- Konu Sahibi Buffalosos
- #62.941
Merhaba erkek mi kız mı bebeğiniz ? Bence gayet iyi boyu kilosuEvet mama ve anne sütü içiyordu 5. Ay 4 günlük 6750 kg 67 cm boy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba erkek mi kız mı bebeğiniz ? Bence gayet iyi boyu kilosuEvet mama ve anne sütü içiyordu 5. Ay 4 günlük 6750 kg 67 cm boy
Yaaa ne güzel masallah biz 1 gün kabak yedik ertesi gün kakasi aşırı suluydu ara verdim bir kaç gün serüvenekızlar kabak yoğurt denedik bugün bebeğim çok sevdi
Aaa regl olacağım takvim bugünü gösteriyorRegl döneminde misin o dönemde de azalıyor
Erkek bebeğim canım içimi rahatlattınMerhaba erkek mi kız mı bebeğiniz ? Bence gayet iyi boyu kilosu
İshal olmadı muhtemel aslında bizde bile kabak ishal yaparYaaa ne güzel masallah biz 1 gün kabak yedik ertesi gün kakasi aşırı suluydu ara verdim bir kaç gün serüvene
Yani bana çok normal geldi boyu kilosu kaldı ki artık öyle eskisi gibi çok çok kilo almayacaklar bunu doktor kendisi de söylemişti kilo alımı azalacak diyeErkek bebeğim canım içimi rahatlattın
Sütüm de olmayınca kendimi kötü hissettimYani bana çok normal geldi boyu kilosu kaldı ki artık öyle eskisi gibi çok çok kilo almayacaklar bunu doktor kendisi de söylemişti kilo alımı azalacak diye
6 750 ye az mı dedi ya baya iyi bence doktordan doktora değişir benim oğlum 400 gram aldığında gayet iyi aldı demişti bazıları yok yere insanı korkutuyorEvet mama ve anne sütü içiyordu 5. Ay 4 günlük 6750 kg 67 cm boy
Bir şeyler yolunda gitmiyormuş gibi geldiğinde hemen kendimizde bir eksik bir suç arıyoruz.Annelik iç güdüsü kilosu gayet güzel benim de sütüm yok mama ile besleniyor.Normal kilo almış doktorlar da ilginç bazen gerçektenSütüm de olmayınca kendimi kötü hissettim
Ondan az gelmiş olabilir canım regl döneminde azalıyorAaa regl olacağım takvim bugünü gösteriyor
Yani persentile göre kilosu sınırın altında dedi aylık 350gr çok az dedi6 750 ye az mı dedi ya baya iyi bence doktordan doktora değişir benim oğlum 400 gram aldığında gayet iyi aldı demişti bazıları yok yere insanı korkutuyor
Ay inşallah öyledir teşekkür ederimOndan az gelmiş olabilir canım regl döneminde azalıyor
Evet gerçekten kimi normal diyor kimi az ne yapacağımızı şaşırıyoruzBir şeyler yolunda gitmiyormuş gibi geldiğinde hemen kendimizde bir eksik bir suç arıyoruz.Annelik iç güdüsü kilosu gayet güzel benim de sütüm yok mama ile besleniyor.Normal kilo almış doktorlar da ilginç bazen gerçekten
Peki balkabagi da aynısı olur mu. Ben balkabagi yemem hiç ama iki gündür kıza veriyorumİshal olmadı muhtemel aslında bizde bile kabak ishal yapar
Meme reddi yaşadınız mı bu aralar o da etki edebilirYani persentile göre kilosu sınırın altında dedi aylık 350gr çok az dedi
Aynısını bana da dedi. Aşırı moralim bozuldu çok düşük dedi.Yani persentile göre kilosu sınırın altında dedi aylık 350gr çok az dedi
Benimki de 4-5 saat uyurdu. Şimdi 2 saatte bir en iyi ihtimal kalkıyoruz. Çok yoruldum. Nasıl geçicek bu dönem. Bi de kalkıp işe gidiyorum.Gece Saat başı kalkmaktan bıktım ne zaman düzelecek bu uykular, abartmıyorum yalan söylemiyorum nazar olmasın diye 6 7 saat aralıksız uyuyan bebek gitti saat başı kalkan ve oyun oynayan bebek geldi. Sorun bende mi ben mi yanlış yapıyorum napiyorum.
Yanıma aldım uyaniyo, yatağına koyuyorum onda da uyaniyo saat başı istisnasız, belki şu an uykum yok ama moralim çok bozuk
Doğru diyorsunuz aslında meme reddi yaşamadık ama galiba sütüm azalmış bayağıMeme reddi yaşadınız mı bu aralar o da etki edebilir
Hareketlendiler o da etki eder
Siz minyonsaniz bebeğiniz minyon olur aslında çok faktör var kitap gibi konuşmak çok doğru değil hekimlerimiz ne yazık ki bunu çok yapıyor. Artık her ay 1 er kilo almayacaklar ki
Doymasa o bebeği susturamayız bence. En azından benim kızım öyle açken dağları deler. Sağımla çıkan süte ben inanmıyorum açıkçası. Bebeğin emdiğinden daha az çıkıyor. Hiç moralinizi bozmayın A Alliswell23 in de dediği gibi regl dönemleri de etkiliyor sütüDoğru diyorsunuz aslında meme reddi yaşamadık ama galiba sütüm azalmış bayağı