- 17 Ocak 2010
- 1.006
- 743
- Konu Sahibi Buffalosos
- #62.981
Teşekkür ederim cnmYoğurt ile başladım. Sırasıyla 3 gün kuralı ile çay tatlı yemek kaşığı olarak ilerledim. Sonrasında meyve tadimlari yaptım yoğurtla okeylendigi için peynir için ekstra gün saymadım mesela. Sonra yumurta sarısı denedik oda okeylendj. Sebzeler de yavaştan başladım. Okeylenen sorunsuz yiyecekleri hergun veriyorum. Mesela kahvaltı yaparken haşlanmış yumurta peynir salatalık. Bi kaç sebze denemesinden sonra doğal dut pekmezim vat onu deneyip kahvaltıya dahil edicem bi kaç hafta sonra ceviz denemesi yapıp onuda kahvaltıya ekliycem. Bunlar günlük kahvaltı için sabit olacak şeyler. Olgun kaliteli den gelirse avokado eklemesi yapicam kahvaltılara. Büyüdükçe pankek vs cesitlenir. Öğlen ikindi ne zaman uygunsada daha önce okeylenmjs ürünlerin yanına o gün yeni bi sey de denemeye almadiysam kahvaltı için yeni bi ürün denemesi yapıyorum yanına da daha önce yediği şeyleri de az az koyuyorum. Yoğurt fix hergun veriyorum. Eger sebze öğünü yaptiysam meyveyi ayrı zamanda veriyorum. Bi kaç meyve karıştırıyorum. Onun dışında sebze Yoğurt verirken ayrı ayrı verip karistirarak vermiyorum.