- 9 Haziran 2023
- 3.367
- 2.536
- 36
- Konu Sahibi Buffalosos
- #62.861
Trend yolda var gordumMeleni Baby 5 ben almamis olsam Meleni babye bakardim. Gerci ben oioiden 1 tabak 1 kasik aldim. Bir de pıre kasigi var evde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Trend yolda var gordumMeleni Baby 5 ben almamis olsam Meleni babye bakardim. Gerci ben oioiden 1 tabak 1 kasik aldim. Bir de pıre kasigi var evde
Sagol sana da gecmis olsun belki de yorgunluk tetiklediAyyy acaba bebım gözüm de batıyor demıstım ya benım de öyle oldukı gecmis olsun çok ya
Bu sıpalar bızı bızdeb ettı en son ne zman saç duzlestırdım ne zman makyaj yaptım gıyındım kusandım kı gıydıgım herşy tükürük kusmukSagol sana da gecmis olsun belki de yorgunluk tetikledi
Ayni durumdayiz zar zor boyattim 2 kez. Makyajdir föndür nerdeeBu sıpalar bızı bızdeb ettı en son ne zman saç duzlestırdım ne zman makyaj yaptım gıyındım kusandım kı gıydıgım herşy tükürük kusmuk
HaklısınızBu kayınvalideler laf söylemeye niye bu kadar meraklı anlamıyorum mideniz ne kadar alırsa o kadar yersiniz.Kendinizi suçlayıp canınızı boş yere hiç sıkmayın.
Kızınız kaç kilo şuanNe demek yaşlılar böyle malesef benim annemde kaynana gibi kaynanam ondan daha anlayışlı valla. Bünyeyle alakalı bence. Eşimin tarafı zayıf ilk kızım onlara çekti. Bizim taraf ise kilolu. bu ikinci kızımıda sadece emziriyorum hatta tek meme emiyor ama güzel kilo aldı mesela bu bizim tarafa çekmiş.
Meleni baby e bakınKızlar aklıma soktunuz bu mama sılıkon setlerını haaa ne deyım sıze
Aldım canm melenıbaby onluk kasık tabak setınıMeleni baby e bakın
Bende makyajsız topuklu ayakkabısız dışarı çıkmazdım illa saçımı maşa yapardım. Şimdi saçımı örüyorum Crocs ile dışarı çıkıyorum makyaj desen yok. Ama böyle de çok rahatsız hissediyorum ne bilim eşime karşı bu kadar özensiz olmak rahatsız ediyor beniBu sıpalar bızı bızdeb ettı en son ne zman saç duzlestırdım ne zman makyaj yaptım gıyındım kusandım kı gıydıgım herşy tükürük kusmuk
Hayırlı olsun canımAldım canm melenıbaby onluk kasık tabak setını
Cok teşekkür ederimBen de görmüstüm daha önce demek ki balgami yuttu
Bugun benim gözümde damar catladi emzordigimi söyledim Netira yazdi doktor. Cocuk doktoruna sordm süte gecer mi diye. Ben Netirayi yenidogana recete ediyorum bisey olmaz dedi
Esın sana karsı ne kadar ozenlıBende makyajsız topuklu ayakkabısız dışarı çıkmazdım illa saçımı maşa yapardım. Şimdi saçımı örüyorum Crocs ile dışarı çıkıyorum makyaj desen yok. Ama böyle de çok rahatsız hissediyorum ne bilim eşime karşı bu kadar özensiz olmak rahatsız ediyor beni
Daha guzellerı hepınızın olsun acemı olmuşum 13 yıl önce böyle tabak falan onluk yoktu almıstım 4 5 havlu arkası naylon onluktabakta hatırlamıyorum ya almadım galıba bıberın suluk vardı mama çocuğu oda 3 bolmelı bır tabağı vardı hepsını vermısım elımde kalan bebek arabadı puset bıde yelek battanıye nevresımk falanHayırlı olsun canım
En son 7 kiloyduKızınız kaç kilo şuan
MasalahhEn son 7 kiloydu
Ben kullanıyorum evet kustırıyor ya benımkı kusmazdı hıc sımdı hepSaglik ocağının verdiği demir ilacını kullandınızmı aşırı kusturuyor ya sizdede oldumu
Hiç sıfır sıfır sıfır ama işte ben düşünüyorum birazda kendimi daha iyi hissetmek içinEsın sana karsı ne kadar ozenlı