Bal kabağı ishal yapmazdır bence.Normalde bizde bile ödem atmak için öğlen diyetlerde kabak sote falan verilir bu da bagırsakları direk boşaltır ama balkabagı sanmamPeki balkabagi da aynısı olur mu. Ben balkabagi yemem hiç ama iki gündür kıza veriyorum
Normal kabak severim de hiç wc ihtiyacını takip etmemistim. Bal kabağı da hiç yemedim hayatımda ama bebeklere çok yararlı olduğu için kışın iyisinden denk gelince dolaba atmıştım. Yarında vericem sonra hafta 2 3 donusumlu yediricem inşallah. Kakasininda yapmadj bugun ek yidaya başladığımdan beri baya değişti zaten diskilama durumu. Wc çıkartıp çıkartmama durumunu bilmediğimden sorayım dedim.Bal kabağı ishal yapmazdır bence.Normalde bizde bile ödem atmak için öğlen diyetlerde kabak sote falan verilir bu da bagırsakları direk boşaltır ama balkabagı sanmam
Balkabagını buzluga atarak çok iyi yapmışsın canım benim kavanozlar geldi kayısı şeftali yapcam yarın kış için.Bugün kaka yapmadıysa yarın sana dönüşü muhteşem olacaktır kesin o kakanın biriken kala fena oluyorNormal kabak severim de hiç wc ihtiyacını takip etmemistim. Bal kabağı da hiç yemedim hayatımda ama bebeklere çok yararlı olduğu için kışın iyisinden denk gelince dolaba atmıştım. Yarında vericem sonra hafta 2 3 donusumlu yediricem inşallah. Kakasininda yapmadj bugun ek yidaya başladığımdan beri baya değişti zaten diskilama durumu. Wc çıkartıp çıkartmama durumunu bilmediğimden sorayım dedim.
Allah yardımcın olsun kuzum. Seni çok iyi anlıyorum. Yani şükür ergen oğlum hırçın değil. Açıkçası ilk baştan sesini yükseltemeyecegini hatta of- ya gibi iki harfli sitem sözcükleri bile kullanacağını bilmesine rağmen bende zaman zaman buhran geçiyorum. Bende üstüme yapışan hardal sarısı gomlegimden burberry desenli şalımdan çok sıkıldım. Son zaman saçımı boyadım bı iyi geldi. İki üç takı alışverişi yaptım bı tık kendime geldim. Kupelerimi degistirdim. Ne bilim gün içinde ufak bı makyaj yapmaya çalışıyorum bir kalem bir rimel kendime iyi geliyor. Sende bir yerden basla arkadasim seni ne iyi hissettirir önce onu bulalım. Yoksa emin ol çocuk değil seni yoran net anlayissiz bir eş affına sığınarak. Allah Sabir versin.Iyı berbat bır gün berbat bır hayat sıkıldım bulandım ben olmaktan vazgectım ıkı çocuk annesı bır adamın esı sadece ben ben drgılım sankı yorgunum hayatta şunu kendım ıcın yapacam bısı kalmadı aman çocuklar ıyı olsun aman adamla ıyı hrcın huzur kacmasın bitkinlik noktasındayım
3. Gün yoğurt verdim kapattım. Yarın kabak başlıcam. İnsAllahKizlar ilk defa ek gıda ne verdiniz.diger günleri neyaptiniz kaç kaşık verdiniz.gunde kaç kere verdiniZ
Şimdiden kolay gelsin sana inşallah güzel bi sonuc alirsinBalkabagını buzluga atarak çok iyi yapmışsın canım benim kavanozlar geldi kayısı şeftali yapcam yarın kış için.Bugün kaka yapmadıysa yarın sana dönüşü muhteşem olacaktır kesin o kakanın biriken kala fena oluyor
Yoğurt ile başladım. Sırasıyla 3 gün kuralı ile çay tatlı yemek kaşığı olarak ilerledim. Sonrasında meyve tadimlari yaptım yoğurtla okeylendigi için peynir için ekstra gün saymadım mesela. Sonra yumurta sarısı denedik oda okeylendj. Sebzeler de yavaştan başladım. Okeylenen sorunsuz yiyecekleri hergun veriyorum. Mesela kahvaltı yaparken haşlanmış yumurta peynir salatalık. Bi kaç sebze denemesinden sonra doğal dut pekmezim vat onu deneyip kahvaltıya dahil edicem bi kaç hafta sonra ceviz denemesi yapıp onuda kahvaltıya ekliycem. Bunlar günlük kahvaltı için sabit olacak şeyler. Olgun kaliteli den gelirse avokado eklemesi yapicam kahvaltılara. Büyüdükçe pankek vs cesitlenir. Öğlen ikindi ne zaman uygunsada daha önce okeylenmjs ürünlerin yanına o gün yeni bi sey de denemeye almadiysam kahvaltı için yeni bi ürün denemesi yapıyorum yanına da daha önce yediği şeyleri de az az koyuyorum. Yoğurt fix hergun veriyorum. Eger sebze öğünü yaptiysam meyveyi ayrı zamanda veriyorum. Bi kaç meyve karıştırıyorum. Onun dışında sebze Yoğurt verirken ayrı ayrı verip karistirarak vermiyorum.Kizlar ilk defa ek gıda ne verdiniz.diger günleri neyaptiniz kaç kaşık verdiniz.gunde kaç kere verdiniZ
Böyle kahvaltı tabakları öğün yerine geçen menüler için erken değil mi daha bilmediğimden soruyorumYoğurt ile başladım. Sırasıyla 3 gün kuralı ile çay tatlı yemek kaşığı olarak ilerledim. Sonrasında meyve tadimlari yaptım yoğurtla okeylendigi için peynir için ekstra gün saymadım mesela. Sonra yumurta sarısı denedik oda okeylendj. Sebzeler de yavaştan başladım. Okeylenen sorunsuz yiyecekleri hergun veriyorum. Mesela kahvaltı yaparken haşlanmış yumurta peynir salatalık. Bi kaç sebze denemesinden sonra doğal dut pekmezim vat onu deneyip kahvaltıya dahil edicem bi kaç hafta sonra ceviz denemesi yapıp onuda kahvaltıya ekliycem. Bunlar günlük kahvaltı için sabit olacak şeyler. Olgun kaliteli den gelirse avokado eklemesi yapicam kahvaltılara. Büyüdükçe pankek vs cesitlenir. Öğlen ikindi ne zaman uygunsada daha önce okeylenmjs ürünlerin yanına o gün yeni bi sey de denemeye almadiysam kahvaltı için yeni bi ürün denemesi yapıyorum yanına da daha önce yediği şeyleri de az az koyuyorum. Yoğurt fix hergun veriyorum. Eger sebze öğünü yaptiysam meyveyi ayrı zamanda veriyorum. Bi kaç meyve karıştırıyorum. Onun dışında sebze Yoğurt verirken ayrı ayrı verip karistirarak vermiyorum.
