- 9 Haziran 2023
- 3.367
- 2.536
- 36
- Konu Sahibi Buffalosos
- #62.841
TosbaaaaTotosu tam ısırmalık olmuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TosbaaaaTotosu tam ısırmalık olmuş
Canımız sağ olsun kilo bu alınır da verilir deBız yedikte ne oldu sonuç ne süt var ne emen var 82. 5 kg bastım
Bız yedikte ne oldu sonuç ne süt var ne emen var 82. 5 kg bastım
Benım hep alma yönünde gıdıyor hıc verdıgım soylenemezCanımız sağ olsun kilo bu alınır da verilir de
Amin amin inşallahAtalarınıza rahmet olsun Şehitliği gezdiğimde tüylerim diken diken olmuş ağlamıştım çok farklı bir atmosferi var.İnşallah nasip olur
Emeklemeye ya da yürümeye başladıklarında peşlerinde dolanmaktan kilo veririz diye düşünüyorum ama hayırlısı artıkBenım hep alma yönünde gıdıyor hıc verdıgım soylenemez
Ha 3 ha 5 binzey olmaz ya daha yol uzun baktın veremeyip işin içinden cikamiyosun bi tane daha patlatirsin bebe. Gebelik kilom deyip işin içinden çıkarsınİnşallah Moni moni şu +3 ü bir verebilseydim yöresel yemekleri çok severim gelsin +5 ne de olsa zayıflayamıyorum can boğazdan gelir deyip yemeye devam
Ne demek yaşlılar böyle malesef benim annemde kaynana gibi kaynanam ondan daha anlayışlı valla. Bünyeyle alakalı bence. Eşimin tarafı zayıf ilk kızım onlara çekti. Bizim taraf ise kilolu. bu ikinci kızımıda sadece emziriyorum hatta tek meme emiyor ama güzel kilo aldı mesela bu bizim tarafa çekmiş.Çok teşekürler canım içim rahatladı biraz belki de çevrenin etkisi ile insan daha çok üzülüyor bana da kv sen ne yiyorsun ki çocuk beslensin diyor ondan kendimi suçlar oldum ister istemez
Ben de görmüstüm daha önce demek ki balgami yuttuKızlar bebeğim kusarken balgam vardı endişelenmeliyim
Bugun benim gözümde damar catladi emzordigimi söyledim Netira yazdi doktor. Cocuk doktoruna sordm süte gecer mi diye. Ben Netirayi yenidogana recete ediyorum bisey olmaz dediKızlar merhaba 45 günlük bebisim var doğduğundan bu yana gözü capaklaniyor doktora götürdüm damla verdi netira ama kaynanam bebek küçük damla söyle yapar böyle yapar diye kafamı bulandırdı acaba aranızda kullanan var mi
İnşallahhh yaEmeklemeye ya da yürümeye başladıklarında peşlerinde dolanmaktan kilo veririz diye düşünüyorum ama hayırlısı artık
Damar mı catladıBen de görmüstüm daha önce demek ki balgami yuttu
Bugun benim gözümde damar catladi emzordigimi söyledim Netira yazdi doktor. Cocuk doktoruna sordm süte gecer mi diye. Ben Netirayi yenidogana recete ediyorum bisey olmaz dedi
MaşallahhhNe demek yaşlılar böyle malesef benim annemde kaynana gibi kaynanam ondan daha anlayışlı valla. Bünyeyle alakalı bence. Eşimin tarafı zayıf ilk kızım onlara çekti. Bizim taraf ise kilolu. bu ikinci kızımıda sadece emziriyorum hatta tek meme emiyor ama güzel kilo aldı mesela bu bizim tarafa çekmiş.
Evet noldu neden oldu anlamadim cok korkunc görünüyorDamar mı catladı
Ayyy gecmıs olsun canm neden oldu uykusuzlık yorgunluk tır belkıEvet noldu neden oldu anlamadim cok korkunc görünüyor
Sagol canim sert öksürmüş olabilirsin tansiyon yükselmistr belki de tirnak falann gelmistir kasirken dedi doktor. Aynaya o kadar bakmoyorum ki ne zaman oldu haberim yok. Sabahtan batiyordu. Anneme gittim oglen kahve icelm dedik annnem farkettiAyyy gecmıs olsun canm neden oldu uykusuzlık yorgunluk tır belkı
Ayyy acaba bebım gözüm de batıyor demıstım ya benım de öyle oldukı gecmis olsun çok yaSagol canim sert öksürmüş olabilirsin tansiyon yükselmistr belki de tirnak falann gelmistir kasirken dedi doktor. Aynaya o kadar bakmoyorum ki ne zaman oldu haberim yok. Sabahtan batiyordu. Anneme gittim oglen kahve icelm dedik annnem farketti
Meleni Baby 5 ben almamis olsam Meleni babye bakardim. Gerci ben oioiden 1 tabak 1 kasik aldim. Bir de pıre kasigi var evdeKızlar aklıma soktunuz bu mama sılıkon setlerını haaa ne deyım sıze