- 2 Mart 2021
- 1.940
- 1.273
- 83
- 32
Benim kız aynı benim bebekliğim ikimizin 3-4 aylık halini yanyana koyduk aynı kopyam ama yanaklar aynı baba ve burnuBebişler kıme benzıyor herkesın bebegı çok tatlıdır emınım mınnak mayalı hamurlar ballı lokmalar
![Slightly smiling face :slight_smile: 🙂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f642.png)
![Slightly smiling face :slight_smile: 🙂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f642.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim kız aynı benim bebekliğim ikimizin 3-4 aylık halini yanyana koyduk aynı kopyam ama yanaklar aynı baba ve burnuBebişler kıme benzıyor herkesın bebegı çok tatlıdır emınım mınnak mayalı hamurlar ballı lokmalar
Bizim doktorda 180 gün olmadan başlama sakın dedi idrar arada sarı oluyor dedim normal havalar sıcak dedi su ver falan demedi ama ben veriyorumBenım bebegın kg alımı ıyı olduğu ıcın benım doktorda başlatmadı 6 ay dedı şu bıle verme bakrın idrar rengınssrı 1 çay kasıgı drdı bu sıcak havada yazık ya
Ben almayı düşünüyorum makarnalarını evet biraz sanki pahalı gibiKizlar merhaba "Makarna lütfen" katı gıda da tercih edicekmisiniz ben büyük oğlumda hiç boyle şeyler kullanmadım. Yani kolaylık olduğunu biliyorum açıkçası ağustosta ise baslicam o yüzden rahatlıkla alırım ama baslamicak olsam sanki fiyat olarak pahalı kiloya falan vurunca siz ne düşünüyorsunuz ?
Benim kızçe babasi. Hani kocamın kılsızı işte o kadar benziyorBebişler kıme benzıyor herkesın bebegı çok tatlıdır emınım mınnak mayalı hamurlar ballı lokmalar
Hahahahaha ben ankaralıyımHangi memleketler buralar yahu![]()
TopragımmmHahahahaha ben ankaralıyım![]()
Mecbur rrr canm kımse yok üs bass dustuBu arada senin hamaratlık da gözden kaçmadı masallah bebekle büyük temizlik yaprak sarmaları![]()
Canım istedi kuru patlıcan dolması yapacağımTopragımmm
Sana bana kötü haber sinop merkezde yaşamıyorum ve hiiic hamsilosa da gitmedimnsgsgsgsg zaten bize heryer hamsilos gibinoldugundan pek cazibesi yok oranın. 3 yık evvel bi sel felaketi olmuştu sinop ve kastamonunun sınır bölgesi var orda doğdum büyüdüm. Artık pek gitmek istemiyorum yeni yeni kendine geliyor ama çok harap etti sel. Gideceğimiz zaman sinop merkeze gidiyoruz amaBenim soy sop bi karışık aboookim kimdir belli değil
alabildiğine bozkır zaten tabi sen alışıksın hamsilosta çay içmeye bizim kıraçlarımızı beğenmezsin
![]()
Ahahah elbetteki var yurdumun her taşı toprağına hayranım. Ama bi 30 yıl mavinin yeşilin içinde boğulmuş biri olarak bana boş geliyo. Gözlerim yeşil arıyor
Belki biraz fazla gelmiştir. Bide gaz sorunu yasiyo olabilir. Ne kadar tek gıda versek de sindirim sistemleri şaşırmış olması olası. Çekirdekten olacağını pek düşünmüyorumBugün çok huysuzdu da rahatsız mı etti acaba dedim
Belki bebek tarhanasi veya irmigini alirim. Yani sadece bu markaya has değil. Onun dışında Belki buyuyup şekilli renkli şeyler dikkati çekip cezbederse öyle alirim Belki.Kizlar merhaba "Makarna lütfen" katı gıda da tercih edicekmisiniz ben büyük oğlumda hiç boyle şeyler kullanmadım. Yani kolaylık olduğunu biliyorum açıkçası ağustosta ise baslicam o yüzden rahatlıkla alırım ama baslamicak olsam sanki fiyat olarak pahalı kiloya falan vurunca siz ne düşünüyorsunuz ?
Öyle yapıcam inşallahO zaman kucakta iken hafif hafif gönlü olsun diye az az başlarsınız
İnsanları anlamıyorum işte tepkileri öok garip sonra bana inanmayıp vermiyorsun dimi diyerek tekrar sorduNeden sakın dedi ki benim doktor 5. Ay kontrolünde başla dedi mesela ben çok gönüllü değildim ama başladım yine
6 saatte 1 calpol verebilirsin ateşi olmasından daha iyi ilaç vermek o yüzden korkma benceKızlar günaydın dün menenjit aşısı olduk demiştim sabah suan bebeğin biraz ateşi var dün aşı olunca ve alsam üstü çaldık verdik suan ateşi oldugu için yeniden verdik ama içim rahat değil vermese miydik ki
Aunen yaCanım istedi kuru patlıcan dolması yapacağımona hazırladığım zeytinyağlı iç ile biberde doldurabilirim demi
Kuklanıyorum bebeğe kendime hayırSiz hala d vitamini kullanıyor musunuz bilmiyorum ama ben bırakmadkm sağlık ocağı bana içmeye gerek yok kışın başlarsın dedi ama dinlemicem. Bunçar sanıyor ki biz dışarı çıkıyoruz güneş alıyoruz aksine güneş var diye çıkmıyorum
Bana hiç bi sey demediler ama 1 yasa kadar devam edicem. Ve evet bizde hergun çıkamıyoruz aşırı sıcak. Dun öğlen gideceğim yolun ceyreginden geri döndüm. Bide hala güneş kremi konusunda kararsızım siz aldınız mı Yda düşündüğünüz bi marka var miSiz hala d vitamini kullanıyor musunuz bilmiyorum ama ben bırakmadkm sağlık ocağı bana içmeye gerek yok kışın başlarsın dedi ama dinlemicem. Bunçar sanıyor ki biz dışarı çıkıyoruz güneş alıyoruz aksine güneş var diye çıkmıyorum