Sizinki kaç. Kilo kaç cmAynısını bana da dedi. Aşırı moralim bozuldu çok düşük dedi.
İnşallah öyledir canım yine içimi rahatlattınnnDoymasa o bebeği susturamayız bence. En azından benim kızım öyle açken dağları deler. Sağımla çıkan süte ben inanmıyorum açıkçası. Bebeğin emdiğinden daha az çıkıyor. Hiç moralinizi bozmayın A Alliswell23 in de dediği gibi regl dönemleri de etkiliyor sütü
Bugün doktor elinle kontrol et dedi farklı bir sertlik olur anlarsın dediKızlar dişin çıkacağını nasıl anlıyoruz kabarık felan diyorsunuz ben anlayamıyorum ama bugün alt diş etlerinde beyazlık var hafif de sanki kalınlaşmış gibi. Böyle bişey mi
Bılmıyorum kı ne hale getirdi benı buhran gecırıyorum galıbaAllah yardımcın olsun kuzum. Seni çok iyi anlıyorum. Yani şükür ergen oğlum hırçın değil. Açıkçası ilk baştan sesini yükseltemeyecegini hatta of- ya gibi iki harfli sitem sözcükleri bile kullanacağını bilmesine rağmen bende zaman zaman buhran geçiyorum. Bende üstüme yapışan hardal sarısı gomlegimden burberry desenli şalımdan çok sıkıldım. Son zaman saçımı boyadım bı iyi geldi. İki üç takı alışverişi yaptım bı tık kendime geldim. Kupelerimi degistirdim. Ne bilim gün içinde ufak bı makyaj yapmaya çalışıyorum bir kalem bir rimel kendime iyi geliyor. Sende bir yerden basla arkadasim seni ne iyi hissettirir önce onu bulalım. Yoksa emin ol çocuk değil seni yoran net anlayissiz bir eş affına sığınarak. Allah Sabir versin.
Bugünler de geçecek sabretBılmıyorum kı ne hale getirdi benı buhran gecırıyorum galıba
İnsanın eşi yanında oldumu insan yorgunluğunu bile hatırlamıyor. Yanımda olduğu zamanlarda öyleydim hiç bilmezdim. Şimdi hep yorgunum çünkü yanımda beni anlayan dinleyen biri olmadığını düşünüyorumAllah yardımcın olsun kuzum. Seni çok iyi anlıyorum. Yani şükür ergen oğlum hırçın değil. Açıkçası ilk baştan sesini yükseltemeyecegini hatta of- ya gibi iki harfli sitem sözcükleri bile kullanacağını bilmesine rağmen bende zaman zaman buhran geçiyorum. Bende üstüme yapışan hardal sarısı gomlegimden burberry desenli şalımdan çok sıkıldım. Son zaman saçımı boyadım bı iyi geldi. İki üç takı alışverişi yaptım bı tık kendime geldim. Kupelerimi degistirdim. Ne bilim gün içinde ufak bı makyaj yapmaya çalışıyorum bir kalem bir rimel kendime iyi geliyor. Sende bir yerden basla arkadasim seni ne iyi hissettirir önce onu bulalım. Yoksa emin ol çocuk değil seni yoran net anlayissiz bir eş affına sığınarak. Allah Sabir versin.
61 cm 5650. Kilosu çok yavaşladı ona üzülüyorum bendeSizinki kaç. Kilo kaç cm
Yılların birikmişliği var sende. Ben bi kaç yılda bu hale geldim seni düşünemiyorumBılmıyorum kı ne hale getirdi benı buhran gecırıyorum galıba
1gun 1cay kaşığı yoğurt 2gun tatlı kaşığı yoğurt 3gun çorba kaşığı verdiniz demi.3. Gün yoğurt verdim kapattım. Yarın kabak başlıcam. İnsAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?