küsmemek de dediğin gibi olmuyor çünkü küssek kendimize zarar.Güya annem doğumdan sonra evinde yemek yapacak gelmese bile bana gönderecekti bir kez dahi yapmadı.Ama ben kendimi farkediyorım ki çok daha fedakarım bu konuda.Köye yanlarına gitçek olsam bebekle dahi yemek yapıp götürüyorum fırsatı olmaz yemek yapamaz ye.Börek yapıp götürdüm geçen gittiğimde aslında kendimden çok büyük fedakarlık bebekle onu yapmak bile . Basımı kaşıyacak vaktim yok ama mutlu etmeyi seviyorum sanırım. Aynı özeni karşımdan görmediğimde de çok üzülüp kırılıyorum içten içe.Gecici bir süreç içerisindeyiz azıcık daha düşünceli olsalar ne olur sanki demi… eşle de durumlar kanki gibi.bilmiyorum eskisi gibi olur mu her şey…