- 17 Nisan 2023
- 2.136
- 1.617
- 53
- 31
Ben siveno aldım benim bebiş çok beyaz doktor dışarı çıkarken sür dedi sürüyorum valla ( her ne kadar her yerde 6 aydan önce kullanmayın yazsa da ) doktor diyor ki 6 aydan önce güneş kremi kullanmak zararlı değil güneş zararlı diyorBana hiç bi sey demediler ama 1 yasa kadar devam edicem. Ve evet bizde hergun çıkamıyoruz aşırı sıcak. Dun öğlen gideceğim yolun ceyreginden geri döndüm. Bide hala güneş kremi konusunda kararsızım siz aldınız mı Yda düşündüğünüz bi marka var mi
Kızlar sağlık ocağının verdiği d vit yağ içerisinde ayçiçek yağı varmış ve bu yüzden bebeklerde sindirimde sorun oluyormuş ben sağlık ocağının verdiğini kullanıyordum.ocean öneriyorlar içeriğinde zeytin yağı varmış bilginiz olsunSiz hala d vitamini kullanıyor musunuz bilmiyorum ama ben bırakmadkm sağlık ocağı bana içmeye gerek yok kışın başlarsın dedi ama dinlemicem. Bunçar sanıyor ki biz dışarı çıkıyoruz güneş alıyoruz aksine güneş var diye çıkmıyorum
Yok almadım ya ama gerekiyor bencede doktora gidince soracağımBana hiç bi sey demediler ama 1 yasa kadar devam edicem. Ve evet bizde hergun çıkamıyoruz aşırı sıcak. Dun öğlen gideceğim yolun ceyreginden geri döndüm. Bide hala güneş kremi konusunda kararsızım siz aldınız mı Yda düşündüğünüz bi marka var mi
Doğduğundan beri onu kullanıyorum benKızlar sağlık ocağının verdiği d vit yağ içerisinde ayçiçek yağı varmış ve bu yüzden bebeklerde sindirimde sorun oluyormuş ben sağlık ocağının verdiğini kullanıyordum.ocean öneriyorlar içeriğinde zeytin yağı varmış bilginiz olsun
Bırakma canımSiz hala d vitamini kullanıyor musunuz bilmiyorum ama ben bırakmadkm sağlık ocağı bana içmeye gerek yok kışın başlarsın dedi ama dinlemicem. Bunçar sanıyor ki biz dışarı çıkıyoruz güneş alıyoruz aksine güneş var diye çıkmıyorum
Hangisini kullanıyordunuzOğlum 3 gündür kaka yapmıyordu normalde her gün 2 3 kere dolu dolu yapar azıcık yaptı oda gazla öıktı heralde bugün bir kaka yaptı ilk kez bu kadar çok heralde ve aşıeı kokuyordu bildiğin demir kokladım sanki. 2 gündür demir ilacını vermedim denemek için bugğn kakasını yaptı baya rahatladı ya
Kaçtık kullanıyorsunuzDoğduğundan beri onu kullanıyorum ben
Sağlık ocağının verdiğniHangisini kullanıyordunuz
D vitamini de demir de sağlık ocağının verdiğine kullanıyorum d vitamini 3 damla demir 7 damlaKaçtık kullanıyorsunuz
Kabız yapabildiğini söylemiştiler isterseniz ebeye bildirip değiştirin belki bebeğe iyi gelmemiştir kullandığınızSağlık ocağının verdiğni
İyi oluyor oyalanıyorUcanbalon ben Malatya lıyım canım
M merakediyorum1Moni moni bende yaz gelince bırakacağız sanıyordum ama ebemiz hayır 1 yaşına kadar kullanacaksın dedi.
Poşeti H hersey guzel demişti. Bende veriyorum arada eline
M Madamu şifa olsun inşallah
Bıde benınkı yapsa 3 gün kusmuğuna falanda kokuyorOğlum 3 gündür kaka yapmıyordu normalde her gün 2 3 kere dolu dolu yapar azıcık yaptı oda gazla öıktı heralde bugün bir kaka yaptı ilk kez bu kadar çok heralde ve aşıeı kokuyordu bildiğin demir kokladım sanki. 2 gündür demir ilacını vermedim denemek için bugğn kakasını yaptı baya rahatladı ya
400Kızlar ocean marka d vitamini kaçlık kullanıyorsunuz
Evet bende 6 ayi beklemiycem zaten bu senenin sıcaklığı önceki yıllar gibi değil. Benim kızım da baya beyaz tenli direkt güneş ışığına maruz bırakmasam da içim rahat etmiyo markada kararsız olduğum için hala alamadım yoksa şimdiye kadar alıp sürecektim.Ben siveno aldım benim bebiş çok beyaz doktor dışarı çıkarken sür dedi sürüyorum valla ( her ne kadar her yerde 6 aydan önce kullanmayın yazsa da ) doktor diyor ki 6 aydan önce güneş kremi kullanmak zararlı değil güneş zararlı diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?